QUOTE(laima27 @ 2010 11 17, 10:29)
gal kas zinote kuom skiresi saugus(minkstasis-tirpstantis) gelis nuo bio gelio.
pas mus daznai maisomos savokos kas yra nutirpinamas gelis Soak off ir kas yra Bio gelis.Bio gelis-tai toks, pries kurio dejima nago plokshtele isvis nera siausiama.O nutirpinamo gelio uzdejimas, reikalauja minimalaus nago ploksteles pasiausimo
QUOTE(jjjoolantaaa @ 2010 11 16, 22:32)
As asmeniskai,baigiau kursus ne visus iskat...pirmiausia ejau i vitrina, ten ismokau gelinius nagus, sumokejau 150lt, po kokiu puses metu akriliniu nagu kursus, vel 150 sumokejau, nagus dariau namuose tik pazistamom, o jau kai ismokau ir nusprendziau eiti dirbti i kirpykla, ejau i manikiuro kursus..po kiek laiko vis ejau tobulintis, i kursus, seminarus..o dabar, praktiskai, visas proceduras atlieku.esu patenkinta darbu ir nesiskundziu kliantu trukumu na, bet jei visus iskarto kursus norisi eit, tai net nezinau kur,kad butu pigiau..kazkada i el pasta atsiunte laiska su pasiulymu mokintis manikiuro mokykloj.ten buvo geliniai nagai, manikiuras, antakiai, nagu daile, viskas 800lt lyg kainavo,tai pigiai manau,tik pav nepamenu, bet manikiuro mokykla kazkaiip vadinosi.ten paprasta aisku, bet koks skirtumas, bus noro, tikrai ismoksi,( jei jei neturesi tam gysleles, tai nei femina, nei nagavita jau nepades..) o poto tobulintis jau po kurio laiko ir vis kazka mokintis galima eit,..as tai neskubejau, tada ir pinigu iskart kusam daug nereikejo,ir bedirbdama namie igijau nemazai praktikos
sveiki.pradzioje ir as galvojau eiti ne viskas is karto mokintis,bet tiosiog del keliones ir laiko stokos,pagalvojau kad viska is kart mokintis nes nuo kauno 50km. gyvenu tai su tais vazinejimais irgi ne kas. radau as manikiuro mokykla(laisves alejoje) ten dabar 850 lt. tikrai nedaug pagal nagavita,femina bona kur beveik 3000 kainuoja.
QUOTE(Jolkuce @ 2010 11 17, 13:03)
pas mus daznai maisomos savokos kas yra nutirpinamas gelis Soak off ir kas yra Bio gelis.Bio gelis-tai toks, pries kurio dejima nago plokshtele isvis nera siausiama.O nutirpinamo gelio uzdejimas, reikalauja minimalaus nago ploksteles pasiausimo
aciu uz info
QUOTE(syrsale @ 2010 11 17, 15:06)
sveiki.pradzioje ir as galvojau eiti ne viskas is karto mokintis,bet tiosiog del keliones ir laiko stokos,pagalvojau kad viska is kart mokintis nes nuo kauno 50km. gyvenu tai su tais vazinejimais irgi ne kas. radau as manikiuro mokykla(laisves alejoje) ten dabar 850 lt. tikrai nedaug pagal nagavita,femina bona kur beveik 3000 kainuoja.
kartais ne agnum centre as va nuo sausio desimtos ten lankysiu gal dar kas uzsiraset ten i manikiuro kursus nuo sausio desimtos
taip tas pats as vis dar neapsisprendziu kur uzsirasyt.reikia jau paskubeti,nes agnum centre vietu neliks.
QUOTE(syrsale @ 2010 11 23, 14:35)
taip tas pats as vis dar neapsisprendziu kur uzsirasyt.reikia jau paskubeti,nes agnum centre vietu neliks.
aha sake liko kelios vietos,as jau net pinigus pervedziau,ir jei iki dvidesimtos gruodzio uzsirasai taiko simto lito nuolaida
QUOTE(krisstee @ 2010 11 24, 12:21)
aha sake liko kelios vietos,as jau net pinigus pervedziau,ir jei iki dvidesimtos gruodzio uzsirasai taiko simto lito nuolaida
jo vakar skambinausi sake kad kelios vietos liko,galima grafika,paciai susidaryt,tai kaip ten viskas vyks jei atvaziuosi kada nori ,su kiekviena individuliai uzsiims,sake namu darbus uzduoda. jus viska mokinsites ar tik manikiura,jei pasirinksiu sia mokykla tai gal susitiksim .
QUOTE(syrsale @ 2010 11 24, 16:47)
jo vakar skambinausi sake kad kelios vietos liko,galima grafika,paciai susidaryt,tai kaip ten viskas vyks jei atvaziuosi kada nori ,su kiekviena individuliai uzsiims,sake namu darbus uzduoda. jus viska mokinsites ar tik manikiura,jei pasirinksiu sia mokykla tai gal susitiksim .
pirmiausia sake,reik baigt manikiura po to kaip sakoma pagal nora dasimokint galima su laiku,na ten trys kartus savaitej nuo desimt iki pirmos,netvykus i kaip kurias pamokas atsideda baigimas pats,na man atrodo nieko ta mokykla,ten negavitos ar femina bonoj dar ir uz varda moki ,drauge negavitoj baige ir sake nieko ten gero atlankai ir gauni diploma,niekam ten net neidomu ar ko ismokai tai parasyk butinai jei eisi ir ten,susipazinsim kursuose
QUOTE(krisstee @ 2010 11 24, 23:11)
pirmiausia sake,reik baigt manikiura po to kaip sakoma pagal nora dasimokint galima su laiku,na ten trys kartus savaitej nuo desimt iki pirmos,netvykus i kaip kurias pamokas atsideda baigimas pats,na man atrodo nieko ta mokykla,ten negavitos ar femina bonoj dar ir uz varda moki ,drauge negavitoj baige ir sake nieko ten gero atlankai ir gauni diploma,niekam ten net neidomu ar ko ismokai tai parasyk butinai jei eisi ir ten,susipazinsim kursuose
labai aciu uz info .nes kai klausiau sake atsius i e.pasta smulkiau viska aprasyta,bet nebuvo valandu surasyti tik kad galima laisva grafika.o tai tik manikiuro kursai 2.5 men. jei papildomai mokintis dar ilgiau uztrunka,ar jau cia su viskuo tie 2.5 men? . jo butinai parasysiu ar uzsirasiau
QUOTE(susidomejus @ 2010 11 09, 23:34)
o priauginti nagai dar populiarus?
Tikrai populiarus, neisivaizduoju gyvenimo be priaugintu nagu. O paskutini pusmeti ir koju . Labai patogu ir man patinka.
Papildyta:
QUOTE(Diwa @ 2010 11 11, 20:21)
Sveikos mergaites.
Sakykit ar norint salone issinuomot manikiurininkes vieta, reikia pirkti paciai sterelizatoriu, ar turi tureti salonas? Mano ziniomis tai turi tureti salonas, bet kiek skambinu ne visi turi. Ir svarbiausia ta vieta kuri man labiausiai tinka, neturi
Sakykit ar norint salone issinuomot manikiurininkes vieta, reikia pirkti paciai sterelizatoriu, ar turi tureti salonas? Mano ziniomis tai turi tureti salonas, bet kiek skambinu ne visi turi. Ir svarbiausia ta vieta kuri man labiausiai tinka, neturi
O mes salone vis ieskome geros nagu priauginimo meistres. Keliom dienom pes savaite, bet , kad kokybyskai priauginetu nagus ir darytu nagu daile-gelis, akrilas. Manikiurui sterilizatoriu turim
salonas MONIKA
http://www.grozionam...=...ge&kid=5247
QUOTE(krisstee @ 2010 11 24, 23:11)
sveiki .uzsiregistravau ir as i agnum centra,susitikisim sausio 10 d.