Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetologės, manikiūrininkės kursai

QUOTE(juzefa @ 2007 03 17, 17:16)
Tikrai Klaipedoje problematiska visai jokiu kursu neimanoma rasti.Femina bona tik Kaune,dabar skambinausi i Nagavita nes noreciau manikiura ir nagu priauginima,tai uzregistravi zadejo kovo viduryje pranesti bet pakolkas jokios zinios,reikes bandyti dar karta skambintis.O daugiau nieko neradau. schmoll.gif  g.gif  smile.gif

o Nagavitos kursai vyksta Klaipedoje?jauciu,kad ne g.gif galvoju apie darbo rinkos mokymo kursus,gal kas lanke?
Atsakyti
o kur yra darbo rinkoj oraganizuojami kursai?zinau yra kosmetologiu...kur tu nori?

tai wa skambinausi del nuotoliniu kursu tu...zodziu viska reik mokintis savarankiskai...kazkiek ten gali konsultuotis su destytoju bet irgi emeilais ir atsiskaitymai vyksta internetu!o baigus gaunamas pazymejimas...idemu cia verta?!kazkaip viskas savarankiskai...hm...
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2007 03 19, 16:28)
tai wa skambinausi del nuotoliniu kursu tu...zodziu viska reik mokintis savarankiskai...kazkiek ten gali konsultuotis su destytoju bet irgi emeilais ir atsiskaitymai vyksta internetu!o baigus gaunamas pazymejimas...idemu cia verta?!kazkaip viskas savarankiskai...hm...

man tai nuotoliniai kursai kazkaip nelabai skamba,jei net ir atsiskaityt intiku reikia g.gif
Atsakyti
gal kuri moketes Klaipedos darbo rinkos centre manikiurininkes kursu?ten moko priaugint nagus?man atrodo,kad ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(angel666 @ 2007 04 09, 19:54)
gal kuri moketes Klaipedos darbo rinkos centre manikiurininkes kursu?ten moko priaugint nagus?man atrodo,kad ne g.gif

sveika.. jo, moko nagu priauginima, tik zinau, jog atskirai, neieina i ta pati manikiuro mokyma, ir kaina atskirai... schmoll.gif

o gal kas zinot Vilniuje "Elizoj" kiek kainuoja manikiuro mokymas 6sav.? gal kas planuojat mokytis ? ax.gif
Papildyta:
SVEIKOS smile.gif
GAL KAS ZINOT, KUR VILNIUJE GALIMA RAST KUO TRUMPESNIUS MANIKIURO KURSUS? GAL KAS ZADAT MOKYTIS "ELIZOJ"? IDOMU KOKIA MANIKIURO 6sav. KAINA ? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lineta22 @ 2007 03 17, 12:14)
Sveikos.  4u.gif

Nuo balandzio ar geguzes galvoju pradeti mokytis Nagavitoje, gal kas kartu?  mirksiukas.gif

4u.gif man irgi tokia mintis kirba, kad reiktu nueiti i Nagavita pasimokyti.. o tu is Kauno? Gal zinai kokiu dokumentu ten reikia?

Papildyta:
QUOTE(Lineta22 @ 2007 03 27, 00:14)
Dar neskambinau, planuoju sia savaite pasiskambinti ir viska issiklausineti.  smile.gif Jei ka, tau parasysiu ir leksim drauge. Beje, tu nori nuo balandzio?  smile.gif

Na gal ka jau suzinojai? 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(panelytė @ 2007 01 30, 21:42)
Kaip tik siandien lankiausi nagavitos kursuose, nagu dailes apmokymuose. Likau labai patenkinta, susipazinau su naujomis atlikimo technikomis, kuriu dar nezinojau ir parsinesiau dar pavyzdeliu.  thumbup.gif  likau labai patenkinta  thumbup.gif

o as buvau labai pikta po siu kursu.
cia folija, cia buljonas, cias tas ir anas... is liejimu visai nieko ypatingo. vienas ir tas pats: sirdutes, bangeles ir t..t....
siaubas kazkoks! mad.gif gun_bandana.gif 150lt uz popieriuka? bash.gif
Atsakyti
kiek girdėjau atsiliepimų kad femina Bonoje nelabai kaip paruošia kosmetologes, sako kad daug aprėpia bet labai prastai. Kas dėl kitų kursų ten tai nežinau., masažas super, o su nagais neturiu susidūrimo
Atsakyti
QUOTE(angel666 @ 2007 03 18, 01:06)
o Nagavitos kursai vyksta Klaipedoje?jauciu,kad ne g.gif galvoju apie darbo rinkos mokymo kursus,gal kas lanke?

va man irgi įdomu, kaip ten , kokios kainos ir kokio lygio apmokymai, norėčiau ne tik paprastą manikiūrą bet ir darbą su geliu ir akrilu. Nu vnž, jaučiu reikia ten skambintis ir viskas rolleyes.gif
Atsakyti
mokymo centras

Klaipedietes cia galit rasti info ir telefoniuku pasiteiravimui mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siamka: 08 gegužės 2007 - 11:32
Sveiki 4u.gif
Gal kas galit pasiulyti arba parekomenduoti kokius nors kosmetologu kursus Vilniuje,turintiems medicinini issilav. Buciau labai dekinga
Atsakyti
Ka manote apie www.nagai.lt siulomas priemones? Gal kuri lankete kursus pas juos? Butu idomu suzinoti jusu nuomone, kadangi pati galvoju artimiausiu metu pradeti mokytis smile.gif
Atsakyti