Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetologės, manikiūrininkės kursai

QUOTE(Buttuke @ 2010 08 05, 11:18)
manau, kad ir šiais laikais pagal verslo liudijimą dirbant užtenka sertifikato, bet norint įsidarbinti kokiam grožio salone pagal darbo sutartį, įtariu, kad būtų maža tik sertifikato.

Norėčiau mokintis ir gauti kvalifikaciją liudijantį dokumentą, bet.... doh.gif šiuo metu neturiu tokių galimybių.... o ir kolkas mažiau investavus, paskui būtų mažiau skaudu jei suprasčiau, kad "ne į savo roges įlipau". Nors beveik įsitikinusi, kad taip nenutiks bigsmile.gif  Kaifuoju sau nagučius gražindamasi rolleyes.gif sau viską atlieku puikiai, su papaišymais, esu savarankiškai išmokusi priauginti akrilu, tai gal ir trumpo mokymo kolkas pakaktų ax.gif

Susidomėjusi
, kaip suprantu dirbi šioje srityje, norėčiau tavo nuomonės apie Egidijos nagų studijos organizuojamus kursus Kaune, jie vyksta 4 dienas, manikiūras ir pedikiūras, kaina 480Lt nuoroda  ar po vieną dieną(6 val.) trunkantys manikiūro 399Lt ir pedikiūro 499Lt Ampeloje nuoroda

Ir dar vienas klausimukas ax.gif Kokia maždaug suma susidarytų susipirkti darbo priemones, na ir lakų komplektėlį?

Ačiū 4u.gif

zinot, su nagais dirbu maziausiai, taip kad nelabai ka galiu patart. Mano sritys - veido ir kuno masazai, kosmetines veido proceduros, depiliacijos.
Atsakyti
QUOTE(Buttuke @ 2010 08 05, 12:18)
manau, kad ir šiais laikais pagal verslo liudijimą dirbant užtenka sertifikato, bet norint įsidarbinti kokiam grožio salone pagal darbo sutartį, įtariu, kad būtų maža tik sertifikato.

Norėčiau mokintis ir gauti kvalifikaciją liudijantį dokumentą, bet.... doh.gif šiuo metu neturiu tokių galimybių.... o ir kolkas mažiau investavus, paskui būtų mažiau skaudu jei suprasčiau, kad "ne į savo roges įlipau". Nors beveik įsitikinusi, kad taip nenutiks bigsmile.gif  Kaifuoju sau nagučius gražindamasi rolleyes.gif sau viską atlieku puikiai, su papaišymais, esu savarankiškai išmokusi priauginti akrilu, tai gal ir trumpo mokymo kolkas pakaktų ax.gif

Susidomėjusi
, kaip suprantu dirbi šioje srityje, norėčiau tavo nuomonės apie Egidijos nagų studijos organizuojamus kursus Kaune, jie vyksta 4 dienas, manikiūras ir pedikiūras, kaina 480Lt nuoroda  ar po vieną dieną(6 val.) trunkantys manikiūro 399Lt ir pedikiūro 499Lt Ampeloje nuoroda

Ir dar vienas klausimukas ax.gif Kokia maždaug suma susidarytų susipirkti darbo priemones, na ir lakų komplektėlį?

Ačiū 4u.gif

Egidija nagu srity gerokai stipresne nei ampela
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 08 05, 21:10)
zinot, su nagais dirbu maziausiai, taip kad nelabai ka galiu patart. Mano sritys - veido ir kuno masazai, kosmetines veido proceduros, depiliacijos.

tuomet būsiu neteisingai supratusi ax.gif persiprašau mirksiukas.gif

QUOTE(Ledine_saule @ 2010 08 08, 15:40)
Egidija nagu srity gerokai stipresne nei ampela

Ačiū. Man pačiai Egidijos kursai patrauklesni. Tik viena bėda - jokių pažįstamų Kaune neturiu unsure.gif o kasdien po 200km.... doh.gif
Atsakyti
nagavitoje raso, jog "išsami kūno/veido depiliacijos programa suteiks galimybę profesionaliai atlikti depiliacijos procedūras", ar tai reiskia, jog sertifikate bus prierasas apie praeita depiliacijos kursa? ar imanoma siuo atveju vienu suviu nusauti du zuikius biggrin.gif ? ar norint atlikti depiliacijas vistiek reikes papildomai baigti depiliacijos kursus pvz femina bonoje? atsakykite kas lankote nagavitos kursus ar esate juos baige smile.gif man tai aktualu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(missed @ 2010 08 15, 19:32)
nagavitoje raso, jog "išsami kūno/veido depiliacijos programa suteiks galimybę profesionaliai atlikti depiliacijos procedūras", ar tai reiskia, jog sertifikate bus prierasas apie praeita depiliacijos kursa? ar imanoma siuo atveju vienu suviu nusauti du zuikius biggrin.gif ? ar norint atlikti depiliacijas vistiek reikes papildomai baigti depiliacijos kursus pvz femina bonoje? atsakykite kas lankote nagavitos kursus ar esate juos baige smile.gif man tai aktualu smile.gif

op Jūs paskambinkite į Nagavitą ir paklauskite mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(TOMIENE @ 2010 06 09, 00:14)
Sveiki.Noreciau suzinoti atsiliepimus apie Kauno Manikiuro Mokykla.Laisves al.? 

g.gif  man ir įdomu

Labai faina,ten rimtas mokymo centras.Nebrangu,ir visko išmokina.Galima suderinti laiką,nes kitur neina lankyti nes per brangu,ir neina suderinti laiko,o čia neišeini kol neišmoksti.
Atsakyti
QUOTE(missed @ 2010 08 15, 19:32)

as esu baigusi tuos kursu nagavijoje thumbup.gif man patiko
Atsakyti
Sveikutės, esu naujokė, užsiregistravau todėl, nes pas jus galima labai daug naudingos informacijos sužinoti smile.gif Norėjau paklausti gal kuri nors žinot kur klaipėdoje galima pasibaigti manikiūristės kursus? Ar vyksta tokie, ar žada dar vykt? Dėkui už atsakymus
Atsakyti
Gal kuri ką nors esat girdėję arba lankę "Gyvenimo veidrodžio" organizuojamus manikiuro kursus Klaipėdoje? Ar verta dėmesio? Man tai laikas nelabai tinka, nedaro jie vakarinių grupių, o taip norisi mokintis.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Buttuke @ 2010 08 09, 11:12)
tuomet būsiu neteisingai supratusi ax.gif persiprašau mirksiukas.gif
Ačiū. Man pačiai Egidijos kursai patrauklesni. Tik viena bėda - jokių pažįstamų Kaune neturiu unsure.gif o kasdien po 200km.... doh.gif

tai traukiniu nera labai ilgai.. O jei su savo, aisku sunkiau.
ax.gif [COLOR=yellow] beje, as taip pat labai noreciau pas egidija... irgi esu vilniete... gal ka susikoperuot?[COLOR=yellow]
Atsakyti
Kas žino kur vyksta trumpalaikiai visažisčių kursai? Noriu pasitobulinti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(faber1 @ 2010 09 10, 16:43)
Kas žino kur vyksta trumpalaikiai visažisčių kursai? Noriu pasitobulinti...  g.gif

feminoj bonoj tikrai vyksta ir ilgalaikiai, ir pasitobulinimo ir trumpalaikiai pradedanciuju. Visokiu jie ten turi.
Atsakyti