QUOTE(Turkcena @ 2008 10 17, 22:56)
kaip gaila, bet negalėjau užsukt ketv į tbs'ą
reiks laukt sekančios nuolaidų dienos, tikiuosi dar padarys prieš Kalėdas...
o jūs ką nors papirkot?
Ir as nieko nenusipirkau
Bet labai dziaugiuosi kitu pirkiniais, kazkaip smagu skaityt kaip merginos dziaugiasi savo pirkinukais
Papildyta:
QUOTE(eglute2002 @ 2008 10 20, 19:06)
o as dabar pratinuos prie kanapiu kuno sviesto
. Kvapas gal siek tiek svelnesnis nei ranku kremo
As turiu kanapini lupu piestuka, tai man visai malonus tas kvapas
Nesu uoscius kitu kanapiu serijos gaminiu, bet jei kvapas panasus i to piestuko kvapa, tai man tada visai nieko tos kanapes
O poveikis -
(bent piestuko).
Papildyta:
QUOTE(gita_tiesiog @ 2008 10 20, 17:37)
Nusipirkau siandien mineraline pudra
Nenusivilsi
Papildyta:
QUOTE(audani @ 2008 10 19, 15:16)
Merginos,
isbandziau MINERALINE make-up linija body shop'e
Nuejau ir paprasiau,kad mane padazytu ir parodytu, kas ir kaip naudojama
isejau svytinti ir su glotnia odele...vienas minusiukas pudryteje, kad ji mazai maskuoja, nes yra tokia plona ir aksomine, bet kadangi turiu siek tiek spuogeliu, tai konsultante pirmiausia mane uzmaskavo su tokiu maskavimo kremuku ir tada "rutuliavo" pudryte
po to akytes,skaistalus. rudens serijos lupdaziukus - esu labai patenkinta
Nusipirkau pudryte 3 Nr,sepeteli.,akiu seselius tamsiai rudus su blizguciu (taip, po keleto valandu ju sumazejo ir siek tiek seselis subego,bet tu blizguciu niekur ant veido nemaciau) ir tokios persikines spalvos skaistaliukus
Ta pudryte,kai pasidengia ant veido turi toki skaistinamaji poveiki, su sviesiomis dalelytemis ir oda labai spindi
Patarimas-seseliu mineral nelabai yra del ko pirkt, jau geriau kubeliai (shimmer cubes) jie daug ilgiau issilaiko)
Tai tiek
Oho
na ir papirkai. Sutinku su tavo ivertinimais
Mūsų mintys sukasi tik apie tave. Mūsų šypsenos tik dėl tavęs. Ne dėl tavęs Mažyte, o tau!