idomu ar ten kokia reali nauda gaunasi is tu 20%
QUOTE(myth @ 2008 10 14, 13:47)
sveikos
Prisijungsiu ir aš prie the body shop'o produkcijos mėgėjų vakar gavau savo siuntinuką ir tuoj viską išbandžiau tad kol kas galiu pasidalinti tik labai "šviežiais" įspūdžiais :
Dabar laaaabai nekantriai lauksiu kito siuntinėlio - nujaučiu, kad su body shop'u susidraugausiu ilgam
Prisijungsiu ir aš prie the body shop'o produkcijos mėgėjų vakar gavau savo siuntinuką ir tuoj viską išbandžiau tad kol kas galiu pasidalinti tik labai "šviežiais" įspūdžiais :
Dabar laaaabai nekantriai lauksiu kito siuntinėlio - nujaučiu, kad su body shop'u susidraugausiu ilgam
O is kur tu siunties?nes as tai parduotuvej pas juos perku.
Labai pamegau kuno sviestelius
QUOTE(lambiukas @ 2008 10 15, 10:52)
O is kur tu siunties?nes as tai parduotuvej pas juos perku.
Per tarpininkę iš SM, laaabai ačiū jai
Apie kūno sviestus prisiklausiau daugybę gerų atsiliepimų, bet kol kas bandau sunaudoti turimus, o po to bandysiu ir TBS
QUOTE(Jilly @ 2008 10 14, 23:46)
Na ka, ketvirtadieni sturmuosim TBS "lip" dienos proga
Pati jau gal pora metu naudoju aloe vera dienini kremuka labai tiko mano sausai-jautriai odytei, nors tikrai sunku rasti tinkamu priemoniu. Tik kad jau kazko naujo noretusi
Dar galiu labai pagirti ranku krema su kanapem tikrai ne tik tada, kai pasitepi padeda, bet ir gydo (mano ranku oda irgi sausa)
Pati jau gal pora metu naudoju aloe vera dienini kremuka labai tiko mano sausai-jautriai odytei, nors tikrai sunku rasti tinkamu priemoniu. Tik kad jau kazko naujo noretusi
Dar galiu labai pagirti ranku krema su kanapem tikrai ne tik tada, kai pasitepi padeda, bet ir gydo (mano ranku oda irgi sausa)
Jau rytoj lip diena? Einu tikrintis emal'a
Kad tik surasciau laiko rytoj i TBS'a nulekt , nes siaip maniau, kad kita sav bus
Norėjau pasiteirauti apie plauku balzama ir sampuna su alyvuogemis, ar geri? Kadangi ryt cia tokia nuolaida bus taikoma tai noreciau isigyti.
Tikrai rytoj musu lauktoji diena, email'a antradieni gavau
Uoj sumazes saskaitele banko Manau, 20 % - nemaza nuolaida, ypac jei gaug ka naudoji ar nori isbandyti is TBS. Tik turbut reiketu pasakyti toms, kurios nezino, kad nuolaida taikoma tik Love Your Body korteliu turetojoms
Uoj sumazes saskaitele banko Manau, 20 % - nemaza nuolaida, ypac jei gaug ka naudoji ar nori isbandyti is TBS. Tik turbut reiketu pasakyti toms, kurios nezino, kad nuolaida taikoma tik Love Your Body korteliu turetojoms
QUOTE(Jilly @ 2008 10 15, 21:04)
Tikrai rytoj musu lauktoji diena, email'a antradieni gavau
galima dar pigiau gauti sias prekytes
QUOTE(Fifa_pifa @ 2008 10 15, 21:18)
gal gali ka pasiulyti kol dar neuzsipirkau? Maciau, kad berods yra siuncianciu is UK ar pan...
ka planuojat rytoj pirkti?
QUOTE(Fifa_pifa @ 2008 10 15, 21:18)
As ir noreciau pigiau
Kažin ar kuri nors iš SM platintojų jau gali pasiūlyti vaikiškos kosmetikos? Kol kas katalogėliuose nemačiau. O pirkti parduotuvėje kad ir su rytojaus 20 proc. nuolaida gaunasi brangokai.
Lauksiu pasiūlymų į až.
Lauksiu pasiūlymų į až.
QUOTE(inggusik @ 2008 10 15, 17:18)
Norėjau pasiteirauti apie plauku balzama ir sampuna su alyvuogemis, ar geri? Kadangi ryt cia tokia nuolaida bus taikoma tai noreciau isigyti.
Man jau buvau ankščiau rašiusi,šampūnai tbs bet čia kiekvienam individualiai,taip kad reiktų pamėginti,yra ir mažesnio tūrio buteliukų,nebūtinai pradžiai pirkti litrą
QUOTE(Dasha @ 2008 10 15, 21:20)
ka planuojat rytoj pirkti?
Kažką iš veido priežiūros,akių makiažo valiklį,dar gal vaikui šampūną(jei bus) nes iki šiol nieko neturėjo iš vaikų linijos