Įkraunama...
Įkraunama...

The Body Shop

Apklausa: Kokio "The Body Shop" aromato kūno priežiūros priemonės (sviestai, pieneliai ir t.t.) Jums labiausiai patinka (ir tinka)? (192 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Sveiki,

Pirksciau pigiau veido prieziuros kosmetikos ax.gif siulykit i AZ. smile.gif
Atsakyti
Panos, gal turite atsiliepimu apie si lupu blizgesi>
user posted image
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sweety123: 14 spalio 2008 - 10:19
QUOTE(sweety123 @ 2008 10 14, 11:19)

turim mirksiukas.gif
labai fainas blizgis wub.gif
Atsakyti
tiesa, kainu patikslinimas. wise women naktinis - 170 lt.. mega_shok.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sweety123: 14 spalio 2008 - 12:40
sveikos 4u.gif

Prisijungsiu ir aš prie the body shop'o produkcijos mėgėjų bigsmile.gif vakar gavau savo siuntinuką ir tuoj viską išbandžiau biggrin.gif tad kol kas galiu pasidalinti tik labai "šviežiais" įspūdžiais :

1. Veido prausimosi putos su arbatmedžiu - gaiviai šaldo veido odą, oda po prausimo tokia švelnutė, lygi ir švari bigsmile.gif
2. Nenuskalaujamas mėlynių purškiklis - gerai sudrėkina plaukus, be to - ilgai ir skaniai kvepia cool.gif
3. Born Lippy arbūzinis lūpų balzamas - puikiai drėkina lūpas, suteikia šiek tiek blizgesio ir skaniai kvepia rolleyes.gif

Dabar laaaabai nekantriai lauksiu kito siuntinėlio - nujaučiu, kad su body shop'u susidraugausiu ilgam tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(sweety123 @ 2008 10 14, 12:40)
tiesa, kainu patikslinimas. wise women naktinis  - 170 lt.. mega_shok.gif

blink.gif o mama....

QUOTE(myth @ 2008 10 14, 12:47)
2. Nenuskalaujamas mėlynių purškiklis - gerai sudrėkina plaukus, be to - ilgai ir  skaniai kvepia  cool.gif
..

man jis ir labai good.gif net savo mazei naudoju, ir kvapas labai geras wub.gif
Atsakyti
Neseniai buvom su mama parduotuvej, kadangi norejosi ta dovanele 35lt isnaudot,
ir isivaizduojat man nieko nereikejo, tai tada mama nusipirko wise woman paakiu kremuka, pries tai pabande zinoma, tai sake patiko smile.gif
Nu gavom nauja kortele, bet jau antra karta nerinksiu tu stampuku jau matyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sweety123 @ 2008 10 14, 11:19)
user posted image
4u.gif

Labai labai fainas thumbup.gif wub.gif . Turiu Nr.01 - GLOSS BRILLIANCE wub.gif
Atsakyti
Na ka, ketvirtadieni sturmuosim TBS "lip" dienos proga drinks_cheers.gif
Pati jau gal pora metu naudoju aloe vera dienini kremuka thumbup.gif labai tiko mano sausai-jautriai odytei, nors tikrai sunku rasti tinkamu priemoniu. Tik kad jau kazko naujo noretusi ax.gif
Dar galiu labai pagirti ranku krema su kanapem mirksiukas.gif tikrai ne tik tada, kai pasitepi padeda, bet ir gydo (mano ranku oda irgi sausa)
Atsakyti
QUOTE(Jilly @ 2008 10 14, 22:46)
Na ka, ketvirtadieni sturmuosim TBS "lip" dienos proga  drinks_cheers.gif
Pati jau gal pora metu naudoju aloe vera dienini kremuka  thumbup.gif  labai tiko mano sausai-jautriai odytei, nors tikrai sunku rasti tinkamu priemoniu. Tik kad jau kazko naujo noretusi  ax.gif
Dar galiu labai pagirti ranku krema su kanapem  mirksiukas.gif  tikrai ne tik tada, kai pasitepi padeda, bet ir gydo (mano ranku oda irgi sausa)

si ketvirtadieni? ty poryt? as net sms negavau..
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2008 10 15, 08:16)

As taip pat dar ir nieko negavau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2008 10 15, 07:16)

as irgi sms negavau, bet atiustas e-mail'u pakvietimas. rytoj 20 % nuolaida visom prekem su kortele biggrin.gif
reikia sarasa susidaryt smile.gif
Atsakyti