Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetologės, manikiūrininkės kursai

Laba diena, neseniai suzinojau, kad Kaune Nagavita siulo manikiuro kursus. Gal kas buvote? Kokie atsiliepimai? Femina Bona siulo irgi panasius kursus, tai galvoju kur geriau? Gal galite patarti? Dekui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledine_saule @ 2010 03 03, 13:46)
o kur tu nemokamus siais laikais matei? smile.gif

ilindau pas juos. ten kainos kuo aiskiausiai surasyta... nezinau kaip jus nematet...

Nu buna pasitaiko thumbup.gif Nu galbut neviska smulkiai isinagrinejau g.gif blink.gif blink.gif pusmeciui 3500 lt. aina jie velniop, man tokie pinigai net nesisapnuoja verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 03 kovo 2010 - 17:37
QUOTE(Jolkuce @ 2010 03 03, 10:18)
bigsmile.gif  bigsmile.gif Ei nu tai klausai kaip faina, dziaugiuos uz tave, o mokytoja tikrai superine, man net baigus gaila buvo iseit doh.gif  biggrin.gif  O kiek merginu grupej turit? blush2.gif

Naujos esam 3, o is senesnes grupes 2. Tai pas tas senesnes siandien pirma karta atejo klientes, tai mes sedejom juokemes is ju, o kai jau mums reikes, tai jauciu nebus kada kikent doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Diwa @ 2010 03 03, 17:49)
Naujos esam 3, o is senesnes grupes 2. Tai pas tas senesnes siandien pirma karta atejo klientes, tai mes sedejom juokemes is ju, o kai jau mums reikes, tai jauciu nebus kada kikent  doh.gif biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Juokites juokites, paziuresim kaip jum rankos drebes, kai kraujus paleisit lotuliukas.gif lotuliukas.gif Oi jausmelis nekoks.. siaubekas doh.gif thumbup.gif Hmz alia ideja, maz ateisiu i pakisiu savo nagenas tamstai sutvarkyt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2010 03 03, 18:26)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif   Juokites juokites, paziuresim kaip jum rankos drebes, kai kraujus paleisit lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Oi jausmelis nekoks.. siaubekas  doh.gif  thumbup.gif  Hmz alia ideja, maz ateisiu i pakisiu savo nagenas tamstai sutvarkyt lotuliukas.gif

Va va zinau, kad prisijuoksim doh.gif
As tai sakiau, kai man prasides praktika, tai vesiu pirmiausiai visa seimyna, draugus, o paskui tik imsiu svetimas mergaites rolleyes.gif blush2.gif
O siaip man baisiau atrode antakiu tvarkymas, nei manikiuras.... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diwa: 03 kovo 2010 - 18:52
QUOTE(Diwa @ 2010 03 03, 18:49)
Va va zinau, kad prisijuoksim doh.gif
As tai sakiau, kai man prasides praktika, tai vesiu pirmiausiai visa seimyna, draugus, o paskui tik imsiu svetimas mergaites rolleyes.gif  blush2.gif
O siaip man baisiau atrode antakiu tvarkymas, nei manikiuras.... unsure.gif

lotuliukas.gif A kas te baisaus? A bijai ka ne antaki ispesi a visa voka akies? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2010 03 03, 19:07)
lotuliukas.gif  A kas te baisaus? A bijai ka ne antaki ispesi a visa voka akies? lotuliukas.gif

Bijau ir zmogu traumuot lotuliukas.gif ir dar su skirtingais antakiais paleisti...vienas auksciau, kitas zemiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Diwa @ 2010 03 03, 22:18)
Bijau ir zmogu traumuot lotuliukas.gif  ir dar su skirtingais antakiais paleisti...vienas auksciau, kitas zemiau biggrin.gif

nieko, baika atidirbsi texnika ir viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Bagirute* @ 2010 02 19, 10:02)
Sveikutes 4u.gif

na va as jau uzsirasiau i manikiuro - pedikiuro kursus nuo kovo 1d. i Femina Bona. Labai laukiu ,bet kartu ir jaudinuosi. Tikiuosi seksis ir patiks, nes siaip neturiu nieko bendro su nagais rolleyes.gif Gal atsiras cia ir mano busimu kursiokiu? ax.gif  biggrin.gif  butu malonu is anksto susipazinti 4u.gif
Beje as Vilniuje lankysiu mirksiukas.gif

tai kaip sekasi mokytis? bigsmile.gif
kolkas ir as femina Bona nusiziurejusi manikiura ir pedikiura g.gif
Atsakyti
QUOTE(Buttuke @ 2010 03 11, 02:08)
tai kaip sekasi mokytis? bigsmile.gif
kolkas ir as femina Bona nusiziurejusi manikiura ir pedikiura g.gif

na va as jau baigiau kursus - esu labai patenkinta thumbup.gif jau turiu pazymejima, liko viska iki galo susipirkti ir jau darbuosiuos mirksiukas.gif zinoma dar mokytis ir mokytis, bet taip jau yra sioje srityje biggrin.gif
Dabar manikiuras pedikiuras Feminoje atrodo balandzio pabaigoj... g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Bagirute* @ 2010 03 11, 11:03)
na va as jau baigiau kursus - esu labai patenkinta thumbup.gif  jau turiu pazymejima, liko viska iki galo susipirkti ir jau darbuosiuos mirksiukas.gif zinoma dar mokytis ir mokytis, bet taip jau yra sioje srityje biggrin.gif
Dabar manikiuras pedikiuras Feminoje atrodo balandzio pabaigoj... g.gif

Sveikinu 4u.gif
Bet siaip jie duoda tik pagrindus, pradzia, o paskui kiek tobulas busi, priklauso tik nuo taves. ax.gif
Atsakyti
Diwa kur dingai? Mum gi smalsu kaip tau sekasi, ka naujo ismokai? bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti