QUOTE(amfa @ 2010 01 23, 22:26)
Sveika norėčiau patarti iš šitų trijų rinktis nailbarą destytoja faina po kursų jaigu gerai seksis įdarbina į nailbarą.
aciu, bet jie nebedaro kursu...
QUOTE(vikaakiv @ 2010 02 07, 18:33)
Labai idomu ar klaipedoje yra?
Femina rengia Vilniuj, Kaune ir Klaipedoj. Ju tinklapy viskas yra ir kainos ir datos. Bet realiai duoda tik pagrindus. Kurie nori rimtai dirbt, toliau rimtai studijuoja.
QUOTE(susidomejus @ 2010 02 07, 19:38)
Femina rengia Vilniuj, Kaune ir Klaipedoj. Ju tinklapy viskas yra ir kainos ir datos. Bet realiai duoda tik pagrindus. Kurie nori rimtai dirbt, toliau rimtai studijuoja.
o kur cia reiktu toliau studijuot? stot i kosmetologijos specialybe kokioj kolegijoj? ar ten moko visazo?
QUOTE(susidomejus @ 2010 02 07, 19:38)
na as nesutinku, turiu pazystma baigusia Femina ir sekmingai dirba - aisku reikia visur praktikos ir seminaruose dalyvuti - zodziu neatsilikti nuo mados ir naujoviu uz tokius pinigus tik pagrindai negali buti
Papildyta:
QUOTE(willijag @ 2010 02 08, 11:16)
o kur cia reiktu toliau studijuot? stot i kosmetologijos specialybe kokioj kolegijoj? ar ten moko visazo?
http://www.feminabon...g=1&menu_id=283
va cia viskas parasyta, cia ir igyji specialybe ir visazo moko...
As labai rimtai mastau apie Feminos kursus(kosmetikes-visazistes), bet dvejoju bijau, kad dabar toks metas, jog darbelio nelabai susirasiu, o visgi kursai nepigiai kainuoja
Siaip esu baigus aukstaji, bet pagal specialybe nedirbu. O jau keli metai, kaip esu baigus nagu priauginimo kursus, ir namie darbuojusi. Bet norisi kazko daugiau, o darbas su groziu man patinka
Siaip esu baigus aukstaji, bet pagal specialybe nedirbu. O jau keli metai, kaip esu baigus nagu priauginimo kursus, ir namie darbuojusi. Bet norisi kazko daugiau, o darbas su groziu man patinka
QUOTE(Diwa @ 2010 02 08, 15:22)
As labai rimtai mastau apie Feminos kursus(kosmetikes-visazistes), bet dvejoju bijau, kad dabar toks metas, jog darbelio nelabai susirasiu, o visgi kursai nepigiai kainuoja
o tai kodel naguciu netobulini? manai speti ir padazyt, ir nudepiliuot, ir ispesot ir nagucius priaugint?
QUOTE(Diwa @ 2010 02 08, 14:22)
as irgi pritariu jei yra mokslai susije su naguciais - tai kodel nepasitoblinti sioje srityje, pvz seminarai, daile...
QUOTE(Ledine_saule @ 2010 02 08, 14:36)
o tai kodel naguciu netobulini? manai speti ir padazyt, ir nudepiliuot, ir ispesot ir nagucius priaugint?
Tai nagus taip pat tobulinu, vazineju po seminarus, kursus
O ar speciau, tai manau viska suderinus, tikrai imanoma speti.
QUOTE(Diwa @ 2010 02 08, 17:37)
Tai nagus taip pat tobulinu, vazineju po seminarus, kursus
Na, jei tik ta darba dirbi gal ir imanoma... nors pati nelabai ryzciausi... per placiai gaunasi, jei viska apimt...
QUOTE(Ledine_saule @ 2010 02 08, 15:45)
Na, jei tik ta darba dirbi gal ir imanoma... nors pati nelabai ryzciausi... per placiai gaunasi, jei viska apimt...
Taigi as tik nagu priauginima darau, o paprasto manikiuro ne Juo labiau siuo metu, kai tokia padetis, tai ir to darbelio per daugiausiai nera Del to ir noriu kazko daugiau.