o gal kas bande kanapiu krema veidui?as kaip tik planuoju pirkti kazkoki veido krema-mano veido oda sausa ir jautri, tai neapsisprendziu-kanapiu ar alavijo?
Sėdžiu žiūrinėju konsultančių puslapį ir spėkit, ką radau ogi toookius fainus dalykėlius, kurie pasirodys pavasarį nauja kubų šešėlių paletė, lupdažis, skaistalai... Dar nauja Marrocan Rose serija - edt, difuseris, dušo želė ir sviestas... mmm labai gražiai atrodo
kurioms cia sviesiaodems tiko 4 nr?? kai mane tepliojo ta mineraline pudra, tai man is viso 2 numeri parinko, bet paprasiau ir su 3 papudruoti, tai tada toks truputi idegusios odos efektas gaunasi... o jau su 4 tai nezinau kas butu, nes ir mano oda sviesi
bet realiai man tos visos spalvos beveik vienodos, gal tik krastines skyriasi...
bet realiai man tos visos spalvos beveik vienodos, gal tik krastines skyriasi...
QUOTE(ChinChin @ 2008 10 20, 21:00)
kurioms cia sviesiaodems tiko 4 nr?? kai mane tepliojo ta mineraline pudra, tai man is viso 2 numeri parinko, bet paprasiau ir su 3 papudruoti, tai tada toks truputi idegusios odos efektas gaunasi... o jau su 4 tai nezinau kas butu, nes ir mano oda sviesi
o Vilniaus tbs gal visi 6 atspalviai yra? su toms spalvom ziuriu jau sudetinga darosi...
QUOTE(egliukas28 @ 2008 10 20, 20:18)
o gal kas bande kanapiu krema veidui?as kaip tik planuoju pirkti kazkoki veido krema-mano veido oda sausa ir jautri, tai neapsisprendziu-kanapiu ar alavijo?
Mano oda taip pat sausa ir jautri, mazai kremu tinka, o alaviju tiko puikiai, pora metu naudojau. Kanapiu nebandziau. Gali paprasyti, kad idetu pabandymui abieju ir palyginsi
Kai eidama miegoti pasitepu rankas kanapiu kremu, antra puse net traukiasi nuo manes, kaip jam tas kvapas nosi erzina paciai jis tikrai pakenciamas
Nusipirkau guaranu sampuna, tikiuosi tiks jei ne, bandysiu kam perleisti
QUOTE(egliukas28 @ 2008 10 20, 20:18)
Mano sausa ir jautri, labai tiko alaviju kremas Nors kanapiu nebandziau veidui, gal pabandyk, pasakysi kaip
QUOTE(Zinke @ 2008 10 21, 08:15)
Mano sausa ir jautri, labai tiko alaviju kremas Nors kanapiu nebandziau veidui, gal pabandyk, pasakysi kaip
Žiemą visad per didžiuosius šalčius tepuosi kanapių kremą. Labai tinka sausai mano odai. O šiaip naudojau aloe, tik dabar "nuklydau" ir įsgijau šitą Bet man patinka
QUOTE(egliukas28 @ 2008 10 20, 21:18)
Kanapiu veido kremo nebandziau, bet nuo alaviju kremo mane pradejo berti nuo jo. Atidaviau kaimynei, tai ji dabar tik toki ir naudoja, jai labai patiko.
QUOTE(ChinChin @ 2008 10 20, 23:00)
Na man 4 Nr netiko Nusipirkau 3 Nr. ir taip kaip tu sakai, jis siek tiek parusvina oda
QUOTE(ChinChin @ 2008 10 20, 22:00)
Man tiko Nors mano oda tikrai sviesi, ir nemegstu nusirudint, kad kaip kauke atrodytu. As tos pudrytes tepu visai nedaug, tai gaunasi labai labai naturaliai, bet jei vakare einu i koki baliu, tai daugiau papudruoju ir oda graziai sveikai idegusi atrodo. Zodziu kiek tepi - tiek turi
QUOTE(kucci_kucci @ 2008 10 17, 15:07)
labukas
norejau paklausti apie si MINI sepeteliu rinkini gal kuri turite - jis MINI del to kad tik 4 sepeteliai, ar del to, kad ir tie sepeteliai mazyciai? ir ar nei viena nenusivylete TBS sepeteliais?
norejau paklausti apie si MINI sepeteliu rinkini gal kuri turite - jis MINI del to kad tik 4 sepeteliai, ar del to, kad ir tie sepeteliai mazyciai? ir ar nei viena nenusivylete TBS sepeteliais?
as vis dar mergaites prie tu sepeteliu gristu jie MINI kad ju kotai trumpi, ar kad ir galvutes su sereliais MINI??? nu visai pasimeciau ir as TBS sepeteliai nera siurkstoki?
QUOTE(kucci_kucci @ 2008 10 21, 14:31)
as vis dar mergaites prie tu sepeteliu gristu jie mini kad ju kotai trumpi, ar kad ir galvutes su sereliais mini??? nu visai pasimeciau ir as TBS sepeteliai nera siurkstoki?
Sepeteliai labai svelnus
QUOTE(kucci_kucci @ 2008 10 21, 13:31)
as vis dar mergaites prie tu sepeteliu gristu jie mini kad ju kotai trumpi, ar kad ir galvutes su sereliais mini??? nu visai pasimeciau ir as TBS sepeteliai nera siurkstoki?
Jie visi mini: ir kotai ir galvutes su sereliais. As turiu mineralines pudros kabuki sepeteli, tai jis labai svelnus, manau, kad ir visi kiti TBS sepeteliai tokie pat svelnus.