Įkraunama...
Įkraunama...

The Body Shop

Apklausa: Kokio "The Body Shop" aromato kūno priežiūros priemonės (sviestai, pieneliai ir t.t.) Jums labiausiai patinka (ir tinka)? (192 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(ingutėkk @ 2008 10 07, 23:01)
jei pirksit daugiau nei uz 240 Lt ( tikslios sumos nepamenu), jum duos kosmetine su meginukais.

Esu pirkusi už 275, bet kosmetinės nedavė schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Zinke @ 2008 10 07, 23:32)
Esu pirkusi už 275, bet kosmetinės nedavė  schmoll.gif

Pas mus, kad gautum tą kosmetinę neužtenka tokią sumą išleist - reikia būtent vien tam tikras prekes, pvz. kosmetiką, pirkt. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Balta_kaukė @ 2008 10 07, 15:59)
man taip klausimas kilo, o jūs krempudrą irgi TBS naudojat, kai mineralinė taip gerai atrodo?
Planuoju eit shopintis ryt, ir galvoju ,gal iškart viską susipirkt  blush2.gif

As tai isvis nenaudoju krempudros. Su EL maskuokliu pamaskuoju jei reikia, ir pudruojuosi su mineraline 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay @ 2008 10 08, 09:18)
As tai isvis nenaudoju krempudros. Su EL maskuokliu pamaskuoju jei reikia, ir pudruojuosi su mineraline 4u.gif

kas yra EL maskuoklis? O ta mineraline nemaskuoja kaip suprantu, ane? Nes jau užsimaniau aš jos
Atsakyti
gal galit kas imesti paveiksleli parodyti kaip ta puikioji mineraline pudra atrodo-as jau jos irgi noriu 4u.gif
Atsakyti
Prašom mirksiukas.gif
Pudra

skaistalai

šešėliai
Atsakyti
QUOTE(Katinukas @ 2008 10 08, 14:56)

o yra tokios pudros lietuvoj pirkt?ir kiek kainuuja?
Atsakyti
QUOTE(egliukas28 @ 2008 10 08, 15:24)
o yra tokios pudros lietuvoj pirkt?ir kiek kainuuja?

TAIP JAU YRA 4u.gif KAINA 96LT ATRODO doh.gif SEPETELIS 78LT JEI NEKLYSTU doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Andra* @ 2008 10 08, 14:29)
TAIP JAU YRA  4u.gif KAINA 96LT ATRODO  doh.gif SEPETELIS 78LT JEI NEKLYSTU  doh.gif

ohoho kainytes blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ChinChin @ 2008 10 08, 16:12)
ohoho kainytes blink.gif

bet jei jau ji cia tokius stebuklus daro, kaip jau buvo mineta(veidas tiesiog svyti ja panaudojus 4u.gif )-tai gal verta nusipirkti, nors kaina tikrai nemaza g.gif
Atsakyti
QUOTE(ChinChin @ 2008 10 08, 16:12)
ohoho kainytes blink.gif

as ir issigandau pamacius doh.gif dabar perkant seselius,skaistalus ar pudra taikoma 50%nuolaida sepeteliui.

As kadangi pudra pirkau is tarpininkes,bet pagalvopjau,kad uzsitepsiu ja su Erdesos dideliu sepeteliu doh.gif pasirodo ne velnio butinai reik to kabuki,tai teko vakar vos ne 80lt uz ji paklot mirksiukas.gif
Atsakyti
o cia kaina parduotuvej?
Atsakyti