Įkraunama...
Įkraunama...

The Body Shop

Apklausa: Kokio "The Body Shop" aromato kūno priežiūros priemonės (sviestai, pieneliai ir t.t.) Jums labiausiai patinka (ir tinka)? (192 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(ChinChin @ 2008 09 18, 12:53)
hej hej atsirado jau tos pudros internete, galima jau paziureti clap.gif: gaila kad nebuvo kai tema kuriau, buc pirmam psl idejus smile.gif

cia va kam idomu: http://www.thebodysh...Banner-_-Promo2

dabar reik begt i parde isnaudoti dovanele ax.gif ir paziureti spalvytes gyvai, nes jus mane gundot nerealiai su sia pudra doh.gif

oi, ChinChin, ir as jau nusikopinus nuoroda i foruma "begu" naujienu pranest, kad jau galima nors spalvas pasiziureti ir pasiskaityti drinks_cheers.gif . Bet nespejau blush2.gif , aplenkei mane thumbup.gif .
Zodziu, galiu drasiai pasakyti, kad visi produktai be galo fainuciai - ir pudra, ir skaistalai, ir seseliai wub.gif wub.gif wub.gif , o sepeteliai - isvis be zodziu thumbup.gif
Atsakyti
Kas galit patarti-kokias plauku prieziuros priemones geriausia naudoti naturaliai garbanotiems plaukams? 4u.gif
Atsakyti
Aciu Eglute2002 uz siuntinuka oro_buckis.gif , tu man first.gif TBS'e 4u.gif
Atsakyti
Mano naujasis lupu piestukas su kanapem tiesiog stebuklingas bigsmile.gif Pora kartu pasitepiau baisiai nuskirdusias lupas, ir jos iskart tapo lygios ir svelnios wub.gif O mano naujojo mango lupu sviestuko kvapas tiesiog svaiginantis wub.gif
Atsakyti
Kas nors bandė šampūną nuo pleiskanų?
Įdomu išgirst atsiliepimus 4u.gif

Ir šiaip kokia nuomonė apie TBS šampūnus?
Atsakyti
QUOTE(Balta_kaukė @ 2008 09 21, 19:54)
Įdomu išgirst atsiliepimus  4u.gif

Jei kalba eina apie Imbierų šampūna, tai jis skirtas ne tik nuo pleiskanų, bet ir jautriai galvos odai, jei niežti pvz ar šiaip būtent ten oda jautri 4u.gif

Aš bandžiau ir šį šampūną ir gvaranijų ir medaus - man visi šie 3 patiko, tad naudoju pakaitomis - baigiu viena buteliuką ir pradedu kitą. Tik gvaranijų bent jau man truputi pasausina plaukus, bet tai pakankamai logiška, nes jis purenantis... tad jei plaukai sausi aš jo nerekomenduočiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay @ 2008 09 21, 13:17)
Aciu Eglute2002 uz siuntinuka oro_buckis.gif , tu man  first.gif TBS'e 4u.gif

drinks_cheers.gif Gero naudojimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Balta_kaukė @ 2008 09 21, 19:54)
Įdomu išgirst atsiliepimus  4u.gif

As siandien baigiau maza dilgeliu sampuno buteliuka. Nezinau, nieko ipatingo kazkaip nepastebejau unsure.gif Noreciau pabandyt melyniu sampuna, siaip giria ji. Ir kazin kas prie jo geriau - balzamas ar purskiklis? Ar abieju reikia? blush2.gif
Atsakyti
Labuka wink.gif koki sepeteli rekomenduotumet Egipto zemei? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay @ 2008 09 22, 09:51)
As siandien baigiau maza dilgeliu sampuno buteliuka. Nezinau, nieko ipatingo kazkaip nepastebejau unsure.gif  Noreciau pabandyt melyniu sampuna, siaip giria ji. Ir kazin kas prie jo geriau - balzamas ar purskiklis? Ar abieju reikia? blush2.gif

Man irgi tiek dilgėlių,tiek mėlynių šampūnai nieko gero,nuo mėlyninio tik pleiskanų atsirado unsure.gif o šiaip poveikio 0 unsure.gif
Atsakyti
Sveikos.
Aš taip pat prabalsavau už Shea drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Balta_kaukė @ 2008 09 17, 21:58)
Žinau, kvailai skamba, bet padeda  blush2.gif

keista blink.gif gal jūs nebandėt tikrų, tų būtent lūpoms skirtų sviestų... unsure.gif
Atsakyti