Įkraunama...
Įkraunama...

The Body Shop

Apklausa: Kokio "The Body Shop" aromato kūno priežiūros priemonės (sviestai, pieneliai ir t.t.) Jums labiausiai patinka (ir tinka)? (192 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Aš naudoju jau antra indelį kaukės su braziliškais riešutais, šiaip kaukė nebloga, bet man trūksta drėkinimo. Reikia ilgokai laikyti prieš plovima su šampūnu, tai tas trupučiuka nelabai patinka. O su aguonomis nesu bandžiusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egluciukas @ 2008 11 10, 14:25)
Aš naudoju jau antra indelį kaukės su braziliškais riešutais, šiaip kaukė nebloga, bet man trūksta drėkinimo. Reikia ilgokai laikyti prieš plovima su šampūnu, tai tas trupučiuka nelabai patinka. O su aguonomis nesu bandžiusi  smile.gif

Man atrodo, kad visas kaukes poveikis nusiplauna paskui sampunu smile.gif labiau dairausi i aguonu, bet kvapas nelabai doh.gif
Atsakyti

Sveika, mano oda irgi linkusi sausėti. Tai aš nusipirkau Vit.E serumą, tai man labai thumbup.gif drėkina odą. Tepu ir ryte, ir vakare po kremu smile.gif
[/quote]

Va girdejau apie krema su vit E geru atsiliepmu, bet apie seruma kazkaip neuzskaiciau nieko. Dabar uzsisakiau kremuka su alaviju (naktini), ziuresim ar patiks mano odai. Siaip noreciau daugiau sitos kosmetikos isigytu, bet va kaledos greitai, tai islaidu nusimato ir be kremuku mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(egluciukas @ 2008 11 10, 14:25)
Aš naudoju jau antra indelį kaukės su braziliškais riešutais, šiaip kaukė nebloga, bet man trūksta drėkinimo. Reikia ilgokai laikyti prieš plovima su šampūnu, tai tas trupučiuka nelabai patinka. O su aguonomis nesu bandžiusi  smile.gif

Aš irgi labai pamėgau kaukę su braziliškais riešutais, tik tepu ją nakčiai. O ryte tada plaunu galvą su šampūnu, tai plaukai taip atsigavo thumbup.gif nes buvo sausi
Atsakyti
QUOTE(*skorpioniuke* @ 2008 11 10, 14:30)
Man atrodo, kad visas kaukes poveikis nusiplauna paskui sampunu smile.gif labiau dairausi i aguonu, bet kvapas nelabai  doh.gif

na, aguonu kauke, bent jau man, stebuklu nepadare g.gif poveikis budavo toks pats, kaip ir paprastu pigiu kaukiu. o brazilisku riesutu nesu bandziusi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(juratyte26 @ 2008 11 09, 09:11)
Atsiprasau asmeniskai Taves ir visu kitu  ka dar uzknisom  mirksiukas.gif

prasau mirksiukas.gif

QUOTE(Dasha @ 2008 11 09, 20:38)
Pirma karta nusivyliau Kauno TBS  doh.gif nuejau, pasiemiau krema, stoviu prie kasos, laukiu. Nieko. Issitraukiau pinigine, pinigus padejau i lekstute, kortele, laukiu. Nieko. Dar palaukiau, susirinkau ir isejau. Likau be kremo.

omg blink.gif nu tokiu dalyku dar negirdejau, nu rimtai unsure.gif
tai ka nebuvo nei vienos konsultantes?? blink.gif O del kremo nesirupink, nusipirksi per nuolaidu dienas smile.gif smile.gif

Zinot, body shop'as Vilniuj jau ir Panoramoj atsidare.
Atsakyti
Tikrai keista,kad nepriejo nei viena konsultante tbs kaune..Man niekada taip nebuvo,kaip tik prieina ir paklausia ar nereikia padeti..
O del plauku prieziuros priemoniu.as turejau medaus sampuna ir balzama.Kvapas tai pasaka,issiplovus plaukai maloniai kvepia sakyciau labiau riesutais nei medum.Na poveikis tai nera labai ypatingas,mano plaukai sausi,tai galetu labiau pamaitinti.
Turiu ir vynuogiu seruma plaukams,tai galiu pasakyti,kad esu turejus geresniu.Antra karta nepirksiu.
Atsakyti
QUOTE(Fea @ 2008 11 09, 21:01)
nu as tai buciau su kremu isejus biggrin.gif

aj kazkaip nepraktikuoju tokiu dalyku.. ax.gif

QUOTE(ChinChin @ 2008 11 09, 21:23)
nu geras  lotuliukas.gif
o tai ka - nebuvo konsultanciu? ar jos ten pacios pudrinosi, kol tu ju laukei?  rolleyes.gif

QUOTE(Turkcena @ 2008 11 10, 18:58)
prasau mirksiukas.gif
omg blink.gif  nu tokiu dalyku dar negirdejau, nu rimtai unsure.gif
tai ka nebuvo nei vienos konsultantes?? blink.gif O del kremo nesirupink, nusipirksi per nuolaidu dienas smile.gif  smile.gif

buvo buvo, krapstesi sau kazkur, o gi salyte tai nediduke... nu siaip buvo idomu pastebet kiek ji ten makliavosis, nemaciau tikslei dazes ar ka ji ten veike. Bet aj, palauksiu kol maniske dirbs ir nusipirksiu irnesakyk.gif

QUOTE(*skorpioniuke* @ 2008 11 10, 13:06)
Kazin kuri kauke plaukams labiau verta demesio ar su aguonomis ar braziliskais riesutais?  g.gif  gal kuri galite pasidalinti patirtimi  ax.gif

user posted image

as su aguonomis naudoju, nes ja po sampuno det reikia - kai plaukai buvo nusilpe nuo dazymo, naudojau ja tiesiog vietoj balzamo - kaskart plaudama, tai labai atsigavo good.gif
Papildyta:
QUOTE(Viktoriaa @ 2008 11 10, 19:08)
Tikrai keista,kad nepriejo nei viena konsultante tbs kaune..Man niekada taip nebuvo,kaip tik prieina ir paklausia ar nereikia padeti..
O del plauku prieziuros priemoniu.as turejau medaus sampuna ir balzama.Kvapas tai pasaka,issiplovus plaukai maloniai kvepia sakyciau labiau riesutais nei medum.Na poveikis tai nera labai ypatingas,mano plaukai sausi,tai galetu labiau pamaitinti.
Turiu ir vynuogiu seruma plaukams,tai galiu pasakyti,kad esu turejus geresniu.Antra karta nepirksiu.

nu vat kaip buna... zinok man tas serumas irgi, nzn nu tikiuosi ka macina, bet kad jau akivaizdus stebuklas butu tai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Turkcena @ 2008 11 10, 18:58)
prasau mirksiukas.gif
omg blink.gif  nu tokiu dalyku dar negirdejau, nu rimtai unsure.gif
tai ka nebuvo nei vienos konsultantes?? blink.gif O del kremo nesirupink, nusipirksi per nuolaidu dienas smile.gif  smile.gif

Zinot, body shop'as  Vilniuj jau ir Panoramoj atsidare.

o as po ilgos pertraukos Gedimino 9 tbs pasijauciau nematoma, nes dvi konsultantes buvo taip uzsiemusios viena kita, kad gal 20 minuciu praslankiojau, isuostinejau, pasiskaiciau ir jokio demesio unsure.gif
Atsakyti
O man galiukams padėjo tas vynuogių serumas. Nežinau gal dėl to, kad pirmą kartą kažką geresnio galiukams pirkau ir nelabai turiu su kuo lygint, bet jau trečią mėnesį naudoju ir tikrai galiukai gražiau atrodo. (net kirpt nebuvau dar biggrin.gif)

O mėlynių purškiklį bandėt kas nors? rolleyes.gif
Atsakyti
Naudoju dabar melyniu purskikli, papurskiu po plovimo ant slapiu plauku, arba ant sausu neblogas visai plaukai lengviau isisukuoja maziau veliasi slidesni tokie wub.gif tik kvapas man nekoks, bet cia skonio reikalas gal kam labai patinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nature @ 2008 11 10, 20:57)
Naudoju dabar melyniu purskikli, papurskiu po plovimo ant slapiu plauku, arba ant sausu neblogas visai plaukai lengviau isisukuoja maziau veliasi slidesni tokie  wub.gif tik kvapas man nekoks, bet cia skonio reikalas gal kam labai patinka  biggrin.gif

man kvapas kaip tik thumbup.gif
Atsakyti