Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetologės, manikiūrininkės kursai

QUOTE(susidomejus @ 2010 02 07, 18:38)
Bet realiai duoda tik pagrindus. Kurie nori rimtai dirbt, toliau rimtai studijuoja.

LABUKAS . o tai kaip tie pagrindai geri ? ar tu femina bonoje mokinaisi smile.gif . as nusiteikusi rimtai mokintis tik neaisku kaip su galimybemis mokintis bus paskui . ar baigus femina bona jokios galimybes gaut paskui darbo?

SEIP TAI BUS ISTIKRUJU MATYT KAIP BUS TOLIAU , JUK KOVAS NETOLI TAI IR MOKSLAI PRASIDES bigsmile.gif .
Atsakyti
QUOTE(sakudin @ 2010 02 08, 19:16)
LABUKAS . o tai kaip tie pagrindai geri ? ar tu femina bonoje mokinaisi smile.gif . as nusiteikusi rimtai mokintis tik neaisku kaip su galimybemis mokintis bus paskui . ar baigus femina bona jokios galimybes gaut paskui darbo?

SEIP TAI BUS ISTIKRUJU MATYT KAIP BUS TOLIAU , JUK KOVAS NETOLI  TAI IR MOKSLAI PRASIDES bigsmile.gif .

Esu baigus tuos kursus, man reikejo daugiau, negali dirbt netiksliai zinodamas, ka darai. Ir klientai dabar labai issilavine. Kompetencijos trukuma iskart pastebetu. Pries tai esu baigus du aukstuosius mokslus, bet sitas darbas labiau prie sirdies. As studijavau toliau. Bet sekmingai yra dirbanciu baigusiu tik tuos kursus. O visazistei gal pakaktu ir Feminos, jai medicininio nelabai reikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 02 08, 22:30)
Esu baigus tuos kursus, man reikejo daugiau, negali dirbt netiksliai zinodamas, ka darai. Ir klientai dabar labai issilavine. Kompetencijos trukuma iskart pastebetu. Pries tai esu baigus du aukstuosius mokslus, bet sitas darbas labiau prie sirdies.  As studijavau toliau. Bet sekmingai yra dirbanciu baigusiu tik tuos kursus. O visazistei gal pakaktu ir Feminos, jai medicininio nelabai reikia g.gif

ACIU UZ ATSAKYMA . kaip bus toliau bus matyt kaip baigsiu pirma situs mokslus , thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sakudin @ 2010 02 09, 10:22)
ACIU UZ ATSAKYMA . kaip bus toliau bus matyt kaip baigsiu pirma situs mokslus , thumbup.gif

Sitie mokslai padeda apsispresti ar sita sritis patinka ar ne. Bent jau man taip buvo. Man tai buvo tik pirmas zingsnis. Sekmes Jums ieskojimuose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Diwa @ 2010 02 08, 15:53)
Taigi as tik nagu priauginima darau, o paprasto manikiuro ne mirksiukas.gif Juo labiau siuo metu, kai tokia padetis, tai ir to darbelio per daugiausiai nera verysad.gif Del to ir noriu kazko daugiau.

Saunuole, as tik uz uz tamstos akiracio pletima mirksiukas.gif Juk zmones gabus, ir save atranda begaleje sryciu ir tai visai nereiskia, jai imsies vieno darbo plius kito,kad kazkuri atliksi blogiau vien del to , kad pleti zinias visur...nesamone.Zinoma domekis , pleskis, juk taip ir klientu ratas plesis.Turiu kolege su kuria pradejus buvau nageliu kursus.As tuo apsiribojau,ir financai nelabai leidzia daugiau...O va ji saunuole tesia nauju sriciu ir kitokius kosmetologijos mokslus , ir darbo su nageliais nuo to kokybe tikrai nenukentejo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 09 vasario 2010 - 23:04
Sveikos,

Gal kuri turit informacijos - zadu vaziuoti i UK pas drauga gyventi ir noriu ten ir toliau uzsiimti manikiuru/pedikiuru. Taciau kokie musu mokymo centrai isduoda tarptautinius pazymejimus? ar butina ten, UK, butinai baigti ju kursus? gal teko girdeti, kaip su darbais ten?
Papildyta:
beje, ir gal kas privaciai galite pamokyti priauginimo? gelis, akrilas ar porcelianas.. nesvarbu, svarbu tik pagrindai:)
Atsakyti
QUOTE(drugqueen @ 2010 02 14, 22:48)
Sveikos,

Gal kuri turit informacijos - zadu vaziuoti i UK pas drauga gyventi ir noriu ten ir toliau uzsiimti manikiuru/pedikiuru. Taciau kokie musu mokymo centrai isduoda tarptautinius pazymejimus? ar butina ten, UK, butinai baigti ju kursus? gal teko girdeti, kaip su darbais ten?
Papildyta:
beje, ir gal kas privaciai galite pamokyti priauginimo? gelis, akrilas ar porcelianas.. nesvarbu, svarbu tik pagrindai:)

g.gif Manau gal uztektu tik isversto diplomo ar pazymejimo.Nors po teisybei, garantuoti negaliu smile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

na va as jau uzsirasiau i manikiuro - pedikiuro kursus nuo kovo 1d. i Femina Bona. Labai laukiu ,bet kartu ir jaudinuosi. Tikiuosi seksis ir patiks, nes siaip neturiu nieko bendro su nagais rolleyes.gif Gal atsiras cia ir mano busimu kursiokiu? ax.gif biggrin.gif butu malonu is anksto susipazinti 4u.gif
Beje as Vilniuje lankysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
kiek pasidomejau, kad diplomai yra isduodami angliski, tarptautiniai, tai manau, turetu tikti..
Atsakyti
Femina Bona isduoda pazymejimus isverstus i anglu kalba irjie galioja ES
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2010 02 09, 23:02)
Saunuole, as tik uz uz tamstos akiracio pletima mirksiukas.gif  Juk zmones gabus, ir save atranda begaleje sryciu ir tai visai nereiskia, jai imsies vieno darbo plius kito,kad kazkuri atliksi blogiau vien del to , kad pleti zinias visur...nesamone.Zinoma domekis , pleskis, juk taip ir klientu ratas plesis.Turiu kolege su kuria pradejus buvau nageliu kursus.As tuo apsiribojau,ir financai nelabai leidzia daugiau...O va ji saunuole tesia nauju sriciu ir kitokius kosmetologijos mokslus , ir darbo su nageliais nuo to kokybe tikrai nenukentejo smile.gif

Dekui uz palaikyma 4u.gif

Vis del to pasitariau su seima ir nusprendziau kol kas plestis nagu sferoje biggrin.gif
Jei viskas gerai seksis, ateityje noreciau eti ir visazistes kursus butinai bigsmile.gif

Beje as masciau apie Feminos Bonos ir Elizos manikiurininkiu kursus, tai manau esiu i Eliza, nes ilgiau trunka mokslai ir dvigubai daugiau valandu gaunasi smile.gif
Atsakyti
na del valandu nesigincyju, ten ilgiau tik del to, kad diplomas yra pagal Svietimo ministerija kazkaip, bet su Feminos diplomu irgi galima dirbti. Beto ir kaina Elizoj dviguba ax.gif
Atsakyti