Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetologės, manikiūrininkės kursai

QUOTE(Memory @ 2006 08 09, 12:49)
kad tuoj birzoj siulo tik siuvejos ir virejos kursus..... schmoll.gif  gerai, suprasciau jei buciau tik vid. mokykla baigus....bet jei zmogus baige aukstaja !!!!  jam dar siulo siuvejos-vyrejos kursus !!  Nesamone doh.gif 
Birzoj tikrai ner ko gaudyt, buvau, patikekit !

Birzoj reikia paciai prasyt konkreciu kursu,sakyt ,kad nori keisti ar igyti nauja profesija.Tik aisku reik but prastovejus birzoj ilgesni laika.Konkreciai mano pazistama prastovejo 3 men ir nuo rugpjucio kazkelintos jau lanko manikiuro kursus ir be galo patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(juleta @ 2006 09 04, 19:19)
nu žiurint kaip moko,aš modilinoj moku maždaug už 4 men.1600lt.
čia Kaune

O baigus sertifikatus išduoda, kad būtų galima dirbti tokį darbą?
Atsakyti
QUOTE(Šypsenėlė24 @ 2006 09 04, 20:53)
O baigus sertifikatus išduoda, kad būtų galima dirbti tokį darbą?

Taip išduoda net kelis
Atsakyti
QUOTE(juleta @ 2006 09 04, 09:46)
Na va aš pradejau lankyti manikiūro kursus,priauginami nagai,pedikiūras.
Viską MODILINOJ savanoriuose mokausi ir labai patinka thumbup.gif

Jau ir apie toki darbelį galvoju wub.gif

Svarbiausia, kad patinka.O manikiūristėms darbo pasiūlymų tikrai netrūksta. smile.gif
Ir aš galvoju apie šiuos kursus. nail.gif
Atsakyti
QUOTE(a-liberty @ 2006 08 06, 21:58)
paskaičiau, skamba visai neblogai, norėčiau... ir kaina tikrai prieinama smile.gif reikės [pasiskambint susižinot, tik įdomu ar po baigimo išduoda kokius nors pažymėjimus ar ką nors tokio?  g.gif

As jau uzsirasiau, laukiu kada prasides. Po baigimo sake isduos pazymejima mirksiukas.gif
Atsakyti
Mane irgi domina kosmetikių kursai, tačiau nenorėčiau mokėti kelių tūkstančių. Žinau, kad femina bona ruošia gerai, tačiau kainos tai ne mano kišenei. Gal kas žinote ką nors iki kokių 500lt. Šiaip girdėjau, kad galima į darbo biržos kursus įsirašyt irnesant bedarbe, tik tada reikia mokėti kažkiek. Gal kas žinote tiksliau. Jie tai gana dažnai tokius kursus organizuoja.
Atsakyti
QUOTE(Astuliukas @ 2006 09 07, 13:05)
As jau uzsirasiau, laukiu kada prasides. Po baigimo sake isduos pazymejima  mirksiukas.gif

o kur tu uzsirasei?
Atsakyti
Labas vakarelis
Ar yra Siaulieciu kurios mokesi arba mokosi SDRMC. Labai butu smalsu suzinoti kaip tie kursai. O gal kas zino kur ur kokie kursiukai yra kur mokina nagu priauginimo. ax.gif
Atsakyti
Laba, is drauges suzinojau, kad vilniuje konarskio gatveje nagavitoje, perkant gelio ar akrilo sistemas dvieju dienu apmokymai kainuoja tik 100 Lt. Sake, kad labai geros priemones is amerikos. Gal kas lanketes ten? Ai, pas juos galima nusipirkti OPI laku, kuriuos mano manikiurininke labai gyre. Gaila , kad internetiniam puslapyje nera kainu. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida.pupa @ 2006 10 06, 09:54)
Laba, is drauges suzinojau, kad vilniuje konarskio gatveje nagavitoje, perkant gelio ar akrilo sistemas dvieju dienu apmokymai kainuoja tik 100 Lt. Sake, kad labai geros priemones is amerikos. Gal kas lanketes ten? Ai, pas juos galima nusipirkti OPI laku, kuriuos mano manikiurininke labai gyre. Gaila , kad internetiniam puslapyje nera kainu. schmoll.gif

kiek 100 lt? lotuliukas.gif atskirai apmokymai kainuoja 300lt, gelis ir akrilas berods 450lt, + perkiesi po wisko priemones 4u.gif http://nagavita.lt/i...s_id=52&lang=lt
Atsakyti
butent smile.gif tokiu kainu kaip100 nera, nebent manikiurininkes noredamos atsidirbti savo kursus siulo kad pamokys uz 100lt, o su sertifikatais tik fiormose.
kursai yra nagavitoi ir as ten baigiau labai faina mokytoja jurate.
beto ne vien tik ten yra yra ir daugiau kur.
hollywood nails tuskulenu 33
ezflow jei neklystu kauno 3 ten kazkur.
Atsakyti
Vakar buvau nagavitoje, kainos kaip natie sake. Bet spalio men. bus nemokamas porcelianiniu nagu seminaras. Ai ir jei perki pas juos visa akrilo ar gelio rinkini dvieju dienu kursai tik 100 lt. Mane labiau domintu kursu kokybe, nes tarkim perfect ar kokios ten firmos kursai tai schmoll.gif Niekaip negaliu issirinkti tarp grazvaldos ir nagavitos, ju priemoniu ir su kokia firma pradedi bendrauti doh.gif
Atsakyti