Įkraunama...
Įkraunama...

The Body Shop

Apklausa: Kokio "The Body Shop" aromato kūno priežiūros priemonės (sviestai, pieneliai ir t.t.) Jums labiausiai patinka (ir tinka)? (192 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Gal kuri nors platinat Kaune? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Linoshka @ 2008 11 02, 21:44)
Gal kuri nors platinat Kaune? smile.gif

Sanda--mandra platina Kaune 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egluciukas @ 2008 11 02, 22:02)
Sanda--mandra  platina Kaune  4u.gif

kad nera tokio niko g.gif
Atsakyti
QUOTE(ChinChin @ 2008 11 01, 14:49)
Merginos, ar kuri nors jau bandete naujus kuno sviestus - "Wild cherry" arba "Raspberry"?

Linoshka kaina parduotuveje berods virs 60 truputi, pirmam psl man atrodo yra.

uostinejau Wild cherry - tai labai patiko, tik jau kainos ju.. doh.gif be to radau warm amber serija- cia jau kaledine kazin? mastau.gif nes nepamenu lyg kad tokia butu buvusi mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(ChinChin @ 2008 11 01, 14:49)
Merginos, ar kuri nors jau bandete naujus kuno sviestus - "Wild cherry" arba "Raspberry"?

Jaučiuosi visai atsilikusi doh.gif aš jų dar nei mačius,nei girdėjus doh.gif nei uosčius doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2008 11 03, 18:58)
uostinejau Wild cherry - tai labai patiko, tik jau kainos ju..  doh.gif  be to radau warm amber  serija- cia jau kaledine kazin? mastau.gif nes nepamenu lyg kad tokia butu buvusi mastau.gif

o kur tu uostinejai? g.gif as dar nemaciau parduotuvese, bent jau AKropoly kai buvau nebuvo...

o kas su kainom? jie kaip japonisku vysniu irgi po 73??

Warm amber tai jo - naujas kaledinis smile.gif a koks sito amber kvapas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ChinChin @ 2008 11 03, 18:59)
o kur tu uostinejai?  g.gif  as dar nemaciau parduotuvese, bent jau AKropoly kai buvau nebuvo...

o kas su kainom? jie kaip japonisku vysniu irgi po 73??

Warm amber tai jo - naujas kaledinis smile.gif a koks sito amber kvapas?  ax.gif

aaa tai as maisau vadinas wild cherry su japoninemis vysniomis- jas uosciau, ir siandien nusipirkau piure. O amber kvapo nzn, tik reklama maciau.
Atsakyti
Šiandien TBS buvau. Bet Amber tai nepauostinėjau. Užteko spicy vanilla blink.gif . Bet cranberry tai super kvapas, būtinai bent mažiuką sviestą nusipirksiu ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(innuendo @ 2008 11 03, 21:27)
Šiandien TBS buvau. Bet Amber tai nepauostinėjau. Užteko spicy vanilla  blink.gif . Bet cranberry tai super kvapas, būtinai bent mažiuką sviestą nusipirksiu  ax.gif .

bet vanilla ir pernai buvo, ir cranbarry ir plum.. tai siemet tuos pernykscius +amber leis mastau.gif kazkaip nzn..
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2008 11 03, 21:19)
bet vanilla ir pernai buvo, ir cranbarry ir plum.. tai siemet tuos pernykscius +amber leis mastau.gif kazkaip nzn..

Kad plum nėra. Keliose parduotuvėse buvau - nemačiau . Vanilla Spice, Cranberry ir Warm Amber. Pardavinėja tris mažus sviestus gražiai supakuotus smile.gif.
Atsakyti
Na, tą Warm amber kvapą sunku nusakyti... g.gif Turiu sviestą, man tai jis kalėdom kvepia... hihihi.gif
Šiaip sviesto kvapas švelnesnis, aromaterapinės žvakės aliejaus truputį kitoks. Niu bet man thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(egluciukas @ 2008 11 02, 22:02)

yra yra
Atsakyti