Įkraunama...
Įkraunama...

The Body Shop

Apklausa: Kokio "The Body Shop" aromato kūno priežiūros priemonės (sviestai, pieneliai ir t.t.) Jums labiausiai patinka (ir tinka)? (192 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
o gal kas bande kanapiu krema veidui?as kaip tik planuoju pirkti kazkoki veido krema-mano veido oda sausa ir jautri, tai neapsisprendziu-kanapiu ar alavijo? g.gif
Atsakyti
Sėdžiu žiūrinėju konsultančių puslapį ir spėkit, ką radau smile.gif ogi toookius fainus dalykėlius, kurie pasirodys pavasarį wub.gif nauja kubų šešėlių paletė, lupdažis, skaistalai... Dar nauja Marrocan Rose serija - edt, difuseris, dušo želė ir sviestas... mmm smile.gif labai gražiai atrodo ax.gif
Atsakyti
kurioms cia sviesiaodems tiko 4 nr?? blink.gif kai mane tepliojo ta mineraline pudra, tai man is viso 2 numeri parinko, bet paprasiau ir su 3 papudruoti, tai tada toks truputi idegusios odos efektas gaunasi... o jau su 4 tai nezinau kas butu, nes ir mano oda sviesi smile.gif

bet realiai man tos visos spalvos beveik vienodos, gal tik krastines skyriasi... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ChinChin @ 2008 10 20, 21:00)
kurioms cia sviesiaodems tiko 4 nr?? blink.gif kai mane tepliojo ta mineraline pudra, tai man is viso 2 numeri parinko, bet paprasiau ir su 3 papudruoti, tai tada toks truputi idegusios odos efektas gaunasi... o jau su 4 tai nezinau kas butu, nes ir mano oda sviesi smile.gif

bet realiai man tos visos spalvos beveik vienodos, gal tik krastines skyriasi... rolleyes.gif

o Vilniaus tbs gal visi 6 atspalviai yra? su toms spalvom ziuriu jau sudetinga darosi...
Atsakyti
QUOTE(egliukas28 @ 2008 10 20, 20:18)
o gal kas bande kanapiu krema veidui?as kaip tik planuoju pirkti kazkoki veido krema-mano veido oda sausa ir jautri, tai neapsisprendziu-kanapiu ar alavijo? g.gif

Mano oda taip pat sausa ir jautri, mazai kremu tinka, o alaviju tiko puikiai, pora metu naudojau. Kanapiu nebandziau. Gali paprasyti, kad idetu pabandymui abieju ir palyginsi mirksiukas.gif

Kai eidama miegoti pasitepu rankas kanapiu kremu, antra puse net traukiasi nuo manes, kaip jam tas kvapas nosi erzina blink.gif paciai jis tikrai pakenciamas smile.gif

Nusipirkau guaranu sampuna, tikiuosi tiks biggrin.gif jei ne, bandysiu kam perleisti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(egliukas28 @ 2008 10 20, 20:18)

Mano sausa ir jautri, labai tiko alaviju kremas smile.gif Nors kanapiu nebandziau veidui, gal pabandyk, pasakysi kaip ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zinke @ 2008 10 21, 08:15)
Mano sausa ir jautri, labai tiko alaviju kremas  smile.gif  Nors kanapiu nebandziau veidui, gal pabandyk, pasakysi kaip  ax.gif

Žiemą visad per didžiuosius šalčius tepuosi kanapių kremą. Labai tinka sausai mano odai. O šiaip naudojau aloe, tik dabar "nuklydau" ir įsgijau šitą ax.gif Bet man patinka rolleyes.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(egliukas28 @ 2008 10 20, 21:18)

Kanapiu veido kremo nebandziau, bet nuo alaviju kremo mane pradejo berti nuo jo. Atidaviau kaimynei, tai ji dabar tik toki ir naudoja, jai labai patiko.

QUOTE(ChinChin @ 2008 10 20, 23:00)

Na man 4 Nr netiko smile.gif Nusipirkau 3 Nr. ir taip kaip tu sakai, jis siek tiek parusvina oda cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ChinChin @ 2008 10 20, 22:00)

Man tiko blink.gif Nors mano oda tikrai sviesi, ir nemegstu nusirudint, kad kaip kauke atrodytu. As tos pudrytes tepu visai nedaug, tai gaunasi labai labai naturaliai, bet jei vakare einu i koki baliu, tai daugiau papudruoju ir oda graziai sveikai idegusi atrodo. Zodziu kiek tepi - tiek turi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2008 10 17, 15:07)
labukas  4u.gif
norejau paklausti apie si MINI sepeteliu rinkini user posted image gal kuri turite - jis MINI del to kad tik 4 sepeteliai, ar del to, kad ir tie sepeteliai mazyciai?  ax.gif  ir ar nei viena nenusivylete TBS sepeteliais?

as vis dar mergaites prie tu sepeteliu gristu blush2.gif jie MINI kad ju kotai trumpi, ar kad ir galvutes su sereliais MINI??? nu visai pasimeciau doh.gif ir as TBS sepeteliai nera siurkstoki?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kucci_kucci: 21 spalio 2008 - 12:44
QUOTE(kucci_kucci @ 2008 10 21, 14:31)
as vis dar mergaites prie tu sepeteliu gristu  blush2.gif jie mini kad ju kotai trumpi, ar kad ir galvutes su sereliais mini??? nu visai pasimeciau  doh.gif ir as TBS sepeteliai nera siurkstoki?

Sepeteliai labai svelnus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2008 10 21, 13:31)
as vis dar mergaites prie tu sepeteliu gristu  blush2.gif jie mini kad ju kotai trumpi, ar kad ir galvutes su sereliais mini??? nu visai pasimeciau  doh.gif ir as TBS sepeteliai nera siurkstoki?

Jie visi mini: ir kotai ir galvutes su sereliais. As turiu mineralines pudros kabuki sepeteli, tai jis labai svelnus, manau, kad ir visi kiti TBS sepeteliai tokie pat svelnus.
Atsakyti