Įkraunama...
Įkraunama...

The Body Shop

Apklausa: Kokio "The Body Shop" aromato kūno priežiūros priemonės (sviestai, pieneliai ir t.t.) Jums labiausiai patinka (ir tinka)? (192 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(ssaule @ 2008 11 15, 09:15)
kiek nori, ja galima plonu sluoksneliu vietoje naktinio kremo tepti  biggrin.gif

Aj gali uzteks 15min 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ChinChin @ 2008 11 15, 14:29)
ir as siandien buvau TBSe, paemiau Kaledini katalogeli - jau si karta jie ten ir kainas surase, tai dovanu rinkiniu kainos doh.gif blink.gif

jeigu turesi laiko, surasyk kainas mazdaug 4u.gif Gal per pacias Kaledas nupigins, tikekimes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(just_angel @ 2008 11 15, 16:05)
jeigu turesi laiko, surasyk kainas mazdaug 4u.gif Gal per pacias Kaledas nupigins, tikekimes biggrin.gif

aciu jau nebereikia blush2.gif Radau ta kataloga interneto svetainej bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(just_angel @ 2008 11 15, 17:24)
aciu jau nebereikia blush2.gif  Radau ta kataloga interneto svetainej bigsmile.gif

ne visų prekių kainos tiksliai surašytos...parašyta nuo 14 lt iki 95 lt tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(just_angel @ 2008 11 15, 17:24)
aciu jau nebereikia blush2.gif  Radau ta kataloga interneto svetainej bigsmile.gif

Gal gali nuorada 4u.gif ?
Merginos kaip atrodo piestukas kuris ir maskuoja spuogelius?Ir gal zinot ka daro aliejukas is arbatmedzio serijos ax.gif ?
Atsakyti
Norejau pasiteiraut del meginuku ax.gif Ar jumjs taip paprastai juos duoda kai paprasot? blush2.gif As kazkaip nedristu prasyt ax.gif
Papildyta:
dar norejau paklaust koki sveitikli rekomenduotumet sausai odai? Dar mane domina veidom kremai, kurie drekintu ir nekimstu poru... Planuoju apsilankyt ir as TBS
Atsakyti
QUOTE(Baltoji feja @ 2008 11 15, 18:59)
Gal gali nuorada 4u.gif ?
Merginos kaip atrodo piestukas kuris ir maskuoja spuogelius?Ir gal zinot ka daro aliejukas is arbatmedzio serijos ax.gif ?

Jau radau viska ir issiaiskinau pati tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2008 11 15, 20:15)
Norejau pasiteiraut del meginuku ax.gif Ar jumjs taip paprastai juos duoda kai paprasot? blush2.gif As kazkaip nedristu prasyt ax.gif
Papildyta:
dar norejau paklaust koki sveitikli rekomenduotumet sausai odai? Dar mane domina veidom kremai, kurie drekintu ir nekimstu poru... Planuoju apsilankyt ir as TBS

Na man tai visada megineliu pasiulo konsultantes bigsmile.gif .O siaip,jai labai kazka norecia pabandyti,tai pasiprasyciau pati,jai man nepasiuytu,nes jos turetu duoti,kai zmogus nori pabandyti smile.gif .
O sausai odai tiktu alaviju linija.Reiketu pasiziureti internetiniame psl.,tenai yra pagal odos tipus surasytos linijos.Na,o geriausia tai tartis su pardavejomis,arba su tomis mergaitemis,kurios jau bandziusios.Pvz.,mano oda misri/normali,tai man pasiule naudoti linija su vitaminu E mirksiukas.gif
Atsakyti
Peržiūrėjau ir aš Kalėdinį katalogėlį. Nagi gražu ten viskas wub.gif
Bet... kainos neturi nieko bendro su sveiku protu... doh.gif. 5x60 ml dušo želės 90 Lt... blink.gif
Atsakyti
Aha, kainos tai nerealios... verysad.gif Teks pamirst pirkinius unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2008 11 16, 14:47)
Aha, kainos tai nerealios...  verysad.gif  Teks pamirst pirkinius unsure.gif

galima kitur pirkti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Annika @ 2008 11 16, 14:36)
Peržiūrėjau ir aš Kalėdinį katalogėlį. Nagi gražu ten viskas  wub.gif
Bet... kainos neturi nieko bendro su sveiku protu...  doh.gif. 5x60 ml dušo želės 90 Lt... blink.gif

taip, aš irgi pažiūrėjau - pigiau yra atskirai po vieną pirkti parudotuvėje, o dar pigiau, pavyzdžiui, per mane blush2.gif
Atsakyti