Sveiki,
Pirksciau pigiau veido prieziuros kosmetikos siulykit i AZ.
Panos, gal turite atsiliepimu apie si lupu blizgesi>
QUOTE(sweety123 @ 2008 10 14, 11:19)
Panos, gal turite atsiliepimu apie si lupu blizgesi>
turim
labai fainas blizgis
tiesa, kainu patikslinimas. wise women naktinis - 170 lt..
sveikos
Prisijungsiu ir aš prie the body shop'o produkcijos mėgėjų vakar gavau savo siuntinuką ir tuoj viską išbandžiau tad kol kas galiu pasidalinti tik labai "šviežiais" įspūdžiais :
1. Veido prausimosi putos su arbatmedžiu - gaiviai šaldo veido odą, oda po prausimo tokia švelnutė, lygi ir švari
2. Nenuskalaujamas mėlynių purškiklis - gerai sudrėkina plaukus, be to - ilgai ir skaniai kvepia
3. Born Lippy arbūzinis lūpų balzamas - puikiai drėkina lūpas, suteikia šiek tiek blizgesio ir skaniai kvepia
Dabar laaaabai nekantriai lauksiu kito siuntinėlio - nujaučiu, kad su body shop'u susidraugausiu ilgam
Prisijungsiu ir aš prie the body shop'o produkcijos mėgėjų vakar gavau savo siuntinuką ir tuoj viską išbandžiau tad kol kas galiu pasidalinti tik labai "šviežiais" įspūdžiais :
1. Veido prausimosi putos su arbatmedžiu - gaiviai šaldo veido odą, oda po prausimo tokia švelnutė, lygi ir švari
2. Nenuskalaujamas mėlynių purškiklis - gerai sudrėkina plaukus, be to - ilgai ir skaniai kvepia
3. Born Lippy arbūzinis lūpų balzamas - puikiai drėkina lūpas, suteikia šiek tiek blizgesio ir skaniai kvepia
Dabar laaaabai nekantriai lauksiu kito siuntinėlio - nujaučiu, kad su body shop'u susidraugausiu ilgam
QUOTE(sweety123 @ 2008 10 14, 12:40)
tiesa, kainu patikslinimas. wise women naktinis - 170 lt..
o mama....
QUOTE(myth @ 2008 10 14, 12:47)
..
..
man jis ir labai net savo mazei naudoju, ir kvapas labai geras
QUOTE(sweety123 @ 2008 10 14, 11:19)
Labai labai fainas . Turiu Nr.01 - GLOSS BRILLIANCE
Na ka, ketvirtadieni sturmuosim TBS "lip" dienos proga
Pati jau gal pora metu naudoju aloe vera dienini kremuka labai tiko mano sausai-jautriai odytei, nors tikrai sunku rasti tinkamu priemoniu. Tik kad jau kazko naujo noretusi
Dar galiu labai pagirti ranku krema su kanapem tikrai ne tik tada, kai pasitepi padeda, bet ir gydo (mano ranku oda irgi sausa)
Pati jau gal pora metu naudoju aloe vera dienini kremuka labai tiko mano sausai-jautriai odytei, nors tikrai sunku rasti tinkamu priemoniu. Tik kad jau kazko naujo noretusi
Dar galiu labai pagirti ranku krema su kanapem tikrai ne tik tada, kai pasitepi padeda, bet ir gydo (mano ranku oda irgi sausa)
QUOTE(Jilly @ 2008 10 14, 22:46)
Na ka, ketvirtadieni sturmuosim TBS "lip" dienos proga
si ketvirtadieni? ty poryt? as net sms negavau..
QUOTE(Dasha @ 2008 10 15, 08:16)
As taip pat dar ir nieko negavau
QUOTE(Dasha @ 2008 10 15, 07:16)
as irgi sms negavau, bet atiustas e-mail'u pakvietimas. rytoj 20 % nuolaida visom prekem su kortele
reikia sarasa susidaryt