Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetologės, manikiūrininkės kursai

kosmetikiu- manikiurininkiu kursus , tai kad nemaciau tokiu kursu, na tikrai labai idemiai viska isnagrinejau, bet tokiu kursu nebuvo, bandysiu tada stot i kirpejos ir manikiurininkes kursus
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 04 13, 15:54)
Sveikos, gal kas zinot, kokie sansai baigus Feminos Bonos visazistu (tiksliau veido prieziuros) kursus 5 men. trukmes rasti darba uzsieny? Ar pripazista tuos musu lietuviskus pazymejimus? O kvalifikacijos kelimo pazymejimai irgi pripazistami, gauti is ivairiu organizaciju? O gal dar ka nors tenai baigti reikia? Gal kas dirba jau ne Lietuvoj pagal sia specialybe? Idomus visi uzsieniniai variantai.

Laba mes jau kaip ir pažystamos, tai galiu atsakyt euroj jie galioja, amerikoj dėja doh.gif
Atsakyti
[I]Mielosios, padekit:
ieskau Geliniu nagu kursu Vilniuje, bet turiu 2 savaites, nes atskrendu birzelio pradzioj 14 dienom.
Patarkit, prasau, kur neblogai apmokytu? Be to turiu mazyte, tai gal palikciau su mociute, nors neisivaizduoju kaip ji be manes ax.gif
Prisiskaiciau, tai noreciau LAIKS MODA LUX, bet yr tik telefonai,o man is uzsieno skabint doh.gif , jie dar egzistuoja?
Reikia registruotis, o as neapsisprendziau ax.gif
[/I]
Atsakyti
Sveikutes. 4u.gif

Perskaiciau temele, ir susidariau nuomone, kad tik kelios istaigos ruosia manikiurininkes.
As taip pat uzsidegusi lankyti manikiuro-pedikiuro kursus.
Skambinausi i Femina Bona ir Zirmunu mokymosi centra, bet ten darbo metu vyksta.
Gal zinot kur kursai vyksta vakarais? Ir kad profesionaliai paruostu.
Aciukas, kas nepatingesit atsakyti. 4u.gif
Atsakyti
O cia visoms FEMINA BONA nelabai patinka del to, kad brangu? ;D Siaip manau, kad ten neblogai turetu ismokyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gretute703 @ 2009 04 16, 08:30)
kosmetikiu- manikiurininkiu kursus , tai kad nemaciau tokiu kursu, na tikrai labai idemiai viska isnagrinejau, bet tokiu kursu nebuvo, bandysiu tada stot i kirpejos ir manikiurininkes kursus

Maciau kad kazkokia darbo birza tokius mokymus veda ar Zirmunu mokymo centras berods.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 24 gegužės 2009 - 16:40
Laba gal kuri moketes G. Krivcovos įmonės kirpėjų kursai V. Maciulevičiaus g. 51 Vilniaus m.,labai noreciau atsiliepimu zadu registruotis ten,pagrinde del prieinamos kainos,tik ar gerai paruosia?Ar geriau elizoje ?Maciuleviciaus gatveje kursai trunka 5 menesius kainuoja 350lt,Elyzoje trunka 8 menesius kainuoja 400lt,neapsisprendziu,padekit? verysad.gif ax.gif
Atsakyti
Taip pigiai? As mokausi Feminoj Bonoj visazisciu kursuose ir moku 4000, g.gif
Atsakyti
TO SUSIDOMEJUS:
Ar patinak tau tie kursai? Ar jauti, kad gauni naudos? Ar verta uz juos tiek moketi? smile.gif
Buciau dekinga uz ats., nes pati siais kursais FEMINA BONOJ esu susidomejus smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Glory @ 2009 05 26, 13:45)
TO SUSIDOMEJUS:
Ar patinak tau tie kursai? Ar jauti, kad gauni naudos? Ar verta uz juos tiek moketi? smile.gif
Buciau dekinga uz ats., nes pati siais kursais FEMINA BONOJ esu susidomejus smile.gif)

Man tikrai jie patinka. Esu praleidus gal tik viena ar dvi paskaitas del rimtu priezasciu. Saziningai lankau kiekviena diena, gaunu daug ziniu. Destytojai geri. Bet noriu studijuoti kosmetologija dabar rimtai. Mane tie kursai sudomino ir noriu pasigilinti sioje srityje kolegijoj. Sitie kursai buvo teisingas zingsnis mano gyvenime, nes padejo suprasti ka man patinka dirbti. Yra merginu, kurios istisai praleidineja paskaitas, kas is ju bus - nezinau. Nelinkiu patekti i tokios kosmetikes glebi niekam. Kursai brangoki, bet motyvuoja isspausti viska is destytoju uz ta kaina. Pinigai siais laikais nesimeto. Sekmes pasirenkant 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

mano svajone yra mokytis kosmetologes visaziztes specialybes, man ji patinka, ir mau galeciau realizuoti save sioje srityje, taip pat tureciau kas pagelbetu, nes mano tevas - kosmetologas visazistas ax.gif del femina bona, galiu pasakyti, kad mano manymu ju kursai verti tu pinigeliu, mano tevas kazkada ten vede paskaita, ir jam reikejo modelio makiazaui, ir as pasisiuliau eiti nes man labai idomu buvo tenais pasiuostineti;]] tai man lb patiko, pirma lb malonus destytojai, antra, kiek stebejau ju paskaita, labai viska detaliai, aiskiai isaiskina, individualiai gali klausti ko nesupranti ir pan, beto, sake kad jie duoda rekomendacijas, priimant i darba;> pati teais noreciau baigti tuos kursus, dar + masazo blush2.gif man patinka si spec.
del profesiniu rengimo centru, kaip zirmunuose ir baltupiuose, as mokiaus po 10 kl baltupiuose, amn nepatiko g.gif destytojai praktiniu uzsiemimu metu geriakava, nk neaiskina, surenka dideliausius pinigus kosmetikai, o duoda dirb sena, antrakursiu, taip ir neaisku kur pinigai nuplaukia, neskiria demesio kd isaiskint, daug teorijos, mazai praktikos, man nepatiko, nezinau kaip kitom, gal as taip uztaikiau, bet nebaigiau ju nes su raugu isvaziavom i nglija, ir db ce lankau seminarus, pamokeles koledze, ir dirbu kad susitaupyt ateities noram igivendinti ;>
Atsakyti
Ieskojau depiliacijos kursu.Vilniuje vyksta tik Nagavitoje,ir elyzoj.Trukme 1d.Ir ka po velniais per 1diena galimas ismokt? g.gif
Sake:nera ten ka moket,tik po to praktikos reikia.Na nzn...
Atsakyti