Įkraunama...
Įkraunama...

The Body Shop

Apklausa: Kokio "The Body Shop" aromato kūno priežiūros priemonės (sviestai, pieneliai ir t.t.) Jums labiausiai patinka (ir tinka)? (192 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(egliukas28 @ 2008 10 28, 13:38)
aš nusipirkau shea dušo želę-esu labai patenkinta-kvapas pasakiškas ir oda po prausimosi lieka labai švelni  4u.gif

aš turiu panašią, kreminę želę, kokosų. Jau man taip įgriso tas kvapas
ir niekaip nesubaigiu. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ChinChin @ 2008 11 03, 19:59)
Warm amber tai jo - naujas kaledinis smile.gif a koks sito amber kvapas?  ax.gif

aš jau turiu amber sviestą, nu kvapas tikrai idomus tokis, sunkiai apibunidamas, toks salsvas, bet ne per daug, kažkokių imbierinių sausainiukų kvapo turi, man primena monoi ar tas naujasias serijas ramiam miegui, energijai primena. O mb liepe parasyt kad jam trauklapiais atsiduoda... čia jis darkėsi, o šiaip ramunėles primena
Atsakyti
vakar buvau TBS Europoje, tai sakė, kad 11.27 bus nuolaidos. norėjau paklausti gal kas bandėte seriją veidui su vitaminu E?
Atsakyti
QUOTE(smarki @ 2008 11 06, 08:35)
vakar buvau TBS Europoje, tai sakė, kad 11.27 bus nuolaidos. norėjau paklausti gal kas bandėte seriją veidui su vitaminu E?

O kaip faina,kaip greitai vėl akcijos thumbup.gif
Kremuką bandžiau ,man visai nieko,tik mano tipo odai(mišri) gal kiek per skystas g.gif
Atsakyti
mano irgi mišri. o porų nekemša, neriebina?
Atsakyti
QUOTE(smarki @ 2008 11 06, 09:03)
mano irgi mišri. o porų nekemša, neriebina?

Neriebina,nekemšasakyčiau net per mažai drėkina g.gif
Atsakyti
O mano irgi rieboka oda, tai vit E dieninis kremas man tinka tik ziema, o siaip tai per riebus. Turejau dar ir paakiu kremuka su vit E, tai nieko ypatinga-kremukas kaip kremukas.
Atsakyti
help.gif patarkit ka is Body shopo nusipirkt veidukui, oda misri, bet pradejo berti..Gal sulaukus 27m ir pasigimdzius vaika brest pradejau lotuliukas.gif ? Bandziau juros dumbliu serija, bet ispudzio nepaliko. Galvoju gal pabandyt arbatmedzio g.gif ? Patarkit prasau, jus cia didesnes zinoves. Ir priminkit man kas Vilniuj TBS platina 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
jungiuosi ir aš į jūsų būrį. Jau senokai pasiskaičiusi pasisakymus, pasidariau TBS gerbėja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(juratyte26 @ 2008 11 06, 14:03)
help.gif  patarkit ka  is Body shopo nusipirkt veidukui, oda misri, bet pradejo  berti..Gal sulaukus 27m ir pasigimdzius vaika brest pradejau  lotuliukas.gif  ? Bandziau juros dumbliu serija, bet ispudzio nepaliko. Galvoju gal pabandyt arbatmedzio  g.gif ? Patarkit prasau, jus cia didesnes zinoves. Ir priminkit man kas Vilniuj TBS platina  4u.gif

Pas mane ta pati problema,bresti pradejau lotuliukas.gif ,as nusipirkau zele veidui su arbatmedzio aliejum,tai jis net spogelius aptraukia,ne taip matosi,man thumbup.gif ir kauke veidui is tos pacios serijos thumbup.gif ,rekomenduoju drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(juratyte26 @ 2008 11 06, 14:03)
help.gif  patarkit ka  is Body shopo nusipirkt veidukui, oda misri, bet pradejo  berti..Gal sulaukus 27m ir pasigimdzius vaika brest pradejau  lotuliukas.gif  ? Bandziau juros dumbliu serija, bet ispudzio nepaliko. Galvoju gal pabandyt arbatmedzio  g.gif ? Patarkit prasau, jus cia didesnes zinoves. Ir priminkit man kas Vilniuj TBS platina  4u.gif

Na as is arbatmedzio serijos esu bandziusi prausimosi putas ir naktini drekinanti kremuka, abi priemones labai patinka, todel jau gundausi nusipirkti ir kauke, ir sveitikli, ir losjona (tik nelabai patinka kad turi alkoholio). Putos labai lengvos, svelniai nuplauna nesvarumus, maloniai vesina, gal siek tiek pasausina oda, bet mano riebiai odai thumbup.gif naktinis kremas dar labiau patinka smile.gif nes padrekina, o kartu islaiko matini veiduka, nakciai dar patepu arbatmedzio aliejuku iskilusius nenaudelius, pagydo juos siek tiek, aisku stebuklai nevyksta ir kita diena nepabundi su skaisciu graziu veideliu, kur nebutu ne vieno spuogelio smile.gif bet pakovoti padeda.
Atsakyti
mano oda tai sausoka, bet megsta paberti spuogeliais kartais-tai nusipirkau krema su alavijais is TBS, taip pat dar ruosiuosi nusipirkti naktini arbatmedzio krema ir kauke. o spuogelius maskuoju piestuku su arbatmedziu man tikrai thumbup.gif -nelieka paraudimu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Eirenė @ 2008 11 06, 15:11)
Sveikos,
jungiuosi ir aš į jūsų būrį. Jau senokai pasiskaičiusi pasisakymus, pasidariau TBS gerbėja  biggrin.gif

as irgi pasidariau TBS gerbėja-bandau visa savo kosmetika po truputėlį pakeisti i TBS 4u.gif
Atsakyti