Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetologės, manikiūrininkės kursai

QUOTE(Turkish @ 2010 05 21, 18:55)
Na buvau kitaip informuota

tai parasykit kaip buvot informuota. Kaune daug merginu dirba su Feminos kvalifikacijos pazymejimais ir sekmingai. Grozio salonai priima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 21 gegužės 2010 - 17:57
"kolkas galima dirbt tik su elizos ar darbo birzos kursais, bet negalesi daryt kai kuriu proceduru, ir anksciau ar veliau vistiek reiks medicinini turet. "
Atsakyti
QUOTE(Turkish @ 2010 05 22, 10:29)
"kolkas galima dirbt tik su elizos ar darbo birzos kursais, bet negalesi daryt kai kuriu proceduru, ir anksciau ar veliau vistiek reiks medicinini turet. "

O kas tokia info suteike?
Nezinau, femina isduoda svietimo ministerijos patvirtintus kvalifikacinius pazymejimus, o kaip eliza ir darbo birza?
Aisku, ne visas proceduras bus galima daryt, kai kuriom reikia turet medicinini issilavinima. Feminoj vyksta ir kursai keliu dienu ir mokslai puses metu. Su keliu dienu kursais be jokio kito issilavinimo sioje srityje dirbti tikrai net nebutu imanoma turbut. Bet manikiuristes dirba salonuose ir tik baigusios kursus.
Tie ilgalaikiai kursai-mokslai galetu but kaip saves pazinimui, ar tas darbas tinka ir patinka, o jeigu patinka - galima tobuleti ir gilintis kitur auksciau.
Atsakyti
Čia internete parašė moteris, kosmetologė. galbūt tji tik nebuvo gerai susipažinusi su Femina Bona kursais.
Aš rezgu mintį užsirašyti į 6 mėnesių kursus nuo rudenio
Atsakyti
Ta proga dar turiu klausimėlį : kas geriau būtų pirma baigti, ar vizažistės kursus ar manikiūro-pedikiūro kursus? mane domina abu, tačiau pagal akciją, manikiūro ir pedik. kursui taikoma nuolaida, o tai taipogi būtų mažesnė suma, jei, netyčia, suprasčiau įlipusi ne į savo vėžes smile.gif ką manote jūs?
Atsakyti
pasiskaiciau femina bonos puslapyje atsiliepimus parasytus apie manikiuro-pedikiuro kursus, tai per daug grazu man ten viskas surasyta unsure.gif netikiu kad viskas ten tiesiog super... kad ne vieno blogo atsiliepimo...
Atsakyti
juk ten nėra skilties - palikite komentarą, aiškiai, kad jos buvo paprašytos gražiai atsiliepti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Turkish @ 2010 05 24, 16:01)
Ta proga dar turiu klausimėlį : kas geriau būtų pirma baigti, ar vizažistės kursus ar manikiūro-pedikiūro kursus? mane domina abu, tačiau pagal akciją, manikiūro ir pedik. kursui taikoma nuolaida, o tai taipogi būtų mažesnė suma, jei, netyčia, suprasčiau įlipusi ne į savo vėžes smile.gif ką manote jūs?

I visazistes mokslus-kursus iejo toks primityvus manikiuro-pedikiuro kursas, tik pagrindukai. Atskiruose kursuose, manau turetu mokyti daugiau g.gif Manikiuras-Pedikiuras kainuoja, manau, simtais, o visazistes kursai-mokslai - tukstancius man kainavo.

QUOTE(kissa666 @ 2010 05 24, 16:40)
pasiskaiciau femina bonos puslapyje atsiliepimus parasytus apie manikiuro-pedikiuro kursus, tai per daug grazu man ten viskas surasyta unsure.gif  netikiu kad viskas ten tiesiog super... kad ne vieno blogo atsiliepimo...

Na, kai baigem, tai prase atsiliepimus parasyti, tai nesake, kad graziai rasyti, o i interneta , manau, idejo grazesnius ir protingesnius atsiliepimus. Ten ir mano yra tongue.gif

O atsiliepimu geriau paieskoti pas zmones, kurie is tikro tuos kursus baige g.gif Man visazistes kursai patiko, o manikiuro nelankiau.
Atsakyti
Tai taip taip, tik aš dabar svarstau ką pirmiau reikėtų išbandyti. šiek tiek baugoka būtų sukišti 4000lt ir tada suprasti, kad gal vis dėlto tai ne man smile.gif ar supranti ką turiu omeny? smile.gif
Atsakyti
Sveiki.Noreciau suzinoti atsiliepimus apie Kauno Manikiuro Mokykla.Laisves al.?
Atsakyti
Sveikos smile.gif As baigiau kursus Feminoj,man labai viskas patiko,destytojos geros ir rimtos. Papildomai dar baigiau gelio ir akrilo nagu kursus ir nagu dailes,bet jau kitur,ten sito nemokino smile.gif
Atsakyti
Ar galėtum pakomentuoti mano situaciją ir ką tu man siūlytum rinktis? Mano postai šiame puslapyje, būčiau labai dėkinga, kadangi taip reikia patarimų iš žmonių, jau baigusių tuos kursus ax.gif
Atsakyti