Ir man taip pat, balsavau uz shea, bet labai patinka moringa, ir passion fruit, mango
as balsavau uz "kiti", nes man visgi bananai ir persikai mieliausi. kiti kazkaip pradeda erzint su laiku
Aš už mėlynes nors jos nepaminėtos,bet man
Labiausiai erzinantis turbūt vanilinis
Labiausiai erzinantis turbūt vanilinis
QUOTE(ramirėja @ 2008 09 17, 14:13)
Aš tai labai pabandyt norėjau,bet namačiau LT.
Ar man vaidenasi, ar anksčiau buvo, o po to dingo mėlynės?
Jau nauja tema. Pagaliau damušėt aną. Aš už braziliškus.
Man rodos ir taip labai jau išsami apklausa, galima buvo tiek ir nevargti.
Kelis mažiau 'žinomus' galima buvo įpaišyt ir į "kitas"
kūno sviestu tepat lūpas?
QUOTE(ChinChin @ 2008 09 16, 14:13)
ir dar - siaip atsakymu buvau surasiusi dvigubai tiek, bet leidzia tik 20 todel jei kas nerandate savo kvapo, sorry...
Man rodos ir taip labai jau išsami apklausa, galima buvo tiek ir nevargti.
Kelis mažiau 'žinomus' galima buvo įpaišyt ir į "kitas"
QUOTE(Balta_kaukė @ 2008 09 16, 14:58)
beje, man kūno sviestas labai gerai lūpoms padeda, kai jos šerpetot pradeda, ar labai išsausėja
kūno sviestu tepat lūpas?
QUOTE(Turkcena @ 2008 09 17, 20:16)
Žinau, kvailai skamba, bet padeda
QUOTE(Balta_kaukė @ 2008 09 17, 18:02)
Aš tai labai pabandyt norėjau,bet namačiau LT.
Buvo ankščiau
Esu bandžius patepti su kūno sviestu lūpas,tai man kartokas skonis,ir ryškiai ne tam skirtas,nėr ką lyginti būtent lūpom skirtais sviestais-vazelinais
QUOTE(ramirėja @ 2008 09 18, 08:58)
Buvo ankščiau
Esu bandžius patepti su kūno sviestu lūpas,tai man kartokas skonis,ir ryškiai ne tam skirtas,nėr ką lyginti būtent lūpom skirtais sviestais-vazelinais
man toks vaizdas kad turetu net grauzt
hej hej atsirado jau tos pudros internete, galima jau paziureti : gaila kad nebuvo kai tema kuriau, buc pirmam psl idejus
cia va kam idomu: http://www.thebodysh...Banner-_-Promo2
dabar reik begt i parde isnaudoti dovanele ir paziureti spalvytes gyvai, nes jus mane gundot nerealiai su sia pudra
cia va kam idomu: http://www.thebodysh...Banner-_-Promo2
dabar reik begt i parde isnaudoti dovanele ir paziureti spalvytes gyvai, nes jus mane gundot nerealiai su sia pudra
QUOTE(ChinChin @ 2008 09 18, 12:53)
Ir aš užsimaniau
As uz braskes... Beja, mano pazistama pigiau pardavineja Bodyshopa Is anglijos veza, viskas tas pats, tik pigiau