Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetologės, manikiūrininkės kursai

QUOTE(Diwa @ 2010 11 11, 21:00)
Tai vat kad nepigiai...
Juo labiau daba kai viskas susideda i kruva, nors ir daug jau ka turiu, nes namie dirbu, bet einant i salona dirbt vistiek norisi ir nauju laku paletes (kad butu vienos firmos) ir parafino voneles ir sio ir ano nupirkt biggrin.gif  blush2.gif

o tai kaip tam salone dirba kitos be sterilizatoriaus?
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 11 11, 22:01)
o tai kaip tam salone dirba kitos  be sterilizatoriaus?

Ne visos pagal taisykles ir dirba, kas labai liūdna. Žinau ir tokių, kurios net verslo liudijimų neturi. Žodžiu nieko nėra tobulo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 11 11, 21:01)
o tai kaip tam salone dirba kitos  be sterilizatoriaus?

Sito as ir nesuprantu? sako vien cheminio skyscio uztenka doh.gif g.gif bet man idomu jei ateitu patikrinti, ka baustu ar salono seimininkus, ar manikiurininkes, ar nieko? Sakau mano ziniomis sterelizatoriu turi turet salonas? o kaip kitos kurios dirba salonuose?
Atsakyti
QUOTE(Diwa @ 2010 11 11, 21:08)
Sito as ir nesuprantu? sako vien cheminio skyscio uztenka doh.gif  g.gif bet man idomu jei ateitu patikrinti, ka baustu ar salono seimininkus, ar manikiurininkes, ar nieko? Sakau mano ziniomis sterelizatoriu turi turet salonas? o kaip kitos kurios dirba salonuose?

na, kas dirba taip, kad k raujo gali pasirodyt ar pan, tai tikrai turi sterilizatoriu naudot... Gal kirpejom ir nereikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 11 11, 22:13)
na, kas dirba taip, kad k raujo gali pasirodyt ar pan, tai tikrai turi sterilizatoriu naudot... Gal kirpejom ir nereikia  g.gif

Taigi nebūtinai iki kraujo viską daryt, kad liktų visokio gėrio ant įrankių. Šiandien dar skaičiau, kad kažkokio organizmo sporas virinimas net 260 min. Tai tikrai nemanau, kad koks dezinfekuojantis skystis sunaikintų.
Atsakyti
QUOTE(Diwa @ 2010 11 11, 20:21)
Sveikos mergaites. 4u.gif
Sakykit ar norint salone issinuomot manikiurininkes vieta, reikia pirkti paciai sterelizatoriu, ar turi tureti salonas? Mano ziniomis tai turi tureti salonas, bet kiek skambinu ne visi turi. Ir svarbiausia ta vieta kuri man labiausiai tinka, neturi doh.gif

o tai kaip namuose tada sterelizuojat?
Atsakyti
QUOTE(Arizele @ 2010 11 11, 21:16)
Taigi nebūtinai iki kraujo viską daryt, kad liktų visokio gėrio ant įrankių. Šiandien dar skaičiau, kad kažkokio organizmo sporas virinimas net 260 min. Tai tikrai nemanau, kad koks dezinfekuojantis skystis sunaikintų.

na yra tokiu proceduru, kad nori nenori vistiek to kraujo buna.

QUOTE(Ledine_saule @ 2010 11 12, 17:07)
o tai kaip namuose tada sterelizuojat?

mano mama seniia seniai svirkstus virindavo. Tik nezinau, ar tai galima vadinti sterilizacija g.gif nelabai, turbut.
Siaip yra chemikalu ant kuriu parasyta, kad sunaikina ir sporas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 12 lapkričio 2010 - 18:42
Seip vienas is variantu nusipirkti keleta komplektu ir po darbo dienos nestis namo, jei jau darbo vieta tinkama (bent man vieta labai svarbu). Tik idomu kokio rimtumo sterelizatoriai namuose...
Atsakyti
QUOTE(Ledine_saule @ 2010 11 13, 13:19)
Seip vienas is variantu nusipirkti keleta komplektu ir po darbo dienos nestis namo, jei jau darbo vieta tinkama (bent man vieta labai svarbu). Tik  idomu kokio rimtumo sterelizatoriai namuose...

kaip suprast?
kokie salonuose, tokie ir kitur, jeigu reikia, tai reikia.
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 11 13, 18:16)
kaip suprast?
kokie salonuose, tokie ir kitur, jeigu reikia, tai reikia.

na, kiek supratau situacija tokia: Zmogus dirba namuose ir nori ta pati dirbti salone. Tik deje salone, kuris patogiausioj vietoj nera butiniausiu dalyku (sterilizatoriaus).
Tiesiog smalsu pasidare, kas trukdo nusipirkti dar pora poru irankiu (tai tikrai nesieks 800, kaip kad ivardintas sterilizatorius) ir tiesiog po darbo dienos nestis namo ir vel atsinest? tik atejus i salona tikrai nebus dideles apgulties, ir tam tikra laiko tarpa issivers. O paskui ir pinigeliu daugiau atsiras.
Dar viena is iseiciu - naudoti daugiau vienkartiniu irankiu.
O del reikalingumo as tikrai nesigincinu 4u.gif tik kad kad autore neuzsimine apie turejima namuose...
Bet mes nukrypstam nuo temos smile.gif grizkim prie kursu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ledine_saule: 14 lapkričio 2010 - 23:38
Ilga laika dirbu su priaugintais nagais, o manikiura visai nesenai pasibaigiau, atlieku ji tik artimiesiems ir naudoju chemini skysti, klienciu manikiurui namie neimu, o priauginimui nenaudoju geleziniu irankiu, kuriems reiketu stereliaztoriaus smile.gif vat bet kokiu atveju ta vieta man jau netinka kur nera sterelizastoriaus, ieskau toliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(syrsale @ 2010 11 11, 10:23)
sveiki.o kur jus baiget kursus?kainos mazdaug panasios kiek ziurejau,gal pigiau gaunasi jeio neviska mokiniesi,man reikia manikiuro ir nagu priauginimo viso komplekto,tai pigiau kazion ar rasciau. g.gif

As asmeniskai,baigiau kursus ne visus iskat...pirmiausia ejau i vitrina, ten ismokau gelinius nagus, sumokejau 150lt, po kokiu puses metu akriliniu nagu kursus, vel 150 sumokejau, nagus dariau namuose tik pazistamom, o jau kai ismokau ir nusprendziau eiti dirbti i kirpykla, ejau i manikiuro kursus..po kiek laiko vis ejau tobulintis, i kursus, seminarus..o dabar, praktiskai, visas proceduras atlieku.esu patenkinta darbu ir nesiskundziu kliantu trukumu smile.gif na, bet jei visus iskarto kursus norisi eit, tai net nezinau kur,kad butu pigiau..kazkada i el pasta atsiunte laiska su pasiulymu mokintis manikiuro mokykloj.ten buvo geliniai nagai, manikiuras, antakiai, nagu daile, viskas 800lt lyg kainavo,tai pigiai manau,tik pav nepamenu, bet manikiuro mokykla kazkaiip vadinosi.ten paprasta aisku, bet koks skirtumas, bus noro, tikrai ismoksi,( jei jei neturesi tam gysleles, tai nei femina, nei nagavita jau nepades..) rolleyes.gif o poto tobulintis jau po kurio laiko ir vis kazka mokintis galima eit,..as tai neskubejau, tada ir pinigu iskart kusam daug nereikejo,ir bedirbdama namie igijau nemazai praktikos
Atsakyti