Įkraunama...
Įkraunama...

The Body Shop

Apklausa: Kokio "The Body Shop" aromato kūno priežiūros priemonės (sviestai, pieneliai ir t.t.) Jums labiausiai patinka (ir tinka)? (192 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Chardonnay @ 2008 10 21, 14:44)
Jie visi mini: ir kotai ir galvutes su sereliais. As turiu mineralines pudros kabuki sepeteli, tai jis labai svelnus, manau, kad ir visi kiti TBS sepeteliai tokie pat svelnus.

TBS'o sepeteliai visi minkstuciai ir svelnus wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Laba diena norejau paklausti ,gal kas kaune prekiauja parasykit i A.Z
O kazin kokia serija rinktis jei porai nosies isiplete,kakta rieboka,kitur sausa oda,kapiliarai raudoni,naudoju alaviju,dabar galvoju koki sveitikli geriau rinktis gal juros dumbliu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Emile569 @ 2008 10 23, 10:36)
Laba diena norejau paklausti ,gal kas kaune prekiauja parasykit i A.Z
O kazin kokia serija rinktis jei porai nosies isiplete,kakta rieboka,kitur sausa oda,kapiliarai raudoni,naudoju alaviju,dabar galvoju koki sveitikli geriau rinktis gal juros dumbliu g.gif

mano oda tokia pati, neseniai nusipirkau ta dumbliu sveitikli ir man jis labai patiko mirksiukas.gif siaip kartais skruostus nuo jo patraukia bet siaip man jis vienas is geriausiu. Jus parduotuvej paprasykit sito sveitiklio i meginuka ipilti, tada pamatysit ar tikrai tinka mirksiukas.gif dar naudojau ir vitamino c mikro sveitikli, taip pat labai neblogas, tik gal kiek sunkiau nusiplauna tongue.gif
Atsakyti
Lyg neseniai buvau TBS, bet gal nepastebejau tik - Estijoj neber pilkokios vyriskos serijos - dabar vietoj jos Maca Root serija - tai prigriebiau vyrui pazastikli, sau ta proga Aqua lily pasiemiau - man nerealus TBS pazastikliai good.gif
Atsakyti
Siandien isbandziau mineraline pudra g.gif Na kazkaip tikejausi kazko kito..
Turiu BE minraline tai skirtumas akivaizdus. Na ir maskavimo truksta.
tepiau su BE sepeteliu. ar gali buti taip kad reikia BUTENT TBS sepetelio? 4u.gif Gal tada pamatysiu stebuklinga poveiki? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sweety123 @ 2008 10 24, 08:48)
Siandien isbandziau mineraline pudra g.gif Na kazkaip tikejausi kazko kito..
Turiu BE minraline tai skirtumas akivaizdus. Na ir maskavimo truksta.
tepiau su BE sepeteliu. ar gali buti taip kad reikia BUTENT TBS sepetelio? 4u.gif Gal tada pamatysiu stebuklinga poveiki? biggrin.gif

aha, pakomentuokit kas... ax.gif galvoju pirkt, vis pristabdo kaina, o jei nepatiks blush2.gif ar tikrai butinai reikia ir TBS sepetelio? beje, kokia spalva pirkai?
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2008 10 24, 12:42)
aha, pakomentuokit kas... ax.gif galvoju pirkt, vis pristabdo kaina, o jei nepatiks blush2.gif ar tikrai butinai reikia ir TBS sepetelio? beje, kokia spalva pirkai?

Na nezinau, ar butinai reikia TBS sepetelio TBS pudrai. Bet 33 lt uz sepeteli nemanau, kad yra kosmosine kaina blush2.gif As esu sviesios odos ir turiu 4 numeriuka mineralines.
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2008 10 24, 11:42)

Tikrai nebūtinai jei turi pakankamai gerą,t.y minkštą,švelnų,purų smile.gif
Aš jau ne vienerius metus naudoju Pupa šepetėlį,pamąstau vis apie naują iš tbs,bet vis neprisiruošiu,nusiperku tą,ko iš tikrųjų tam momentui reikia.
O kaina tbs šepetėlio visai normali,yra kur kas brangesnių kt firmų,kurie net neatitinka kokybės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay @ 2008 10 24, 14:04)
Na nezinau, ar butinai reikia TBS sepetelio TBS pudrai. Bet 33 lt uz sepeteli nemanau, kad yra kosmosine kaina blush2.gif  As esu sviesios odos ir turiu 4 numeriuka mineralines.

na as kalbu butent apie kabuki sepeteli. ir jis (parduptuveje) tikrai ne 33 litus kainuoja kiek prisimenu g.gif
Atsakyti
QUOTE(sweety123 @ 2008 10 24, 20:59)
na as kalbu butent apie kabuki sepeteli. ir jis (parduptuveje) tikrai ne 33 litus kainuoja kiek prisimenu g.gif

va va drinks_cheers.gif berods 76Lt kainuoja jei neklystu. o ir pudra virs 90. tai vat galvoju.saket, kad ispudzio nepaliko ta mineraline pudra. tai vis galvoju ar verta bandyt ta pudra neturint specialaus sepetelio, o jei ir sepeteli nusipirkus ispudzio nepaliks g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2008 10 24, 21:38)
va va drinks_cheers.gif berods 76Lt kainuoja jei neklystu. o ir pudra virs 90. tai vat galvoju.saket, kad ispudzio nepaliko ta mineraline pudra. tai vis galvoju ar verta bandyt ta pudra neturint specialaus sepetelio, o jei ir sepeteli nusipirkus ispudzio nepaliks g.gif  blush2.gif

siaip tikrai geras gera Artdeco sepetelis, manau merginos ir dar pigesniu parekomenduos, pudros meginuka gautum.. ir bandyk kiek nori mirksiukas.gif o siaip manau ta pudra ir su Facce&body sepeteliu galima uztepti mirksiukas.gif man jis toks is viso universalus atrodo.
Atsakyti
Na as nei is parduotuves pirkau, nes ten tikrai nereali kaina blink.gif O sepetelis apie kuri kalbu - kabuki. Su kitokiu nepasipudruosi zmoniskai. As pati is pradziu nusipirkau tik pudra, o paskui ir sepeteli, nes neiseidavo graziai pasipudruot su mano turimu skaistalu sepeteliu blush2.gif
Atsakyti