Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetologės, manikiūrininkės kursai

QUOTE(drauge1 @ 2010 04 23, 11:05)
Sveikos, norejau paklausti tokio dalyko: perskaiciau foruma, bet vistiek nesupratau, kosmetologių kursai (kaip pvz. organizuojami Femina Bonoj) suteikia tik kosmetikes statusa? ar juos baigus galima atlikti ir sudetingesnes, gydomosios (intervencines) kosmetologijos proceduras (turint medicinini issilavinima)?  blush2.gif

mirksiukas.gif Tik turint medicinini isilavinima,nes be jo- tik kosmetike.Makiazai, kaukes, veido masazai-daugiau nelabai.Na cia buvo mano laikais ax.gif prie skokius 5 metelius biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 23 balandžio 2010 - 12:43
Sveikos merginos,pati baigiau saules mozaikoje manikiurisciu kursus,niekam ten nepatarciau net nosies kisti schmoll.gif labai gailiuosi kad uz tokia suma galima sakyti jokios naudos,sako kad viska duoda bet ne velnio,reikia paciai pirktis.na duoda sudziuvusiu laku ir ir znyplutes odelem karpyt(na panasiau kokio arkio kanopom),o kaip tikiesi egzaminus laikyti su tokiom priemones,tada zinoma viska perkiesi pati geram rezultatui.Teorijos tikrai per daug,labai mazai praktikos.Galiu psakyti visos beproto nepatenkintos nei kosmetikes,nei kirpejos ten tikras chaosas,su grafikais taipogi.Beto noriu perspeti tas kurios nori baigti "saules mozaika" ir vykti kur dirbti tai zinokit niekur tas kvalifikacijos pazymejimas negalioja,nebent dirbsite pas lietuvius uzsienyje.Arba geriausiu atveju jie lygina su tos salies standartais ir nusiuncia pasikelti kvalifikacija.
Atsakyti
o kokiam cia mieste ta saules mozaika?
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 05 01, 13:31)
o kokiam cia mieste ta saules mozaika?

Jei teisingai radau internete, tai Siauliuose.
Atsakyti
Tai saules mozaika siauliuose.
Atsakyti
Labas,
Labai noreciau suzinoti atsiliepimus apie Grozio mokykla Eliza Vilniuje, gal teko mokytis? kokio lygio paruosimas? mokymosi pobudis? labai butu idomu suzinoti. smile.gif
Atsakyti
as baigiau elizos kursus manikiura,pedikiura kartu,ji taip pa moko ir kirpejas,kosmetologes ir visazistes.labai geri atsiliepimai ir patiems klientams kai pasakai kad ten baigei.daug informacijos,praktikos ir net darba po kursu gali surasti.pries 8metus baigiau siuos kursus tai manikiuras 800lt ir pedikiuras 800lt kainavo.dabar nezinau.ieikite eliza.lt ir viska rasite
net gi elizos direktore atsidare savo salona,tai dirbau pas ja rolleyes.gif
jei turesite man asmeniniu klausimu,rasykit man i az,uzsukau tik atsitiktinai i cia.
Atsakyti
Gal galite plačiau papasakoti apie Feminos Bonos kursus?
Skaičiau vyksta kasdien, kokiomis valandomis? Kiek trunka vienas užsiėmimas? as pvz nesimokiau nei biologijos nei chemijos, ar tai butu kliutis? ar apskritai to reikia? Kol kas tiek, dėkinga;)
Atsakyti
QUOTE(Turkish @ 2010 05 20, 23:58)
Gal galite plačiau papasakoti apie Feminos Bonos kursus?
Skaičiau vyksta kasdien, kokiomis valandomis? Kiek trunka vienas užsiėmimas? as pvz nesimokiau nei biologijos nei chemijos, ar tai butu kliutis? ar apskritai to reikia? Kol kas tiek, dėkinga;)

nereikia jokios biologijos ir chemijos, mokaisi profesijos ir tiek, kiekviena diena paskaitos ir viena diena vienokios, kita diena apie kita dalyka, idomu tikrai, bet duoda tik pagrindus, tie, kad nori giliau, vistiek eina mokintis toliau. Usiemimai trukdavo nuo 13.30 iki 17 val. Mokiausi popietinej grupej.
Atsakyti
aišku, ką galima realiai jau daryti, gavus Feminos Bonos diplomą?
Kitur skaičiau, kad su juo dar negalima dirbti, jog su "Elizos" - galima. tačiau Elizos internetinė svetainė labai skurdi, seno kirpimo, informacijos 0. vat taip ir žinok žmogau mielas kuriuos geriau rinktis. nors geresnių atsiliepimų esu girdėjusi apie Femina Bona
Atsakyti
QUOTE(Turkish @ 2010 05 21, 18:42)
aišku, ką galima realiai jau daryti, gavus Feminos Bonos diplomą?
Kitur skaičiau, kad su juo dar negalima dirbti, jog su "Elizos" - galima. tačiau Elizos internetinė svetainė labai skurdi, seno kirpimo, informacijos 0. vat taip ir žinok žmogau mielas kuriuos geriau rinktis. nors geresnių atsiliepimų esu girdėjusi apie Femina Bona

kodel negalima dirbt? galima dirbt kosmetikes darba, jeigu norit aukstesnio lygio, teks baigti kosmetologijos mokslus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 21 gegužės 2010 - 17:58
Na buvau kitaip informuota
Atsakyti