QUOTE(Ledine_saule @ 2010 03 03, 13:46)
o kur tu nemokamus siais laikais matei?
ilindau pas juos. ten kainos kuo aiskiausiai surasyta... nezinau kaip jus nematet...
ilindau pas juos. ten kainos kuo aiskiausiai surasyta... nezinau kaip jus nematet...
Nu buna pasitaiko Nu galbut neviska smulkiai isinagrinejau pusmeciui 3500 lt. aina jie velniop, man tokie pinigai net nesisapnuoja
QUOTE(Jolkuce @ 2010 03 03, 10:18)
Ei nu tai klausai kaip faina, dziaugiuos uz tave, o mokytoja tikrai superine, man net baigus gaila buvo iseit O kiek merginu grupej turit?
Naujos esam 3, o is senesnes grupes 2. Tai pas tas senesnes siandien pirma karta atejo klientes, tai mes sedejom juokemes is ju, o kai jau mums reikes, tai jauciu nebus kada kikent
QUOTE(Diwa @ 2010 03 03, 17:49)
Naujos esam 3, o is senesnes grupes 2. Tai pas tas senesnes siandien pirma karta atejo klientes, tai mes sedejom juokemes is ju, o kai jau mums reikes, tai jauciu nebus kada kikent
Juokites juokites, paziuresim kaip jum rankos drebes, kai kraujus paleisit Oi jausmelis nekoks.. siaubekas Hmz alia ideja, maz ateisiu i pakisiu savo nagenas tamstai sutvarkyt
QUOTE(Jolkuce @ 2010 03 03, 18:26)
Juokites juokites, paziuresim kaip jum rankos drebes, kai kraujus paleisit Oi jausmelis nekoks.. siaubekas Hmz alia ideja, maz ateisiu i pakisiu savo nagenas tamstai sutvarkyt
Va va zinau, kad prisijuoksim
As tai sakiau, kai man prasides praktika, tai vesiu pirmiausiai visa seimyna, draugus, o paskui tik imsiu svetimas mergaites
O siaip man baisiau atrode antakiu tvarkymas, nei manikiuras....
QUOTE(Diwa @ 2010 03 03, 18:49)
Va va zinau, kad prisijuoksim
As tai sakiau, kai man prasides praktika, tai vesiu pirmiausiai visa seimyna, draugus, o paskui tik imsiu svetimas mergaites
A kas te baisaus? A bijai ka ne antaki ispesi a visa voka akies?
QUOTE(Jolkuce @ 2010 03 03, 19:07)
A kas te baisaus? A bijai ka ne antaki ispesi a visa voka akies?
Bijau ir zmogu traumuot ir dar su skirtingais antakiais paleisti...vienas auksciau, kitas zemiau
QUOTE(Diwa @ 2010 03 03, 22:18)
Bijau ir zmogu traumuot ir dar su skirtingais antakiais paleisti...vienas auksciau, kitas zemiau
nieko, baika atidirbsi texnika ir viskas bus gerai
QUOTE(*Bagirute* @ 2010 02 19, 10:02)
Sveikutes
na va as jau uzsirasiau i manikiuro - pedikiuro kursus nuo kovo 1d. i Femina Bona. Labai laukiu ,bet kartu ir jaudinuosi. Tikiuosi seksis ir patiks, nes siaip neturiu nieko bendro su nagais Gal atsiras cia ir mano busimu kursiokiu? butu malonu is anksto susipazinti
Beje as Vilniuje lankysiu
na va as jau uzsirasiau i manikiuro - pedikiuro kursus nuo kovo 1d. i Femina Bona. Labai laukiu ,bet kartu ir jaudinuosi. Tikiuosi seksis ir patiks, nes siaip neturiu nieko bendro su nagais Gal atsiras cia ir mano busimu kursiokiu? butu malonu is anksto susipazinti
Beje as Vilniuje lankysiu
tai kaip sekasi mokytis?
kolkas ir as femina Bona nusiziurejusi manikiura ir pedikiura
QUOTE(Buttuke @ 2010 03 11, 02:08)
tai kaip sekasi mokytis?
na va as jau baigiau kursus - esu labai patenkinta jau turiu pazymejima, liko viska iki galo susipirkti ir jau darbuosiuos zinoma dar mokytis ir mokytis, bet taip jau yra sioje srityje
Dabar manikiuras pedikiuras Feminoje atrodo balandzio pabaigoj...
QUOTE(*Bagirute* @ 2010 03 11, 11:03)
na va as jau baigiau kursus - esu labai patenkinta jau turiu pazymejima, liko viska iki galo susipirkti ir jau darbuosiuos zinoma dar mokytis ir mokytis, bet taip jau yra sioje srityje
Sveikinu
Bet siaip jie duoda tik pagrindus, pradzia, o paskui kiek tobulas busi, priklauso tik nuo taves.
Diwa kur dingai? Mum gi smalsu kaip tau sekasi, ka naujo ismokai?