Įkraunama...
Įkraunama...

The Body Shop

Apklausa: Kokio "The Body Shop" aromato kūno priežiūros priemonės (sviestai, pieneliai ir t.t.) Jums labiausiai patinka (ir tinka)? (192 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Chardonnay @ 2008 10 25, 13:02)
Na as nei is parduotuves pirkau, nes ten tikrai nereali kaina blink.gif  O sepetelis apie kuri kalbu - kabuki. Su kitokiu nepasipudruosi zmoniskai. As pati is pradziu nusipirkau tik pudra, o paskui ir sepeteli, nes neiseidavo graziai pasipudruot su mano turimu skaistalu sepeteliu blush2.gif

o kuo ta mineraline pudra tokia gera??? g.gif ax.gif
as naudoju egipto zeme, tai man ta kaip ir labai patinka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(taskelis @ 2008 10 25, 14:08)
o kuo ta mineraline pudra tokia gera???  g.gif  ax.gif
as naudoju egipto zeme, tai man ta kaip ir labai patinka  rolleyes.gif

Apie ta pudra jau prirasyta daugybe atsiliepimu praeitos temos pabaigoje. O kuo skiriasi nuo E.Z. tai negaliu pasakyti, su e.z. buvau ispudruota viena karta ir labai seniai. E.z. gal daugiau veido tamsinimui, idegio efektui sukurti, o mineraline kasdienai, kad veidas graziai atrodytu.
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2008 10 25, 00:41)
o siaip manau ta pudra ir su Facce&body sepeteliu galima uztepti  mirksiukas.gif  man jis toks is viso universalus atrodo.

kaip tik norejau klaust ar tiktu mineraline uzsitept su Face&Body sepeteliu thumbup.gif aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
o gal zinot, kas uzsiima TBS platinimu Vilniuje? ax.gif

man l. patiko medaus balzamas sausiems dazytiems plaukams

ir dar meginuka gavau alyvuogiu shampuno thumbup.gif

ir alijosiu kremas sausai odai naktinis gerai drekina thumbup.gif

o mineraliniai sheshliai nr. 3 man kaip shviesiaplaukei nr. tiko,

o kazkokio super duper efekto tai nepamaciau ir nepirkau rolleyes.gif

(padaze parduotuvej konsultante mane bigsmile.gif )
Atsakyti
4u.gif Kada artimiausiu metu TBS organizuoja kokią akciją?
Atsakyti
aš nusipirkau shea dušo želę-esu labai patenkinta-kvapas pasakiškas ir oda po prausimosi lieka labai švelni 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte525 @ 2008 10 28, 12:05)
o gal zinot, kas uzsiima TBS platinimu Vilniuje?  ax.gif

ax.gif parašiau AŽ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fifa_pifa @ 2008 10 28, 15:32)
ax.gif  parašiau AŽ  4u.gif

Mane irgi domintų, kur pigiau nusipirkt TBS kūno sviestukų ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės, galu kuri turit makiažo pagrindą riebiai odai? koks įspūdis? Gavau čekutį dovanų, tai gal apie jį mąstau :0 beje, gal kas žino jo kainą?
Atsakyti
Merginos, ar kuri nors jau bandete naujus kuno sviestus - "Wild cherry" arba "Raspberry"?

Linoshka kaina parduotuveje berods virs 60 truputi, pirmam psl man atrodo yra.
Atsakyti
norėjau paklausti apie aliejus namams. Ar kas nors naudojat? Turiu vieną, tai labai keistai ant lemputės dugno lieka tokie kaip svilėsiai
Atsakyti
turiu kelis, vaniles, spanguoliu, ir eukalipto akiejus. stipriausiai kvepia spanguolinis, abu kiti-siaip sau g.gif idomu kodel? o del svilesiu tai ir pas mane lieka, kai isgaruoja vanduo, tai aliejaus likuttis ten ir nuseda
Atsakyti