Įkraunama...
Įkraunama...

The Body Shop

Apklausa: Kokio "The Body Shop" aromato kūno priežiūros priemonės (sviestai, pieneliai ir t.t.) Jums labiausiai patinka (ir tinka)? (192 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(mecia @ 2008 10 16, 22:56)
na Siaulietes moka mirksiukas.gif as siaip pries ji nieko neturiu, tiesiog palyginus su tais, i kuriuos pries tai idedavo tai yra nemazas skirtumas.

gal todel kad daug zmoniu buvo ,tai ir nepakavo i persvieciama. Per anas Kaledas irgi tik i popierinius pakuodavo.
O as turiu mineralinius seselius, tai nereikia su sepeteliu sukti ant akieas, tiesiog labaiu priglaudus tepi ir tiek. Sukamaisiais judesiais pudra ir skaistalus reikia tepti.
O blizguciai po poros valandu nuo akiu kazkur dingsta g.gif tikrai bigsmile.gif
Atsakyti
As tai tik kanapini ranku krema nusipirkau-man jis rudeni ir ziema nepakeiciamas rolleyes.gif
Atsakyti
O ką jūs manote apie priemones vaikams? Mes išbandėme kūno kremą, tai man labai patiko. Malonus neįkyrus kvapas, labai švelni odytė lieka.
Atsakyti
QUOTE(ssaule @ 2008 10 17, 09:19)
gal todel kad daug zmoniu buvo ,tai ir nepakavo i persvieciama. Per anas Kaledas irgi tik i popierinius pakuodavo.
O as turiu mineralinius seselius, tai nereikia su sepeteliu sukti ant akieas, tiesiog labaiu priglaudus tepi ir tiek. Sukamaisiais judesiais pudra ir skaistalus reikia tepti.
O blizguciai po poros valandu nuo akiu kazkur dingsta g.gif  tikrai bigsmile.gif

o spalva nedingsta kartu su tais blizguciais? g.gif
beje kur jie dingsta? nenubyra ant drabuziu ar skruostu?
Atsakyti
QUOTE(Annika @ 2008 10 17, 12:16)
O ką jūs manote apie priemones vaikams? Mes išbandėme kūno kremą, tai man labai patiko. Malonus neįkyrus kvapas, labai švelni odytė lieka.

jo, aš irgi savo lelių tepiau šiuo kremuku, man labai patiko 4u.gif
Atsakyti
kiek mineraline pudra parduotuvej kainuoja?gal kas pigiau turi ? 4u.gif as irgi jos labai noriu-kazkada reiks prisiruosti ir paaukoti nemaza suma pinigu unsure.gif
Atsakyti
labukas 4u.gif
norejau paklausti apie si MINI sepeteliu rinkini user posted image gal kuri turite - jis MINI del to kad tik 4 sepeteliai, ar del to, kad ir tie sepeteliai mazyciai? ax.gif ir ar nei viena nenusivylete TBS sepeteliais?
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2008 10 17, 15:07)
labukas  4u.gif
norejau paklausti apie si MINI sepeteliu rinkini user posted image gal kuri turite - jis MINI del to kad tik 4 sepeteliai, ar del to, kad ir tie sepeteliai mazyciai?  ax.gif  ir ar nei viena nenusivylete TBS sepeteliais?

Šepetėliai mažyčiai. To mini neturiu, bet kitais TBS šepetėliais tikrai nenusivyliau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinukas @ 2008 10 17, 15:09)
Šepetėliai mažyčiai. To mini neturiu, bet kitais TBS šepetėliais tikrai nenusivyliau  thumbup.gif

aciu uz ats 4u.gif geai kad pirma sumasciau i jus kreiptis o ne pirkti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mecia @ 2008 10 16, 22:24)

beje paprasiau kad moringu sviesta kaip dovana ivyniotu, bet tiesiog idejo i ta popierini maisiuka ir prisege kaspinuka... nors Siauliu tbs man visada labai graziai i persisviecianti maisiuka su daug siuliuku ideda, ech pagailejo Kauno tbs darbuotojos doh.gif

Kiek esu susidūrusi, Kaune kitaip nė nepakuoja rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinuhas @ 2008 10 17, 15:41)
Kiek esu susidūrusi, Kaune kitaip nė nepakuoja  rolleyes.gif

Klaipėdoj irgi tik į tą popierinį maišelį cool.gif

Išbandėm vaikišką šampūną,tai tikrai nenusivyliau,aišku net nežinau ko tikėtis iš priemonės vaikams,bet išplauti plaukučiai,skaniai kvepia tongue.gif,blizga tad ko ir daugiau norėti thumbup.gif o tokio kiekio tikrai gal net ne metam užteks biggrin.gif
Nervina kad vaikams kūno sviestai tik didelėse talpose doh.gif čia iki amžiaus galo užteks,bet greičiausiai suges doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ramirėja @ 2008 10 17, 21:16)
Nervina kad vaikams kūno sviestai tik didelėse talpose doh.gif čia iki amžiaus galo užteks,bet greičiausiai suges doh.gif

aha sad.gif bet aš darau kitaip - perku mėginukus ir kiekviena išspaudžiu į tą TBS mėginukų indelį biggrin.gif tada to indelio (t.y. mėginėlio) užtenka keliems kartams, o po to "šviežią" atidarau biggrin.gif
Atsakyti