Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetologės, manikiūrininkės kursai

QUOTE(Turkish @ 2010 05 24, 17:01)
Ta proga dar turiu klausimėlį : kas geriau būtų pirma baigti, ar vizažistės kursus ar manikiūro-pedikiūro kursus? mane domina abu, tačiau pagal akciją, manikiūro ir pedik. kursui taikoma nuolaida, o tai taipogi būtų mažesnė suma, jei, netyčia, suprasčiau įlipusi ne į savo vėžes smile.gif ką manote jūs?

Na, manyčiau geriau tada rinktis manikiūrą ir pedikiūrą pradžiai smile.gif kaip pati sakote, norite ir tų ir tų, o pastarieji pigesni smile.gif ech...pradėjau ir aš po truputį mąstyti apie manikiūro kursus g.gif turbūt visai norėčiau, tik va nežinau kurią įstaigą rinktis... ax.gif
Atsakyti
laba,
kokie atsiliepimai apie ampelos rengiamus manikiuro kursus kaune? g.gif
Atsakyti
Eletėja- ačiū už išsakytą nuomonę smile.gif
Atsakyti
Sveiki.Noreciau suzinoti atsiliepimus apie Kauno Manikiuro Mokykla.Laisves al.?

g.gif man ir įdomu
Atsakyti
QUOTE(TOMIENE @ 2010 06 09, 01:14)
Sveiki.Noreciau suzinoti atsiliepimus apie Kauno Manikiuro Mokykla.Laisves al.? 

g.gif  man ir įdomu

mane ir domina:) bet niekas neraso:)
Atsakyti
Sveikos merginos, nezinau kur rasyti, gal jus paaiskintumete, kuom skiriasi fluidai nuo kremu? siuo atveju kalbu apie ericsono hydratating fluidus. Kokiu tikslu jie naudojami? Ar galima vietoj kremo juos tepti?
Atsakyti
QUOTE(viltuse @ 2010 06 12, 09:46)
Sveikos merginos, nezinau kur rasyti, gal jus paaiskintumete, kuom skiriasi fluidai nuo kremu? siuo atveju  kalbu apie ericsono hydratating fluidus. Kokiu tikslu jie naudojami? Ar galima vietoj kremo juos tepti?

Labas smile.gif
Fluidas yra emulsija - jis lengvesnes teksturos nei kremas. kremas yra "riebesnis" smile.gif
Papildyta:
QUOTE(krista2010 @ 2010 06 11, 22:00)
mane ir domina:) bet niekas neraso:)

Sveikos,

Mano drauge mokinosi Femina Bona manikiuro kursuose tai jai labai patiko, labai daug ismoko. Dabar sau puikiausiai dirba smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Turkish @ 2010 05 24, 16:01)
Ta proga dar turiu klausimėlį : kas geriau būtų pirma baigti, ar vizažistės kursus ar manikiūro-pedikiūro kursus? mane domina abu, tačiau pagal akciją, manikiūro ir pedik. kursui taikoma nuolaida, o tai taipogi būtų mažesnė suma, jei, netyčia, suprasčiau įlipusi ne į savo vėžes smile.gif ką manote jūs?

Sveikos,

As kaip tik mokinuosi feminoibonoi kosmetikes kursuose vilniuje, man labai patinka, daug ziniu. Kiek pamenu neuzilgo prasides manikiuro paskaitos. as irgi galvojau kad reikia pradzioj kaka trumpiau pasimokint, bet labai dziaugiuosi kad pradejau buten cia smile.gif..ir veliau kai baigsiu galesiu rinktis ar noresiu dirbti su veido proceddurom ar su kuno masazais smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Turkish @ 2010 05 20, 23:58)
Gal galite plačiau papasakoti apie Feminos Bonos kursus?
Skaičiau vyksta kasdien, kokiomis valandomis? Kiek trunka vienas užsiėmimas? as pvz nesimokiau nei biologijos nei chemijos, ar tai butu kliutis? ar apskritai to reikia? Kol kas tiek, dėkinga;)

Sveika

As mokausi feminoi bonoi vilniuj..man nerealiai patinka. mokausi beveik menesi ir esu laaabai patenkinta. ziniu labai labai daug, kolektyvas superinis. pamokos idomios. o kai stojau nereikejo nei biologijos nei chemijos. reikejo tik vidurinio atestato, bet as turiu universiteto diploma..moketi galima kas menesi..o dabar zinau kad isimoketinai per snora padare tai kam yra finansiniu bedu tai labai gerai nes kazkaip labai nenidelis pabrangimas smile.gif) Taip kad drasiai siulau, nes tikrai nepasigailesit! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eiva78 @ 2010 06 13, 21:27)
..o dabar zinau kad isimoketinai per snora padare tai kam yra finansiniu bedu tai labai gerai nes kazkaip labai nenidelis pabrangimas smile.gif) Taip kad drasiai siulau, nes tikrai nepasigailesit! smile.gif

Ir kiek maždaug tada reikia mokėti per mėnesį, jei imi kursus išsimokėtinai? Ir kokia tokių kursų trukmė? Šiuo atveju kalbu būtent apie Femina Bona.
Atsakyti
QUOTE(salutvera @ 2010 06 15, 14:10)
Ir kiek maždaug tada reikia mokėti per mėnesį, jei imi kursus išsimokėtinai? Ir kokia tokių kursų trukmė? Šiuo atveju kalbu būtent apie Femina Bona.

kai as mokiausi, avansas buvo 500, paskui likusia suma isdalino po lygiai likusiems menesiams.
Atsakyti
O ka jus patartumet merginai, baigusei kosmetologijas studijas kolegijoje ir nedirbusiai pagal specialybe,t.y.neturinciai visiskai patirties (o praejo jau 2,5 metai nuo mokslu baigimo)?Ar imanoma surasti darba?ar reiktu pradet nuo praktikos?
Aplamai kokia situacija dabar sioje srityje,kas zino is dirbanciuju? g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(A.U.G.U.S.T.A. @ 2010 07 01, 12:07)
O ka jus patartumet merginai, baigusei kosmetologijas studijas kolegijoje ir nedirbusiai pagal specialybe,t.y.neturinciai visiskai patirties (o praejo jau 2,5 metai nuo mokslu baigimo)?Ar imanoma surasti darba?ar reiktu pradet nuo praktikos?
Aplamai kokia situacija dabar sioje srityje,kas zino is dirbanciuju? g.gif  smile.gif

galiu pasakyt, kad pradzia sunki, kol susirenki savo klientus, tai ivyksta per kelis metus, iki tol uzdarbis buna minimalus arba jokio, arba reikia eiti dirbti i spa centrus darbintis, o kaip ten, nezinau. Pazinojau viena kosmetologe dirbancia jau 8 metus , pas ja klientai ejo sniurais, bet itariu, kad ne nuo pirmos jos sitos karjeros dienos. reikia idirbio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 14 liepos 2010 - 12:07
kas mokesi nagavitoje manikiuro padikiuro kaip jums patiko? kaip paruosimas jei esate naujoke sioje srityje? domina atsiliepimai ivairus ir ar imanoma nemokanciai nieko ismokti per tris savaites ar geriau 3 menesiu kursai.
Atsakyti