Gal kuri nors platinat Kaune?
QUOTE(Linoshka @ 2008 11 02, 21:44)
Gal kuri nors platinat Kaune?
Sanda--mandra platina Kaune
QUOTE(egluciukas @ 2008 11 02, 22:02)
Sanda--mandra platina Kaune
kad nera tokio niko
QUOTE(ChinChin @ 2008 11 01, 14:49)
Merginos, ar kuri nors jau bandete naujus kuno sviestus - "Wild cherry" arba "Raspberry"?
Linoshka kaina parduotuveje berods virs 60 truputi, pirmam psl man atrodo yra.
Linoshka kaina parduotuveje berods virs 60 truputi, pirmam psl man atrodo yra.
uostinejau Wild cherry - tai labai patiko, tik jau kainos ju.. be to radau warm amber serija- cia jau kaledine kazin? nes nepamenu lyg kad tokia butu buvusi
QUOTE(ChinChin @ 2008 11 01, 14:49)
Merginos, ar kuri nors jau bandete naujus kuno sviestus - "Wild cherry" arba "Raspberry"?
Jaučiuosi visai atsilikusi aš jų dar nei mačius,nei girdėjus nei uosčius
QUOTE(Dasha @ 2008 11 03, 18:58)
uostinejau Wild cherry - tai labai patiko, tik jau kainos ju.. be to radau warm amber serija- cia jau kaledine kazin? nes nepamenu lyg kad tokia butu buvusi
o kur tu uostinejai? as dar nemaciau parduotuvese, bent jau AKropoly kai buvau nebuvo...
o kas su kainom? jie kaip japonisku vysniu irgi po 73??
Warm amber tai jo - naujas kaledinis a koks sito amber kvapas?
QUOTE(ChinChin @ 2008 11 03, 18:59)
o kur tu uostinejai? as dar nemaciau parduotuvese, bent jau AKropoly kai buvau nebuvo...
aaa tai as maisau vadinas wild cherry su japoninemis vysniomis- jas uosciau, ir siandien nusipirkau piure. O amber kvapo nzn, tik reklama maciau.
Šiandien TBS buvau. Bet Amber tai nepauostinėjau. Užteko spicy vanilla . Bet cranberry tai super kvapas, būtinai bent mažiuką sviestą nusipirksiu .
QUOTE(innuendo @ 2008 11 03, 21:27)
Šiandien TBS buvau. Bet Amber tai nepauostinėjau. Užteko spicy vanilla . Bet cranberry tai super kvapas, būtinai bent mažiuką sviestą nusipirksiu .
bet vanilla ir pernai buvo, ir cranbarry ir plum.. tai siemet tuos pernykscius +amber leis kazkaip nzn..
QUOTE(Dasha @ 2008 11 03, 21:19)
bet vanilla ir pernai buvo, ir cranbarry ir plum.. tai siemet tuos pernykscius +amber leis kazkaip nzn..
Kad plum nėra. Keliose parduotuvėse buvau - nemačiau . Vanilla Spice, Cranberry ir Warm Amber. Pardavinėja tris mažus sviestus gražiai supakuotus .
Na, tą Warm amber kvapą sunku nusakyti... Turiu sviestą, man tai jis kalėdom kvepia...
Šiaip sviesto kvapas švelnesnis, aromaterapinės žvakės aliejaus truputį kitoks. Niu bet man
Šiaip sviesto kvapas švelnesnis, aromaterapinės žvakės aliejaus truputį kitoks. Niu bet man