Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetologės, manikiūrininkės kursai

QUOTE(kristinka_2010 @ 2010 02 23, 10:51)
Laba diena,

o as noreciau suzinoti gal kas kaune apsiimti pamokinti makiazo paslapciu?? Mes kelios drauges sumastem kad noretume ismokti pacios graziai save pasidazyti.

Gal yra kokie kursai, ar visaziste apsiimtu pamokinti??

Femina organizuoja trumpalaikius makiazo tobulinimo kursus uz kelis simtus. Ju tinklapy yra. Bet gal surasite ir siaip ka nors, kas pamokintu.
Atsakyti
Na va siandien buvau nuvaziavusi i Eliza viska susizinot ir uzsiregistruot..tai ka galiu pasakyt, nepatiko vienas dalykas, kad meluoja del mokymosi trukmes blink.gif Admistratore sako, kad uzsiemimai vyksta neporinem darbo dienom, nors kai skambinau sake kasdien, atejusi direktore, sako, kad jo visgi kasdien bus uzsiemimai, na kaip ir sutikau mokytis, nuejau pas ta mokytoja susipazint, o ta vel sako, kad neporinem dienom ir tikrai ne kasdien blink.gif mmm, dabar reik jau ketvirtadieni vaziuot i pamokas, bet tas melavimas man labai nepatinka..... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Diwa @ 2010 02 23, 19:40)
Na va siandien buvau nuvaziavusi i Eliza viska susizinot ir uzsiregistruot..tai ka galiu pasakyt, nepatiko vienas dalykas, kad meluoja del mokymosi trukmes blink.gif Admistratore sako, kad uzsiemimai vyksta neporinem darbo dienom, nors kai skambinau sake kasdien, atejusi direktore, sako, kad jo visgi kasdien bus uzsiemimai, na kaip ir sutikau mokytis, nuejau pas ta mokytoja susipazint, o ta vel sako, kad neporinem dienom ir tikrai ne kasdien blink.gif mmm, dabar reik jau ketvirtadieni vaziuot i pamokas, bet tas melavimas man labai nepatinka..... schmoll.gif

g.gif Idomiai..na as vaiksciojau irgi nekasdien o tik neporinem.Gal taip sako todel kad mergyckas iskirsto i 2 grupes, vienu metu gal per daug visas is karto sugaudyt mirksiukas.gif Todel taip snekejo.. O kur dabar Eliza randas, kokiu adresu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2010 02 23, 20:27)
g.gif Idomiai..na as vaiksciojau irgi nekasdien o tik neporinem.Gal taip sako todel kad mergyckas iskirsto i 2 grupes, vienu metu gal per daug visas is karto sugaudyt mirksiukas.gif Todel taip snekejo.. O kur dabar Eliza randas, kokiu adresu? ax.gif

Tai kad grupeje viso 2 mergaites, na su manim 3 smile.gif
Eliza randasi Zalgirio g. 88A, o jau patys mokslai vyksta Zalgirio g. 88 "Verslo centre".
Beje mokytoja Nijole mirksiukas.gif
Vat, o del to nesusipratimo, nesmagu schmoll.gif kazkoks nepasitikejimas nuo pirmis dienos atsirado...Aisku dar pinigeliu nesumokejau, galiu ir apsigalvot, bet juk buvau rimtai apsisprendus, nesinori metytis.
Atsakyti
QUOTE(Diwa @ 2010 02 23, 20:37)
Eliza randasi Zalgirio g. 88A, o jau patys mokslai vyksta Zalgirio g. 88 "Verslo centre".
Vat, o del to nesusipratimo, nesmagu schmoll.gif kazkoks nepasitikejimas nuo pirmis dienos atsirado...Aisku dar pinigeliu nesumokejau, galiu ir apsigalvot, bet juk buvau rimtai apsisprendus, nesinori metytis.

bigsmile.gif Oba, vieta pasikeitus..Mokytoja ne smile.gif Nieko sau zmogeliuku kiek nedaug blink.gif O kadais grupes buvo po 10 ,20 mergiociu doh.gif .Na idomiai idomiai, bet niekis nuaisi pirma kart ir isiaiskink iki galo su Nijole kas kaip..tiesiai sviesiai sakyk, kodel buvo sakyta taip, o daroma kitaip mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Diwa @ 2010 02 23, 19:40)

kasdien, bet ne tiem patiem zmonem lotuliukas.gif na, nemelavo... is esmes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 23 vasario 2010 - 23:00
o Elizoj kokia kaina? ir kiek laiko isvis kursai truks? ir vakarais jie buna ar ir dienos metu?
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 02 23, 22:57)
kasdien, bet ne tiem patiem zmonem  lotuliukas.gif na, nemelavo... is esmes

Taigi klausiau, kada butent man vyks pamokos biggrin.gif

QUOTE(drugqueen @ 2010 02 24, 11:30)
o Elizoj kokia kaina? ir kiek laiko isvis kursai truks? ir vakarais jie buna ar ir dienos metu?

Cia manikiurininkiu klausi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Diwa @ 2010 02 23, 22:37)

kokia dabar kaina ir kokius kursus pasirinkai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledine_saule @ 2010 02 24, 16:37)
kokia dabar kaina ir kokius kursus pasirinkai?  blush2.gif

Maniukiuro kursai. 1000lt mirksiukas.gif
Atsakyti
na, ziurint, kad ilgai mokys, tada tikrai, jauciu verta to.. smile.gif o ne taip, kad ismoko per 2d. ir galvoji, kad jau moki viska smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Diwa @ 2010 02 24, 17:22)
Maniukiuro kursai. 1000lt mirksiukas.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Taigi pasakok mum kaip sekasi tau ten tuose kursuose, ar patinka, ka gero jau ismokai? thumbup.gif
Atsakyti