Įkraunama...
Įkraunama...

The Body Shop

Apklausa: Kokio "The Body Shop" aromato kūno priežiūros priemonės (sviestai, pieneliai ir t.t.) Jums labiausiai patinka (ir tinka)? (192 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Mistika_21 @ 2008 10 20, 09:40)
Noreciau paklausti, ranku kremo su kanapemis, koks poveikis, kvapas?  g.gif  Kaip manote, ar tokie dalykai tiktu nedidelems kaledinems dovananelems?  ax.gif

Aš pernai per Kalėdas dovanojau moterėlėm, tai kai panaudojo, labai džiaugėsi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(audani @ 2008 10 19, 14:16)
Patarimas-seseliu mineral nelabai yra del ko pirkt, jau geriau kubeliai (shimmer cubes) jie daug ilgiau issilaiko) smile.gif

Pritariu visu 100 proc drinks_cheers.gif
Atsakyti
A, na tai as cia ta ranku krema kaip pvz paemiau ax.gif net nezinau, as kazkaip ko pati noreciau gauti dovanu, ta ir dovanoju kitiems ax.gif bet faktas, kad pati tokiu dalyku tai nei uz ka negauciau, nes mazai kam sautu i galva jauciu lotuliukas.gif cool.gif o kas dar yra geras koks dalykas, na, as nesu nieko labai bandziusi is TBS, tai net nezinau kas yra thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mistika_21 @ 2008 10 20, 15:06)
  o kas dar yra geras koks dalykas, na, as nesu nieko labai bandziusi is TBS, tai net nezinau kas yra  thumbup.gif

Kūno sviestai yra geruliai thumbup.gif
Atsakyti
Nusipirkau siandien mineraline pudra bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mecia @ 2008 10 20, 12:57)
poveiki daugelis isgyre, bet patarciau dovanoti tik tiems zmonems, kurie nera jautrus kvapams ir pan mirksiukas.gif man tas kvapas tai tikrai nelabai schmoll.gif

Kvapas jauciasi iskart pasitepus, paskui jis nuvesta, nebesijaucia taip stipriai mirksiukas.gif As su juo jau susigyvenau, manes jis nebeerzina irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglute2002: 20 spalio 2008 - 16:47
QUOTE(eglute2002 @ 2008 10 20, 16:44)
Kvapas jauciasi iskart pasitepus, paskui jis nuvesta, nebesijaucia taip stipriai mirksiukas.gif As su juo jau susigyvenau, manes jis nebeerzina irnesakyk.gif

Aš irgi jau pripratau, nors iš pradžių purtė tas kvapas biggrin.gif Dabar naudoju kanapinį kojų kremą thumbup.gif Taip gerai drėkina, minkština pėdų odą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinukas @ 2008 10 20, 18:13)
Aš irgi jau pripratau, nors iš pradžių purtė tas kvapas  biggrin.gif Dabar naudoju kanapinį kojų kremą  thumbup.gif Taip gerai drėkina, minkština pėdų odą  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
o as dabar pratinuos prie kanapiu kuno sviesto lotuliukas.gif . Kvapas gal siek tiek svelnesnis nei ranku kremo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Turkcena @ 2008 10 17, 22:56)
kaip gaila, bet negalėjau užsukt ketv į tbs'ą  verysad.gif 
reiks laukt sekančios nuolaidų dienos, tikiuosi dar padarys prieš Kalėdas... unsure.gif 

o jūs ką nors papirkot?  bigsmile.gif

Ir as nieko nenusipirkau tongue.gif Bet labai dziaugiuosi kitu pirkiniais, kazkaip smagu skaityt kaip merginos dziaugiasi savo pirkinukais bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(eglute2002 @ 2008 10 20, 19:06)
drinks_cheers.gif
o as dabar pratinuos prie kanapiu kuno sviesto lotuliukas.gif . Kvapas gal siek tiek svelnesnis nei ranku kremo biggrin.gif

As turiu kanapini lupu piestuka, tai man visai malonus tas kvapas blink.gif Nesu uoscius kitu kanapiu serijos gaminiu, bet jei kvapas panasus i to piestuko kvapa, tai man tada visai nieko tos kanapes biggrin.gif O poveikis - thumbup.gif (bent piestuko).
Papildyta:
QUOTE(gita_tiesiog @ 2008 10 20, 17:37)
Nusipirkau siandien mineraline pudra  bigsmile.gif

Nenusivilsi thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(audani @ 2008 10 19, 15:16)
Merginos,

isbandziau MINERALINE make-up linija body shop'e smile.gif

Nuejau ir paprasiau,kad mane padazytu ir parodytu, kas ir kaip naudojama  tongue.gif
isejau svytinti ir su glotnia odele...vienas minusiukas pudryteje, kad ji mazai maskuoja, nes yra tokia plona ir aksomine, bet kadangi turiu siek tiek spuogeliu, tai konsultante pirmiausia mane uzmaskavo su tokiu maskavimo kremuku ir tada "rutuliavo" pudryte smile.gif po to akytes,skaistalus. rudens serijos lupdaziukus - esu labai patenkinta  thumbup.gif
Nusipirkau pudryte 3 Nr,sepeteli.,akiu seselius tamsiai rudus su blizguciu (taip, po keleto valandu ju sumazejo ir siek tiek seselis subego,bet tu blizguciu niekur ant veido nemaciau) ir tokios persikines spalvos skaistaliukus  thumbup.gif
Ta pudryte,kai pasidengia ant veido turi toki skaistinamaji poveiki, su sviesiomis dalelytemis ir oda labai spindi  smile.gif

Patarimas-seseliu mineral nelabai yra del ko pirkt, jau geriau kubeliai (shimmer cubes) jie daug ilgiau issilaiko) smile.gif Tai tiek  drinks_cheers.gif

Oho bigsmile.gif na ir papirkai. Sutinku su tavo ivertinimais drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay @ 2008 10 20, 18:23)
As turiu kanapini lupu piestuka, tai man visai malonus tas kvapas  blink.gif  Nesu uoscius kitu kanapiu serijos gaminiu, bet jei kvapas panasus i to piestuko kvapa, tai man tada visai nieko tos kanapes biggrin.gif  O poveikis -  thumbup.gif  (bent piestuko).
Papildyta:
Nenusivilsi  thumbup.gif

lupu piestukas tai kvepia visai, o ranku kremas ir sviestas man tokia kaip supelijusia zeme atsiduoda doh.gif nezinau kaip apibudinti lotuliukas.gif

beje Jus mineraline is Kauno tbs pirkot? ar is paltintoju? nes as kazkaip nesumasciau kuri spalva man tinkamiausia, nes pati sviesiausia lyg ir per sviesi, o ta vidurine atrodo per tamsi... beje vietoj 6 spalvu radau tik 3, keista g.gif
Atsakyti
QUOTE(mecia @ 2008 10 20, 19:28)
lupu piestukas tai kvepia visai, o ranku kremas ir sviestas man tokia kaip supelijusia zeme atsiduoda doh.gif nezinau kaip apibudinti lotuliukas.gif

beje Jus mineraline is Kauno tbs pirkot? ar is paltintoju? nes as kazkaip nesumasciau kuri spalva man tinkamiausia, nes pati sviesiausia lyg ir per sviesi, o ta vidurine atrodo per tamsi... beje vietoj 6 spalvu radau tik 3, keista g.gif

Pas platintoja pirkau, nes pas ja 3x pigiau ax.gif Mano oda labai sviesi, bet ne balta (i soliariumus nevaikstau), tai man tinka 4 nr. Vasarai rinkciausi 5 nr.
Atsakyti
Turiu ir as kanapiu krema rankom. Super, man jis labai patinka. Vyrui net ir kvapas jo geras biggrin.gif Na jis toks specifinis, bet nemanau, kad bjaurus. Daugiau pelesiu, siek tiek jauciasi laabai svelnus metos kvapas.

O mineraline pudra pirkau NR. 3
Oda mano sviesi.
Atsakyti