Įkraunama...
Įkraunama...

The Body Shop

Apklausa: Kokio "The Body Shop" aromato kūno priežiūros priemonės (sviestai, pieneliai ir t.t.) Jums labiausiai patinka (ir tinka)? (192 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Turkcena @ 2008 11 08, 15:21)
Ne nu klausykit gal baikit su tais platinimais?  doh.gif  doh.gif
Kam įdomu ne temoj ieškokites 'kas platina' o yra toks dalykas kaip , nes ištikrųjų jau pabodo skaityti vien tik tokias žinutes, aš ateinu pasiskaityti apie kosmetiką, o randu tik jusu tuos ieškojimus, nervina žinokit. kur moderatoriai ?

thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
ei merginos, kaip ten del 27 dienos - rimtai bus nuolaidos? negavau jokio pranesimo, reikia kremo, bet jei bus nuolaidos - palaukciau mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Turkcena @ 2008 11 08, 15:21)
Ne nu klausykit gal baikit su tais platinimais?  doh.gif  doh.gif
Kam įdomu ne temoj ieškokites 'kas platina' o yra toks dalykas kaip , nes ištikrųjų jau pabodo skaityti vien tik tokias žinutes, aš ateinu pasiskaityti apie kosmetiką, o randu tik jusu tuos ieškojimus, nervina žinokit. kur moderatoriai ?

Atsiprasau asmeniskai Taves ir visu kitu ka dar uzknisom mirksiukas.gif
Atsakyti
Esu girdejusi apie sia kosmetika labai geru atsiliepimu. Va kaip tik baiginejasi mano veido kremukas, tai ieskau kazko naujo blush2.gif . Turiu sausa ir linkusia i alergija oda. Gal rekomenduotumet ka nors, nes kaip suprantu kremas su vit E labai geras, ir su alyvuogem turetu tikti. Nu zodziu visko daug, bet visko neprisipirksiu ismeginti.
Ir dar toks klausimukas? Va draugei Vilniuje Body shop parduotuvej dave kremo meginuku, o as klaipedos akropoli pardavejos uzklausiau apie meginukus, tai manes vos zvilgsniu nenuzude blink.gif . Tai kaip man ismeginti ta krema, negi ryte atbegti i parde ir pasitepti unsure.gif .
Lauksiu pasiulymu ir patarimu.
Atsakyti
o koks kremas su alyvuogėm?
Atsakyti
Manau , kad kremas su alavijais, o ne su alivuogėm ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fifa_pifa @ 2008 11 09, 17:01)
Manau , kad kremas su alavijais, o ne su alivuogėm ax.gif

Sorry, susimaisiau blush2.gif .
Atsakyti
Pirma karta nusivyliau Kauno TBS doh.gif nuejau, pasiemiau krema, stoviu prie kasos, laukiu. Nieko. Issitraukiau pinigine, pinigus padejau i lekstute, kortele, laukiu. Nieko. Dar palaukiau, susirinkau ir isejau. Likau be kremo.
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2008 11 09, 20:38)
Pirma karta nusivyliau Kauno TBS  doh.gif nuejau, pasiemiau krema, stoviu prie kasos, laukiu. Nieko. Issitraukiau pinigine, pinigus padejau i lekstute, kortele, laukiu. Nieko. Dar palaukiau, susirinkau ir isejau. Likau be kremo.

nu as tai buciau su kremu isejus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2008 11 09, 21:38)
Pirma karta nusivyliau Kauno TBS  doh.gif nuejau, pasiemiau krema, stoviu prie kasos, laukiu. Nieko. Issitraukiau pinigine, pinigus padejau i lekstute, kortele, laukiu. Nieko. Dar palaukiau, susirinkau ir isejau. Likau be kremo.

nu geras lotuliukas.gif
o tai ka - nebuvo konsultanciu? ar jos ten pacios pudrinosi, kol tu ju laukei? rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=Ramune_lt,2008 11 09, 16:06]
Esu girdejusi apie sia kosmetika labai geru atsiliepimu. Va kaip tik baiginejasi mano veido kremukas, tai ieskau kazko naujo blush2.gif . Turiu sausa ir linkusia i alergija oda. Gal rekomenduotumet ka nors, nes kaip suprantu kremas su vit E labai geras, ir su alyvuogem turetu tikti. Nu zodziu visko daug, bet visko neprisipirksiu ismeginti.

Sveika, mano oda irgi linkusi sausėti. Tai aš nusipirkau Vit.E serumą, tai man labai thumbup.gif drėkina odą. Tepu ir ryte, ir vakare po kremu smile.gif
Atsakyti
Kazin kuri kauke plaukams labiau verta demesio ar su aguonomis ar braziliskais riesutais? g.gif gal kuri galite pasidalinti patirtimi ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *skorpioniuke*: 10 lapkričio 2008 - 13:08