Tai reikes pagalvoti dar ar verta ta sampuna ar balzama pirkti , gal geriau ka kita isigysiu.
Aš nieko taip ir nenusipirkau, nors iškilnojau daug ką šiandien parduotuvėje - nors ir su tokia nuolaida, ale vis tiek brangu Tuo labiau kai kelios bankės TBS sviesto nė nepradėtos
QUOTE(ramirėja @ 2008 10 16, 07:25)
Kažką iš veido priežiūros,akių makiažo valiklį,dar gal vaikui šampūną(jei bus) nes iki šiol nieko neturėjo iš vaikų linijos
na man idomi tavo nuomone bus apie sampuna, bent mums jis tiko ir patiko, aisku, kaina uz svae kalba, bet kiek jau ten vaikeliui reikia, jauciu metams uzteks, as meginuka vos ne menesi naudojau
Na mergaites, tai ka papirkot siandien? Rodykit gerybes
QUOTE(Chardonnay @ 2008 10 16, 19:51)
Nusipirkau tris dušo želė: sau braškinę ir dovanoms braškinę ir kokosinę; papaya lūpų sviestuką ir avietinį Born lippy balzamą lūpoms
Kam teko naudoti mėtinį pėdų kremuką? Aš planuoju įsigyti, tik pauosčius kvapas man nelabai... O koks poveikis?
QUOTE(Annika @ 2008 10 16, 19:21)
Nusipirkau tris dušo želė: sau braškinę ir dovanoms braškinę ir kokosinę; papaya lūpų sviestuką ir avietinį Born lippy balzamą lūpoms
Kam teko naudoti mėtinį pėdų kremuką? Aš planuoju įsigyti, tik pauosčius kvapas man nelabai... O koks poveikis?
man tai jis labai paitnka, bet butent kremas, o ne losijonas, nes jis riebesni naudoju jau tikrai ilgai daugiau nei puse metu, gal net arti metu.. nusveiciu su tos pacios serijos sveiitkliu, patepu kremu, kojinytes TBS ir i lova, kojos
ir as siandien tbs apsilankiau nusipirkau sveitikli veidukui ir moringu sviesta dovanu apciupinejau visa mineraline serija, pudryte nebloga pasirode, bet kad atspalviai tik trys buvo, nelebai priderinau sau o ir kaina is tiesu nemaza be to dar kartu sepeteli perkant tai is viso gaila pinigu
beje atsiprasau vienos forumietes, kuria nepatikejau kad seseliukuose blizguciu pilna Jus pati teisiausia, nes ten praktiskai ne spalvos nera tik tie blizguciai o specialius jiems sepetelis is viso kazkokia nesamone, kietas toks... paziurejau as tuos filmukus kaip juo dazytis bet kad man ant rankos pakankamai skausmingai pasirode taip ratukais sukti, tai kaip as ant akies taip voliosiu zodziu nesusiviliojau, nors butent ju labiau nei pudros norejau...
beje paprasiau kad moringu sviesta kaip dovana ivyniotu, bet tiesiog idejo i ta popierini maisiuka ir prisege kaspinuka... nors Siauliu tbs man visada labai graziai i persisviecianti maisiuka su daug siuliuku ideda, ech pagailejo Kauno tbs darbuotojos
beje atsiprasau vienos forumietes, kuria nepatikejau kad seseliukuose blizguciu pilna Jus pati teisiausia, nes ten praktiskai ne spalvos nera tik tie blizguciai o specialius jiems sepetelis is viso kazkokia nesamone, kietas toks... paziurejau as tuos filmukus kaip juo dazytis bet kad man ant rankos pakankamai skausmingai pasirode taip ratukais sukti, tai kaip as ant akies taip voliosiu zodziu nesusiviliojau, nors butent ju labiau nei pudros norejau...
beje paprasiau kad moringu sviesta kaip dovana ivyniotu, bet tiesiog idejo i ta popierini maisiuka ir prisege kaspinuka... nors Siauliu tbs man visada labai graziai i persisviecianti maisiuka su daug siuliuku ideda, ech pagailejo Kauno tbs darbuotojos
QUOTE(mecia @ 2008 10 16, 22:24)
i
gal jos kitaip nemoka. Nes ir prieš šventes kitaip nepakuodavo . O man visai nieko ir tas maišelis
QUOTE(linnn @ 2008 10 16, 21:51)
gal jos kitaip nemoka. Nes ir prieš šventes kitaip nepakuodavo . O man visai nieko ir tas maišelis
na Siaulietes moka as siaip pries ji nieko neturiu, tiesiog palyginus su tais, i kuriuos pries tai idedavo tai yra nemazas skirtumas.
labas rytas,
nusipirkau aloe serijos dienini veido krema ir tos pacios serijos tonika. kaip tik baigiasi man jie, tai labai laiku ta akcija buvo
QUOTE(Chardonnay @ 2008 10 16, 19:51)
nusipirkau aloe serijos dienini veido krema ir tos pacios serijos tonika. kaip tik baigiasi man jie, tai labai laiku ta akcija buvo
aš nusipirkau mineralinę pudrą
Oho, kad papirkot Tai jau smagu, patenkintos turbut pirkinukas, prasigiedrinot nuotaikyte kai uz langu toks niurus rudeniskas oras