Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetologės, manikiūrininkės kursai

labas, tai kaip is pasisakymu supratau lyg geriau apmoko agnum centras. kur rasti nete daugiau info apie si centra ,kainas ir pan. ar moko dirbtiniu nagu aplikacijas,ir nagu dizaina mena,gudrybes,jei ne tai kur kaune dar moko?bet ar islaikius manikiuro kursus manot galima uzsieni su diplomu darba rasti?aciuka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jewel_girl @ 2006 12 10, 02:57)
labas, tai kaip is pasisakymu supratau lyg geriau apmoko agnum centras. kur rasti nete daugiau info apie si centra ,kainas ir pan. ar moko dirbtiniu nagu aplikacijas,ir nagu dizaina mena,gudrybes,jei ne tai kur kaune dar moko?bet ar islaikius manikiuro kursus manot galima uzsieni su diplomu darba rasti?aciuka biggrin.gif

O tu parašyk į agnum mokyklą savo klausimus, ten tikrai tau atsakys. Va e-mailas jurate@ignera.lt Aš esu rašius užklausimą, greitai gavau išsamų atsakymą.
O diplomą patvirtintą švietimo ministerijos išduoda tik Nagavita, femina bona, modilina. Visi kiti išduoda baigimo pažymėjimus.
Atsakyti
QUOTE(juleta @ 2006 10 18, 21:50)

bet ten femina bona tik siulo blink.gif
Atsakyti
Aš bandysiu dabar eiti mokytis į "Feminą Boną" kosmetikės specialybės smile.gif Dabar per vaiko auginimo laikotarpį atradau sau patinkantį darbą ax.gif
Gaila,kad niekas nerašo,kaip sekasi darbą susirasti turint "Femina Bona" išduotus sertifikatus verysad.gif
Atsakyti
as taip pat labai noriu suzinoti kaip sekasi kurios baige femina.....nagi kas nors...papasakokit kaip sekesi susirasti darbelius ir pan. 4u.gif
Atsakyti
Kaip tik siandien lankiausi nagavitos kursuose, nagu dailes apmokymuose. Likau labai patenkinta, susipazinau su naujomis atlikimo technikomis, kuriu dar nezinojau ir parsinesiau dar pavyzdeliu. thumbup.gif likau labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(panelytė @ 2007 01 30, 22:42)
Kaip tik siandien lankiausi nagavitos kursuose, nagu dailes apmokymuose. Likau labai patenkinta, susipazinau su naujomis atlikimo technikomis, kuriu dar nezinojau ir parsinesiau dar pavyzdeliu.  thumbup.gif  likau labai patenkinta  thumbup.gif

aš ir buvau,bet kad ten nieko ipatingo schmoll.gif
Atsakyti
as pabaigiau gelio kursus smile.gif dbr laukia spalvotas akrilas,porcelianas,dailes kursai... smile.gif patiko man lb mokytoja jurate.geras zmogus atrodo ir pasakoja idomiai bei aiskiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juleta @ 2007 01 30, 21:07)
aš ir buvau,bet kad ten nieko ipatingo schmoll.gif

na gal ji nedaug zinojo taI tai ir naudos daugiau dawe tongue.gif
Atsakyti
Man idomu buvo tai, kad suzinojau kelias naujas atlikimo technikas, kuriu nelabai zinojau, bei patobulinau liejima ant nagu technika.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo panelytė: 31 sausio 2007 - 20:51
as lankiau uz savo pinigelius darbo birzos organizuojamuose kursuose Klaipedoje, tiesa buvo dar priedo manikiuro kursai. Kosmetikos patiko, bet biski mazoka buvo makiazo praktikosm t.y. mazai ko is ten ismokau. o siaip jau ismokau veido masaza. bet kad pradeti dirbti, tai nesijauciu dar taip stipriai, dar reiketu papildomu seminaru cool.gif
Atsakyti
oi pagaliau atsirado zmogutis,kuris baiges kosmetikes ,delta jei galima paklausti,aisku jei nepaslaptis,kiek sumokejai uz kursus ir kiek laiko mokeis dekoju:notworthy:
Atsakyti