Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetologės, manikiūrininkės kursai

QUOTE(Astuliukas @ 2006 06 15, 15:15)
As esu radusi tokius kursus:
Julijos Zilenienes - tekstiles galerijos organizuojamus "Grozio ir stiliaus studijos" kaina lyg ir normali nesikandzioja, ar yra kas lanke?Noreciau as juos palankyti jei verti demesio: http://new.jzileniene.lt/naujienos/

paskaičiau, skamba visai neblogai, norėčiau... ir kaina tikrai prieinama smile.gif reikės [pasiskambint susižinot, tik įdomu ar po baigimo išduoda kokius nors pažymėjimus ar ką nors tokio? g.gif
Atsakyti
jei kaune norite lankyti manikiuro kursus galiu parekomenduot agnum mokymo centra ir kaina nedidele ir neisduoda pazymejimo kol neismoksti dirbti gerai ir uz tai kad mokysis menesi ar du nemokesi daugiau ir labai smagi aplinka ir meistre labai sauni, ir moketi uz kursus galima dalimis dbr kainu nzn kokios bet kai as lankiau liepos menesi tai buvo akcija ir kursai kainavo 350lt ir padejo dar irankius nusipirkt patare kur geriau su nuolaidom o gelio nagu kursai 180lt ir isduoda sertifikatus lietuvoje ir uzsienyje.
Atsakyti
QUOTE(Dowi @ 2005 08 01, 17:45)
Aš baigiau Femina Bona kursus,labai patiko,likau patenkinta.. thumbup.gif
Pabandykit stoti į darbo biržą,gali pavykti ir be mokėjimo gauti tuos kursus mirksiukas.gif

kad tuoj birzoj siulo tik siuvejos ir virejos kursus..... schmoll.gif gerai, suprasciau jei buciau tik vid. mokykla baigus....bet jei zmogus baige aukstaja !!!! jam dar siulo siuvejos-vyrejos kursus !! Nesamone doh.gif
Birzoj tikrai ner ko gaudyt, buvau, patikekit !
Atsakyti
Esu rimtai suinteresuota igyti kosmetologes profesija, taciau Kaune sunkiai kazka berandu (arba nesireklamuoja), kas gali ka pasiulyti? kad butu is ties auksto lygio programa. Ka manot apie femina bona mokymus? gal kas bandet?
Atsakyti
QUOTE(pukuteee @ 2006 08 13, 17:31)
Esu rimtai suinteresuota igyti kosmetologes profesija, taciau Kaune sunkiai kazka berandu (arba nesireklamuoja), kas gali ka pasiulyti? kad butu is ties auksto lygio programa. Ka manot apie femina bona mokymus? gal kas bandet?

Grozio akademija "Femina bona" tikrai tokius kursus organizuoja ir Kaune. Panarsyk internete cool.gif
Atsakyti

Buvau femina bonoj ir domejausi, kaina priimtina, bet kiek girdejau is atsiliepimu, kad apie femina ten daugiau didele reklama ispusta , o moko gada atmestinai. Todel butu idomu, kad parasytu kas bande ten ka nors mokytis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pukuteee @ 2006 08 13, 15:48)
Buvau femina bonoj ir domejausi, kaina priimtina, bet kiek girdejau is atsiliepimu, kad  apie femina  ten daugiau didele reklama ispusta , o moko gada atmestinai. Todel butu idomu, kad parasytu kas bande ten ka nors mokytis smile.gif

O kokia kaina gal gali pasakyt? rolleyes.gif Pati labai noreciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(witchcraft @ 2006 08 13, 19:12)
O kokia kaina gal gali pasakyt?  rolleyes.gif  Pati labai noreciau  smile.gif

kainuoja 2600 lt virs 3 menesiu vyksta tie kursai, tik va beda kad kiekv darbo diena po 8 val, tj nesuderinu nei su paskaitom nieko verysad.gif
Atsakyti
Labas, o gal kas galit papasakot apie Panevezyje vykstancius panasius kursus?
Atsakyti
Na va aš pradejau lankyti manikiūro kursus,priauginami nagai,pedikiūras.
Viską MODILINOJ savanoriuose mokausi ir labai patinka thumbup.gif

Jau ir apie toki darbelį galvoju wub.gif
Atsakyti
QUOTE(a-liberty @ 2006 02 15, 17:42)
suradau ta mokymo centra 'Eliza' vilniuje
ju adresiukas dabar www.eliza.vln.lt
visokiu ten kursu yra, hmm, tik kainos neparasytos, reiktu pasiskambint.
o gal kas nors ten lankete?

paskambinau i Eliza...500 Lt i menesi, 6 menesiu kursai... Kaip manote, ar apsimoka?
Atsakyti
QUOTE(vatruzka @ 2006 09 04, 17:15)
paskambinau i Eliza...500 Lt i menesi, 6 menesiu kursai... Kaip manote, ar apsimoka?

nu žiurint kaip moko,aš modilinoj moku maždaug už 4 men.1600lt.
čia Kaune
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juleta: 04 rugsėjo 2006 - 17:20