Įkraunama...
Įkraunama...

The Body Shop

Apklausa: Kokio "The Body Shop" aromato kūno priežiūros priemonės (sviestai, pieneliai ir t.t.) Jums labiausiai patinka (ir tinka)? (192 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
kaip gaila, bet negalėjau užsukt ketv į tbs'ą verysad.gif
reiks laukt sekančios nuolaidų dienos, tikiuosi dar padarys prieš Kalėdas... unsure.gif

QUOTE(Chardonnay @ 2008 10 17, 10:11)
Oho, kad papirkot thumbup.gif  Tai jau smagu, patenkintos turbut pirkinukas, prasigiedrinot nuotaikyte kai uz langu toks niurus rudeniskas oras thumbup.gif

o jūs ką nors papirkot? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mecia @ 2008 10 17, 13:09)
o spalva nedingsta kartu su tais blizguciais? g.gif
beje kur jie dingsta? nenubyra ant drabuziu ar skruostu?

ne, spalva nedingsta niekur, o blizguciu zymiai sumazeja, ypac jai nedaug seselio uztepi, bet ant skruostu nubyrejusiu irgi nemaciau blink.gif
tai vadinasi isgaruoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ssaule @ 2008 10 17, 22:09)
ne, spalva nedingsta niekur, o blizguciu zymiai sumazeja, ypac jai nedaug seselio uztepi, bet ant skruostu nubyrejusiu irgi nemaciau blink.gif

Nu man tie blizgalai niekur nedingo, spalva greit subėgo ir neliko, o vokai blizgėjo sėkmingai blink.gif
Atsakyti
Merginos,

isbandziau MINERALINE make-up linija body shop'e smile.gif

Nuejau ir paprasiau,kad mane padazytu ir parodytu, kas ir kaip naudojama tongue.gif
isejau svytinti ir su glotnia odele...vienas minusiukas pudryteje, kad ji mazai maskuoja, nes yra tokia plona ir aksomine, bet kadangi turiu siek tiek spuogeliu, tai konsultante pirmiausia mane uzmaskavo su tokiu maskavimo kremuku ir tada "rutuliavo" pudryte smile.gif po to akytes,skaistalus. rudens serijos lupdaziukus - esu labai patenkinta thumbup.gif
Nusipirkau pudryte 3 Nr,sepeteli.,akiu seselius tamsiai rudus su blizguciu (taip, po keleto valandu ju sumazejo ir siek tiek seselis subego,bet tu blizguciu niekur ant veido nemaciau) ir tokios persikines spalvos skaistaliukus thumbup.gif
Ta pudryte,kai pasidengia ant veido turi toki skaistinamaji poveiki, su sviesiomis dalelytemis ir oda labai spindi smile.gif

Patarimas-seseliu mineral nelabai yra del ko pirkt, jau geriau kubeliai (shimmer cubes) jie daug ilgiau issilaiko) smile.gif Tai tiek drinks_cheers.gif
Atsakyti
as per nuolaidu dien priegriebaiu mango duske sau ir kokosine dovanu thumbup.gif
tai pat dart paemiau migdolu kremuka rankoms thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ssaule @ 2008 10 17, 22:09)

na visko gali buti, juk tie blizguciai yra mineralai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(audani @ 2008 10 19, 15:16)
Merginos,

isbandziau MINERALINE make-up linija body shop'e smile.gif

noreciau sios serijos pudrytes, bet jau kaina doh.gif o dar is sepetelio ne bet kokio, o specialaus reikia unsure.gif na, gal praeis biggrin.gif
Atsakyti
Noreciau paklausti, ranku kremo su kanapemis, koks poveikis, kvapas? g.gif Kaip manote, ar tokie dalykai tiktu nedidelems kaledinems dovananelems? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mistika_21 @ 2008 10 20, 09:40)
Noreciau paklausti, ranku kremo su kanapemis, koks poveikis, kvapas?  g.gif  Kaip manote, ar tokie dalykai tiktu nedidelems kaledinems dovananelems?  ax.gif

kvapas tai nelabai, bet poveikis geras. Aš džiaugčiausi tokią dovaną gavusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mistika_21 @ 2008 10 20, 09:40)
Noreciau paklausti, ranku kremo su kanapemis, koks poveikis, kvapas?  g.gif  Kaip manote, ar tokie dalykai tiktu nedidelems kaledinems dovananelems?  ax.gif

na, kvapas tai toks specifinis rolleyes.gif bet poveikis thumbup.gif man tai labai patiktu gaut tokia dovanele, tik kad va niekas nesusipranta blush2.gif tai tenka paciai pirktis ax.gif beje, yra sio ranku kremo ir mazesnese tubelese- labai tinka isimesti i rankine kasdieniam nesiojimuisi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mistika_21 @ 2008 10 20, 08:40)

Tikrai tiktų thumbup.gif aš nesupykčiau už tokią dovanėlę tongue.gif Poveikis akivaizdus jau po pirmo naudojimo thumbup.gif kvapas aišku ne stebuklas,bet čia jau niekis..
Atsakyti
QUOTE(Mistika_21 @ 2008 10 20, 08:40)

poveiki daugelis isgyre, bet patarciau dovanoti tik tiems zmonems, kurie nera jautrus kvapams ir pan mirksiukas.gif man tas kvapas tai tikrai nelabai schmoll.gif
Atsakyti