Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetologės, manikiūrininkės kursai

Sveika norėčiau patarti iš šitų trijų rinktis nailbarą destytoja faina po kursų jaigu gerai seksis įdarbina į nailbarą.
Atsakyti
QUOTE(amfa @ 2010 01 23, 22:26)
Sveika norėčiau patarti iš šitų trijų rinktis nailbarą destytoja faina po kursų jaigu gerai seksis įdarbina į nailbarą.

aciu, bet jie nebedaro kursu... verysad.gif
Atsakyti
Labai idomu ar klaipedoje yra? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vikaakiv @ 2010 02 07, 18:33)
Labai idomu ar klaipedoje yra? g.gif

Femina rengia Vilniuj, Kaune ir Klaipedoj. Ju tinklapy viskas yra ir kainos ir datos. Bet realiai duoda tik pagrindus. Kurie nori rimtai dirbt, toliau rimtai studijuoja.
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 02 07, 19:38)
Femina rengia Vilniuj, Kaune ir Klaipedoj. Ju tinklapy viskas yra ir kainos ir datos. Bet realiai duoda tik pagrindus. Kurie nori rimtai dirbt, toliau rimtai studijuoja.

o kur cia reiktu toliau studijuot? stot i kosmetologijos specialybe kokioj kolegijoj? g.gif ar ten moko visazo?
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 02 07, 19:38)

na as nesutinku, turiu pazystma baigusia Femina ir sekmingai dirba - aisku reikia visur praktikos ir seminaruose dalyvuti - zodziu neatsilikti nuo mados ir naujoviu 4u.gif uz tokius pinigus tik pagrindai negali buti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(willijag @ 2010 02 08, 11:16)
o kur cia reiktu toliau studijuot? stot i kosmetologijos specialybe kokioj kolegijoj? g.gif ar ten moko visazo?

http://www.feminabon...g=1&menu_id=283

va cia viskas parasyta, cia ir igyji specialybe ir visazo moko...
Atsakyti
As labai rimtai mastau apie Feminos kursus(kosmetikes-visazistes), bet dvejoju blush2.gif bijau, kad dabar toks metas, jog darbelio nelabai susirasiu, o visgi kursai nepigiai kainuoja unsure.gif
Siaip esu baigus aukstaji, bet pagal specialybe nedirbu. O jau keli metai, kaip esu baigus nagu priauginimo kursus, ir namie darbuojusi. Bet norisi kazko daugiau, o darbas su groziu man patinka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Diwa @ 2010 02 08, 15:22)
As labai rimtai mastau apie Feminos kursus(kosmetikes-visazistes), bet dvejoju blush2.gif  bijau, kad dabar toks metas, jog darbelio nelabai susirasiu, o visgi kursai nepigiai kainuoja unsure.gif
Siaip esu baigus aukstaji, bet pagal specialybe nedirbu. O jau keli metai, kaip esu baigus nagu priauginimo kursus, ir namie darbuojusi. Bet norisi kazko daugiau, o darbas su groziu man patinka rolleyes.gif

o tai kodel naguciu netobulini? manai speti ir padazyt, ir nudepiliuot, ir ispesot ir nagucius priaugint?
Atsakyti
QUOTE(Diwa @ 2010 02 08, 14:22)
As labai rimtai mastau apie Feminos kursus(kosmetikes-visazistes), bet dvejoju blush2.gif  bijau, kad dabar toks metas, jog darbelio nelabai susirasiu, o visgi kursai nepigiai kainuoja unsure.gif

as irgi pritariu drinks_cheers.gif jei yra mokslai susije su naguciais - tai kodel nepasitoblinti sioje srityje, pvz seminarai, daile... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledine_saule @ 2010 02 08, 14:36)
o tai kodel naguciu netobulini? manai speti ir padazyt, ir nudepiliuot, ir ispesot ir nagucius priaugint?

Tai nagus taip pat tobulinu, vazineju po seminarus, kursus smile.gif
O ar speciau, tai manau viska suderinus, tikrai imanoma speti.
Atsakyti
QUOTE(Diwa @ 2010 02 08, 17:37)
Tai nagus taip pat tobulinu, vazineju po seminarus, kursus smile.gif
O ar speciau, tai manau viska suderinus, tikrai imanoma speti.

Na, jei tik ta darba dirbi gal ir imanoma... ax.gif nors pati nelabai ryzciausi... per placiai gaunasi, jei viska apimt...
Atsakyti
QUOTE(Ledine_saule @ 2010 02 08, 15:45)
Na, jei tik ta darba dirbi gal ir imanoma...  ax.gif  nors pati nelabai ryzciausi... per placiai gaunasi, jei viska apimt...

Taigi as tik nagu priauginima darau, o paprasto manikiuro ne mirksiukas.gif Juo labiau siuo metu, kai tokia padetis, tai ir to darbelio per daugiausiai nera verysad.gif Del to ir noriu kazko daugiau.
Atsakyti