sveikos.. neseniai isigijau aguonu kauke plaukams ir [COLOR=red]kremuka su makadamijos riesutuku aliejumi[COLOR=red]..
siais dviem gaminiais esu patenkinta, va ir dabar sedziu katik isplautais plaukuciais..
kauke nera lb stipri, bet mano plaukams poveikio uztenka, lb graziai blizga, atrodo sveiki..
kadangi vis plaukus pakepinu tiesinimo znyplemis, nutariau isigyti ir ta makadamiju kremuka..tikiuosi jis bent kiek apsaugos plaukus nuo karscio..kvapas nerealus..
plaukai tikrai lb graziai zvilga..
dar noreciau isigyti sampuna, tik va nzn koks geriausias.. gal kas galetu patarti? aciu..
iš gaminių, skirtų plaukams aš turiu šampūną su imbieru (nuo pleiskanų) ir vidutinės fiksacijos želė (kažkokios žolės nupieštos). abiem esu patenkinta. nežinau ar pleiskanų apmažėjo, bet plaukai nenusausėja, o žele sustato plaukus tiek kiek reikia ir jei persistengi su kiekiu jie neatrodo susisnarglėję. Pirkau susigindžiusi nuolaidomis, bet kol kas nesigailiu.
As vakar gavau melyniu sampuno ir balzamo meginuku.Likau BE GALO PATENKINTA!!! Leksiu ju pirkti.Esu tamsiu ilgu plauku ir lankau baseina,o sis sampunas butent ir padeda saugoti chloro kankinamus plaukus .O jau kvepia tai vaje,vaje.
Dar vakar nusipirkau papaju kuno sveitikli,papaju duso zele(DIEVINU SIO VAISIAUS KVAPA ) ir brazilisku riesutu kuno sviesta.Galva issiploviau melyniu samp. ir balz. ,kuna nusipilingavau papaju pilingu ir pasitepiau papaju sviestu.Malonumas nerealus.Odyte,kaip silkas,plaukai kvepia vaje,vaje kaip ,o ir svelnumas ir sveikumas.Na vienu zodziu,esu labai patenkita sia firma.Ji is tiesu kokybiska ir pasakiska .
Tiesa,dar teko ir dieninio veido kremo pabandyti su vit. E,intensyviai drekinantis.Tikrai puikus produktas.
Klausykite,o man kilo toks klausimas,ar cia rasancios paneles nesusiburia i ratuka,kad galetu "The Body Shop" gaminiu uzsisakyti is uzsienio internetu,pigiau?Jai kas galetu pasakyti,buciau labai dekinga ,noreciau prisijungti,nes pati ziurinejau internete sias prekes,bet kai kiekis mazas gaunasi tik sau siustis,tai brangiai iseina.
Papildyta:
Tai,kad plauku priemoniu akcija lyg ne visa lapkricio men.,o tik iki 11.16d.
Dar vakar nusipirkau papaju kuno sveitikli,papaju duso zele(DIEVINU SIO VAISIAUS KVAPA ) ir brazilisku riesutu kuno sviesta.Galva issiploviau melyniu samp. ir balz. ,kuna nusipilingavau papaju pilingu ir pasitepiau papaju sviestu.Malonumas nerealus.Odyte,kaip silkas,plaukai kvepia vaje,vaje kaip ,o ir svelnumas ir sveikumas.Na vienu zodziu,esu labai patenkita sia firma.Ji is tiesu kokybiska ir pasakiska .
Tiesa,dar teko ir dieninio veido kremo pabandyti su vit. E,intensyviai drekinantis.Tikrai puikus produktas.
Klausykite,o man kilo toks klausimas,ar cia rasancios paneles nesusiburia i ratuka,kad galetu "The Body Shop" gaminiu uzsisakyti is uzsienio internetu,pigiau?Jai kas galetu pasakyti,buciau labai dekinga ,noreciau prisijungti,nes pati ziurinejau internete sias prekes,bet kai kiekis mazas gaunasi tik sau siustis,tai brangiai iseina.
Papildyta:
QUOTE(Viktoriaa @ 2008 11 11, 20:01)
As taip pat gundausi tomis kaukemis.dabar dar kaip tik visa lapkrity perkant 2 produktus plaukams 25proc. nuolaida pritaikys.Tai mastau ka cia isigyti.
Gal kuri turite atsiliepinu apie sampuna su alyvuogemis?
Gal kuri turite atsiliepinu apie sampuna su alyvuogemis?
Tai,kad plauku priemoniu akcija lyg ne visa lapkricio men.,o tik iki 11.16d.
QUOTE(smarki @ 2008 11 06, 09:35)
vakar buvau TBS Europoje, tai sakė, kad 11.27 bus nuolaidos. norėjau paklausti gal kas bandėte seriją veidui su vitaminu E?
O tai kam bus nuolaidos?Nejau viskam?Na cia turbut prisisvajojusi busiu .O gal?..
Labas rytelis,
sakykit o koks geriausias kremas rankoms? Aš tai kiek išbandžiau, tai man kanapių pats pats Labai gerai atstato sausą odą, tik kvapas jo
sakykit o koks geriausias kremas rankoms? Aš tai kiek išbandžiau, tai man kanapių pats pats Labai gerai atstato sausą odą, tik kvapas jo
dėl nuolaidų - nežinau kam jos bus taikomos, tiesiog parašiau ką man sakė.
QUOTE(Eirenė @ 2008 11 14, 09:37)
Labas rytelis,
tai bandyk drasiai midolini, jis irgi labai gerai maitina O man kanapinio kvapas visai skanus, visa serija baigiu susipirkt.
O gal kuri zinot, kiek reikia laikyt veido kauke su alavijais? niekur nerandu kur butu parasyta..
QUOTE(Dasha @ 2008 11 14, 12:58)
tai bandyk drasiai midolini, jis irgi labai gerai maitina O man kanapinio kvapas visai skanus, visa serija baigiu susipirkt.
tikrai taip, nusipirkau neseniai, bet vis rankas uostau ir kaifuoju
Neatsidžiaugiu japoniškų vyšnių žiedų kūno sviestu
Ir slyvų
Ir slyvų
QUOTE(egluciukas @ 2008 11 14, 18:05)
o aš tai vėl braziliškų
QUOTE(Sandra--mandra @ 2008 11 14, 19:15)
o aš tai vėl braziliškų
o aš sviestmedžio