Praeita savaite buvau makiazo konsultacijai pas Natalja (Stikliu g., Senamestyje). Labai patiko Ima 20 LT uz 2,5 val. konsultacija. Ne juokaju=). Eidoma siek tiek abiejojau - galvojau kad cia bus kokios kosmetikos pristatymas daugiau negu konsultacija - nieko panasaus. Gavau tikrai idomiu patarimu. Labai rekomenduoju. Jeigu kam reikes kontaktu - atsiusiu.
Nusprendžiau ir aš mokytis manikiuro-pedikiuro...bet negaliu apsispresti kur lankyti. Skambinau į Eliza, mokymo trukmė 4mėn., šiuo metu vyksta akcija už 1mėn. 600lt.
Dar internete radau Nailbar kursus, manikiuras 700lt, pedikiuro 400lt. Gal kas baigėt šiuos kursus? Kokia nuomonė? Negaliu apsispresti kur eiti
Dar internete radau Nailbar kursus, manikiuras 700lt, pedikiuro 400lt. Gal kas baigėt šiuos kursus? Kokia nuomonė? Negaliu apsispresti kur eiti
Lankau visazistes kursus Feminoj Bonoj. Labai patinka.
QUOTE(Atigere @ 2009 04 07, 23:39)
Ar girdejot merginos! Balandzio 24d - Vilniuje, 25d - Kaune, 26d - Alytuje vyks Kauciukiniu nagu seminaras ir "Kodi professional produkcijos" pristatymas, SEMINARO KAINA TIK 65 LT. Seminaras vyks nuo 11h ryto iki 19h vakaro! :-D
negirdėjom, tikrai vertinga info reiks plačiau pasidomėt
Papildyta:
QUOTE(evelidu @ 2009 03 31, 15:31)
Nusprendžiau ir aš mokytis manikiuro-pedikiuro...bet negaliu apsispresti kur lankyti. Skambinau į Eliza, mokymo trukmė 4mėn., šiuo metu vyksta akcija už 1mėn. 600lt.
o feminos nežiūrėjot? ar nagavitos? jei esat Kaunietė.
Papildyta:
QUOTE(Atigere @ 2009 04 07, 23:39)
Ar girdejot merginos! Balandzio 24d - Vilniuje, 25d - Kaune, 26d - Alytuje vyks Kauciukiniu nagu seminaras ir "Kodi professional produkcijos" pristatymas, SEMINARO KAINA TIK 65 LT. Seminaras vyks nuo 11h ryto iki 19h vakaro! :-D
Gal kokia nuorodą atsiustumėt? kur pasiskaityti plačiau, nes mano manikiūristės manau susidomėtų
turiu turi klausyma, as pvz uzsirasiau is DB i dirbtinio makijazo ir manikiurinikes kursus, cia tas pats kaip ir kosmetologe tik skirtingai vadina, ar ne tas pats?
QUOTE(gretute703 @ 2009 04 09, 16:27)
turiu turi klausyma, as pvz uzsirasiau is DB i dirbtinio makijazo ir manikiurinikes kursus, cia tas pats kaip ir kosmetologe tik skirtingai vadina, ar ne tas pats?
manau, kad ne taspats kiek supratau darbo birzoj uzsiraset ar kur?
ir ar kaune ?
taip DB tik vilniuje. nezinau ka pasirinkt dar ar kirpejos-manikiurininkes kursus ar dekorativines kosmetikos ir manikiurininkes kursus, galvojau paklausiu, gal kas ka daugiau pasakytu apie dirbt. makijaza
QUOTE(gretute703 @ 2009 04 10, 09:57)
taip DB tik vilniuje. nezinau ka pasirinkt dar ar kirpejos-manikiurininkes kursus ar dekorativines kosmetikos ir manikiurininkes kursus, galvojau paklausiu, gal kas ka daugiau pasakytu apie dirbt. makijaza
Pirmą varijantą siūlau
o kodel? mane labai parino vien tas, kad sake reikes pirkt visus irankius paciai, o jie gan nepigus
Sveikos, gal kas zinot, kokie sansai baigus Feminos Bonos visazistu (tiksliau veido prieziuros) kursus 5 men. trukmes rasti darba uzsieny? Ar pripazista tuos musu lietuviskus pazymejimus? O kvalifikacijos kelimo pazymejimai irgi pripazistami, gauti is ivairiu organizaciju? O gal dar ka nors tenai baigti reikia? Gal kas dirba jau ne Lietuvoj pagal sia specialybe? Idomus visi uzsieniniai variantai.
QUOTE(gretute703 @ 2009 04 10, 17:51)
o kodel? mane labai parino vien tas, kad sake reikes pirkt visus irankius paciai, o jie gan nepigus
kiek zinau, DB organizuoja kirpeju- manikiurininkiu ir kosmetikiu- manikiurininkiu kursus. pati ten bandziau mokytis kosmetikes specialybes, taciau po 4 men isejau, nepatiko, ejau privaciai mokytis. patarciau kirpeja mokytis, grynai del darbo susiradimo, didesnis uzmokestis nusimato kosmetike isidarbinti sudetinga, tik nuoma visi siulo irankius bet kuriai kirpejai ir manikiurininkei reiks paciai susipirkt..