Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetologės, manikiūrininkės kursai

QUOTE(syrsale @ 2010 11 03, 17:40)
sveikutes. gal turit kokiu atsiliepimu apie " egidijos nagu studija". noreciau manikiurininkes kursu kartu su nagu priauginimu," Meistras universalas"-2800lt., o "femina bona"-950lt. manikiurio-pedikiuro,reiketu nagu priauginima atskirai mokintis.labai prasau jusu patrimo smile.gif

Sveika. Ar nežiūrėjai, kiek kainuotų šie kursai atsikrai? Na 2800 lt mano nuomone tikrai daug.
Atsakyti
tai jeigu "egidijos nagu studijoje" atskirai viska mokintis gaunasi 3580.lt.
Atsakyti
QUOTE(syrsale @ 2010 11 03, 19:20)
tai jeigu "egidijos nagu studijoje"  atskirai viska mokintis gaunasi 3580.lt.

Na tada apsimoka viską iškart mokytis. Pagooglink dėl atsiliepimų apie šią studiją, nes man ji tokia nežinoma
Atsakyti
dar radau UAB"Nagavita" kaina 2800lt. tik ilgiau mokintis 13sav. ir baigus gaunami Lietuvos Švietimo Ministerijos kvalifikacijos pažymėjimai,kitur išduodamas sertifikatas.apie ja gal ka zinot?
Atsakyti
QUOTE(syrsale @ 2010 11 03, 19:53)
dar radau UAB"Nagavita" kaina 2800lt. tik ilgiau mokintis 13sav. ir baigus gaunami  Lietuvos Švietimo Ministerijos kvalifikacijos pažymėjimai,kitur  išduodamas sertifikatas.apie ja gal ka zinot?

Čia man atrodo jau profesinis pažymėjimas. Tipo ne šiaip sau kursai, bet iškart profesiją įgyji. O kas geriau, tai jau pačiai nuspręsti. Mano asmenine nuomone, gerai toks popieriukas. mirksiukas.gif
Atsakyti
na ir man taip atrodo,jei rimtai uzsimant tuo, reikia ir rimtai baigti ir geresni popereli gauti. aciu jums uz nuomone. smile.gif wink.gif
Atsakyti
QUOTE(syrsale @ 2010 11 03, 21:33)
na ir man  taip atrodo,jei rimtai uzsimant tuo, reikia ir rimtai baigti ir geresni popereli gauti. aciu jums uz nuomone. smile.gif  wink.gif

Kaip sakau, mokslo niekada nėra per mažai mirksiukas.gif O jei dar gerą popierių duoda tai visai thumbup.gif Sėkmės! 4u.gif
Atsakyti
labas 4u.gif
as planuoju eiti mokytis i Ampela (Kaune) nagu priauginimo kursus. ax.gif
gal kas ten mokinotes?kokie atsiliepimai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kadria @ 2010 11 09, 12:46)
labas 4u.gif
as planuoju eiti mokytis i Ampela (Kaune) nagu priauginimo kursus. ax.gif 
gal kas ten mokinotes?kokie atsiliepimai?  4u.gif

o priauginti nagai dar populiarus?
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 11 09, 22:34)

Tikrai populiarūs mirksiukas.gif na gal ne tipsai, bet geliniai ar biogeliniai tai tikrai
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 11 09, 21:34)

pritariu Arizele mirksiukas.gif taip tikrai populiarus 4u.gif as pati turiu priaugintus bio gelinius nagucius labai esu patenkinta thumbup.gif nail.gif heart.gif
Atsakyti
QUOTE(Arizele @ 2010 11 03, 21:58)
Kaip sakau, mokslo niekada nėra per mažai  mirksiukas.gif  O jei dar gerą popierių duoda tai  visai  thumbup.gif  Sėkmės!  4u.gif

Tikrai nepatariu eiti i del popieriuko i nagavita ar femina bona.beproto brangus kursai.pati baigusi kursus,ir daug pigiau negu siulo nagavita ar ta pati femina bona.siulyciau eiti kur pigiau, ten irgi gausi diplomus, o siaip ar taip reikia tobulintis, eiti i seminarus, jeigu nori rimtai dirbti.. smile.gif turiu daug pazistamu, kurios feminoj baigusios, o visai sedi be darbo...cia ne nuo to, kur mokinsiesi priklauso.o i tuos popieriukus neziuri kliantes, dauguma ju net nezina kas ta femina ir pan... :)Geriau pataupyti pinigelius ant kokybiskesniu priemoniu mirksiukas.gif
Atsakyti