QUOTE(viltuse @ 2010 06 12, 09:46)
Sveikos merginos, nezinau kur rasyti, gal jus paaiskintumete, kuom skiriasi fluidai nuo kremu? siuo atveju kalbu apie ericsono hydratating fluidus. Kokiu tikslu jie naudojami? Ar galima vietoj kremo juos tepti?
Labas
Fluidas yra emulsija - jis lengvesnes teksturos nei kremas. kremas yra "riebesnis"
Papildyta:
QUOTE(krista2010 @ 2010 06 11, 22:00)
mane ir domina:) bet niekas neraso:)
Sveikos,
Mano drauge mokinosi Femina Bona manikiuro kursuose tai jai labai patiko, labai daug ismoko. Dabar sau puikiausiai dirba
Papildyta:
QUOTE(Turkish @ 2010 05 24, 16:01)
Ta proga dar turiu klausimėlį : kas geriau būtų pirma baigti, ar vizažistės kursus ar manikiūro-pedikiūro kursus? mane domina abu, tačiau pagal akciją, manikiūro ir pedik. kursui taikoma nuolaida, o tai taipogi būtų mažesnė suma, jei, netyčia, suprasčiau įlipusi ne į savo vėžes
ką manote jūs?
Sveikos,
As kaip tik mokinuosi feminoibonoi kosmetikes kursuose vilniuje, man labai patinka, daug ziniu. Kiek pamenu neuzilgo prasides manikiuro paskaitos. as irgi galvojau kad reikia pradzioj kaka trumpiau pasimokint, bet labai dziaugiuosi kad pradejau buten cia
..ir veliau kai baigsiu galesiu rinktis ar noresiu dirbti su veido proceddurom ar su kuno masazais
Papildyta:
QUOTE(Turkish @ 2010 05 20, 23:58)
Gal galite plačiau papasakoti apie Feminos Bonos kursus?
Skaičiau vyksta kasdien, kokiomis valandomis? Kiek trunka vienas užsiėmimas? as pvz nesimokiau nei biologijos nei chemijos, ar tai butu kliutis? ar apskritai to reikia? Kol kas tiek, dėkinga;)
Sveika
As mokausi feminoi bonoi vilniuj..man nerealiai patinka. mokausi beveik menesi ir esu laaabai patenkinta. ziniu labai labai daug, kolektyvas superinis. pamokos idomios. o kai stojau nereikejo nei biologijos nei chemijos. reikejo tik vidurinio atestato, bet as turiu universiteto diploma..moketi galima kas menesi..o dabar zinau kad isimoketinai per snora padare tai kam yra finansiniu bedu tai labai gerai nes kazkaip labai nenidelis pabrangimas
) Taip kad drasiai siulau, nes tikrai nepasigailesit!