Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetologės, manikiūrininkės kursai

QUOTE(Ilgakoja @ 2009 01 12, 23:51)
Sveika, tu klaipedoje mokaisi> ? Kiek kainavo mokslai??

ne aš Kaune mokaus kainavo 3500lt. bet jau pabrangę
Atsakyti
QUOTE(ALLUREs @ 2009 01 12, 18:59)
ne aš Kaune mokaus kainavo 3500lt. bet jau pabrangę

Jei nepaslaptis, ar darba eina susirasti su siuo diplomu>? Noriu eiti mokintis bet nieko neatrandu klaipedoje.. g.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgakoja @ 2009 01 13, 00:08)
Jei nepaslaptis, ar darba eina susirasti su siuo diplomu>?  Noriu eiti mokintis bet nieko neatrandu klaipedoje.. g.gif  aciu 4u.gif

įmanoma viskas, pas mane grupej yra viena mergina ,kuri jau dirba, dar neturėdama diplomo, bet ne iš kauno, kita tuoj pradės, galvojom eisim kartu, bet savininkė nori kad varytu be pamainų, tai biški nusivyliau nes vakar šią naujiena sužinojau, o jau skraidžiau ant sparnų, kad galėsiu ir turėsiu kur dyrbt. tik va investicijų nemazai reik, jei nerasi salono su įranga doh.gif
Atsakyti
Gal yra mergaiciu neseniai baigusiu Femina Bonoje 3 savaiciu manikiurisciu kursus 4u.gif kaip atsiliepimai ax.gif kazin ar imanoma suderinti darba su siais kursai g.gif
Atsakyti
Zinau kad Kaune Nagavitoje prasidejo kursai trunkantys 12 sav. gal yra kas gali pasidalinti nuomone labai butu idomu suzinoti, nes labai noriu ir as juos lankyti.
Atsakyti
zinau, kad kaune femina bona vykdo visazisciu kursus 600-700 lt kainuoja keli kartai per sav. visa men.
ar kas buvot?
dar kazka esu girdejus, kad profkese vyskta grozio kurai. ar ka zinot?
Atsakyti
QUOTE(lapute33 @ 2009 01 13, 14:08)
Gal yra mergaiciu neseniai baigusiu Femina Bonoje 3 savaiciu manikiurisciu kursus  4u.gif  kaip atsiliepimai  ax.gif  kazin ar imanoma suderinti darba su siais kursai  g.gif

mano draugė baigė, tai viska susiderino ir dabar dirba kitą darbą ir laisvadieniais daro manikiurus pedikiurus
Atsakyti
QUOTE(Latelle @ 2007 03 07, 17:33)
o kur dar vilniuj?

vln pas julija zeleniene, balta avis ar kaip ten vadinasi. yra kursai visazisciu
Atsakyti
Sveiki, merginos! Planavau pradeti nuo vasario menesio vakarinius makiazo kursus Femina Bona lankyt - bet kainos kanda=)..Ypac krizes metu =) Alternatyvu Vilniuje deja neradau..... Tai galu gale sugalvojau pabandyt is video kursu pasimokyt... Gal kas bande?=) Pradejau internete ieskoti, jau suradau keleta - bet visi sveria labai daug...ir laiko uzima atsiusti, bet vistiek bandysiu. Vienu zodziu, apie mokymo rezultata greit pranesiu =) Vel gi, cia turbut nebus "sprendimas" tiems, kuriems reikia "popieriuko" kad paskui dirbti toj sferoj....bet gali buti sprendimas tiem, kas nori ismokt butent sau, kaip as smile.gif
Atsakyti
Laba diena, merginos. Noreciau pagalbos. gal galetumete suteikti informacijos apie manikiuro kursus Klaipedoje. Apie kursu trukme, kaina, nauda.
Dekoju be galo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LinaB. @ 2009 01 29, 18:13)
Laba diena, merginos. Noreciau pagalbos. gal galetumete suteikti informacijos apie manikiuro kursus Klaipedoje. Apie kursu trukme, kaina, nauda.
Dekoju be galo 4u.gif

Aš žinau tik dvi vietas - 'Gyvenimo veidrodis' (kursų trukmė apie trys mėn., kaina apie 1000Lt, naudos nelabai yra, jei neturi 'pašaukimo' manikiūrui ar stiprių pagrindų).
Taip pat kursai vyksta 'Darbo rinkos mokymo centre' ( http://www_klaipedos...i...1&Itemid=54 <-- visa info.). Iš asmeninės patirties galiu pasakyti tik tiek, kad dėstytojos labai jau nekokios man pasirodė schmoll.gif Nors, be abejo, gal tai visiškai klaidinga nuomonė, kadangi ten teko pabūti tik vieną dieną.
Atsakyti
QUOTE(Aniutkinsss @ 2009 01 26, 20:32)
Sveiki, merginos! Planavau pradeti nuo vasario menesio vakarinius makiazo kursus Femina Bona lankyt - bet kainos kanda=)..Ypac krizes metu =) Alternatyvu Vilniuje deja neradau..... Tai galu gale sugalvojau pabandyt is video kursu pasimokyt... Gal kas bande?=) Pradejau internete ieskoti, jau suradau keleta - bet visi sveria labai daug...ir laiko uzima atsiusti, bet vistiek bandysiu. Vienu zodziu, apie mokymo rezultata greit pranesiu =) Vel gi, cia turbut nebus "sprendimas" tiems, kuriems reikia "popieriuko" kad paskui dirbti toj sferoj....bet gali buti sprendimas tiem, kas nori ismokt butent sau, kaip as smile.gif

ar galima butu pasidalinti informacija del video kursu? smile.gif jei nesiruosiat dirbti, manau internete pakankamai daug medziagos makiazo tema. kartais vyksta intensyvus 1d. makiazo kursai, organizuojami pard. "Vitrina", Pietario 8, Vilniuje, artimiausias vasario 12d, kaina 1dienos- 350lt schmoll.gif pati nebuvau, bet gal neblogas variantas pasimokyt, nors kaina g.gif
Atsakyti