Įkraunama...
Įkraunama...

The Body Shop

Apklausa: Kokio "The Body Shop" aromato kūno priežiūros priemonės (sviestai, pieneliai ir t.t.) Jums labiausiai patinka (ir tinka)? (192 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(BloodBlondie @ 2008 11 10, 19:50)
o as po ilgos pertraukos Gedimino 9 tbs pasijauciau nematoma, nes dvi konsultantes buvo taip uzsiemusios viena kita, kad gal 20 minuciu praslankiojau, isuostinejau, pasiskaiciau ir jokio demesio  unsure.gif

Vat kaip keista, g.gif
nes kur jau kur bet gedimino 9 visad konsultantes prilekia, ir ju ten nemazai yr,
vis sukinejasi aplinkui biggrin.gif rolleyes.gif

O sakykit melyniu purskiklis tik dazytiems plaukams?
Atsakyti
Uostinėjau šiandien Warm Amber. Superinis, neįkyrus kvapas wub.gif . Šį vakarą bandysiu naują kremą, tikiuosi geras g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandra--mandra @ 2008 11 10, 20:56)
man kvapas kaip tik  thumbup.gif

man ir jo kvapas visai malonus - toks svelnus, visai neikyrus good.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2008 11 11, 00:14)
man ir jo kvapas visai malonus - toks svelnus, visai neikyrus good.gif

aš tai jį naudoju, kai pietų pamiegu ir plaukai belekaip susiguli...tada tingiu persiplauti galvą, kad padoriai atrodyčiau. tai pasipurškiu šituo purškaliuku ir pasišukuoju kaip noriu, plaukiukai gula gražiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*skorpioniuke* @ 2008 11 10, 13:06)
Kazin kuri kauke plaukams labiau verta demesio ar su aguonomis ar braziliskais riesutais?  g.gif  gal kuri galite pasidalinti patirtimi  ax.gif

user posted image

as turiu sita su aguonomis, labai nebloga, nes tokia lengvute ir neapsunkina plauku mirksiukas.gif labai gundausi ir sita su riesutais isbandyt, bet kazkodel bijau kad per daug apsunkins, na bet ju naudojimas kazkiek skiriasi, tai tuo paciu ir paskirtis. Rekomenduoju ta aguonine jei plaukai nera labai sausi ir jiems reikia tik tokios lengvos kaukes, nes siaip ji man tokio poveikio kaip balzamas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mecia @ 2008 11 11, 15:21)
as turiu sita su aguonomis, labai nebloga, nes tokia lengvute ir neapsunkina plauku mirksiukas.gif labai gundausi ir sita su riesutais isbandyt, bet kazkodel bijau kad per daug apsunkins, na bet ju naudojimas kazkiek skiriasi, tai tuo paciu ir paskirtis. Rekomenduoju ta aguonine jei plaukai nera labai sausi ir jiems reikia tik tokios lengvos kaukes, nes siaip ji man tokio poveikio kaip balzamas mirksiukas.gif

Jau sugundei isigyti sia kauke doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
as neseniai nusipirkau Shimmer waves,kazkaip galvojau bus nieko gero(pirkau SM nebandzius gyvai) bet likau tokia patenkinta thumbup.gif ir tiek komplimentu sulaukiau wub.gif bet va kazkodel kuno sviestai man TBs nelabai patinka ax.gif dar noreciau labai pabandyti kremuka koki,prausikli ir tonika riebiai odai,gal kuri naudijat koki?gal galetumet pasiulyt? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*skorpioniuke* @ 2008 11 11, 15:36)
Jau sugundei isigyti sia kauke  doh.gif  biggrin.gif

na gera kauke tikrai nepatrukdys 4u.gif
Atsakyti
As taip pat gundausi tomis kaukemis.dabar dar kaip tik visa lapkrity perkant 2 produktus plaukams 25proc. nuolaida pritaikys.Tai mastau ka cia isigyti.
Gal kuri turite atsiliepinu apie sampuna su alyvuogemis?
Atsakyti
QUOTE(Dovkyte @ 2008 11 11, 16:58)
as neseniai nusipirkau Shimmer waves,kazkaip galvojau bus nieko gero(pirkau SM nebandzius gyvai) bet likau tokia patenkinta  thumbup.gif ir tiek komplimentu sulaukiau  wub.gif  bet va kazkodel kuno sviestai man TBs nelabai patinka ax.gif dar noreciau labai pabandyti kremuka koki,prausikli ir tonika riebiai odai,gal kuri naudijat koki?gal galetumet pasiulyt? ax.gif

O kurias bangeles turi? Roziniu ar rudu atspalviu? Pati irgi apie jas galvoju ax.gif
As naudoju arbatmedzio losjona, tai jis man patinka thumbup.gif del alkoholio galvojau trauks oda, ypac skruostus, nes jie pas mane jautresni, bet nieko panasaus, svelni gaivi oda lieka, lipnumo jausmo nebuna, kaip po kitu. Turiu ir intensyvaus poveikio naktini drekinamaji krema ir sveitikli ir viskas labai patinka drinks_cheers.gif o sarbiausia mano odai tinka good.gif
Atsakyti
QUOTE(*skorpioniuke* @ 2008 11 12, 08:33)
O kurias bangeles turi? Roziniu ar rudu atspalviu? Pati irgi apie jas galvoju  ax.gif
As naudoju arbatmedzio losjona, tai jis man patinka  thumbup.gif  del alkoholio galvojau trauks oda, ypac skruostus, nes jie pas mane jautresni, bet nieko panasaus, svelni gaivi oda lieka, lipnumo jausmo nebuna, kaip po kitu. Turiu ir intensyvaus poveikio naktini drekinamaji krema ir sveitikli ir viskas labai patinka  drinks_cheers.gif o sarbiausia mano odai tinka  good.gif

as turiu tas rudu atspalviu,rausvos kazkaip nelabai mano tipui tinka mirksiukas.gif manau tikrai reiks isbandyti ka nors is TBS veidui ax.gif kaip tik va mano losjonas baigiasi tai jauciu imsiu sita su arbatmedziu bigsmile.gif
Atsakyti
Vakar pagaliau baigiau visus savo mažus sviestukus ir atsidariau didijį granatų sviesto indelį. Iš tiesų labai geras kvapas. Ir labai tinka mano odai. Įdomiausia, kad kvapas daug malonesnis ant odos, nei buvo uostant iš dėžutės. Paprastai man būdavo atvirkščiai... thumbup.gif pirkinys.
Atsakyti