Sveikos mergaites
Noriu lankyti Nagavitos 12 sav. kursus. Bet jie vyksta tik Kaune, o as vilniete. Skambinau i Kauna, kursai prasideda vasario pradzioje. Jei atsirastu vilniete, kartu bus smagiau ir pigiau vazineti . Gal yra norinciu?
QUOTE(bestini @ 2008 10 27, 12:07)
Sveikos mergaites
Noriu lankyti Nagavitos 12 sav. kursus. Bet jie vyksta tik Kaune, o as vilniete. Skambinau i Kauna, kursai prasideda vasario pradzioje. Jei atsirastu vilniete, kartu bus smagiau ir pigiau vazineti . Gal yra norinciu?
Nuo sausio vilniuje bus organizuojami tie kursai 12sav. kaip buvau akrilo seminare instruktore Vaida taip sake...siulyciau tiksliau pasidomet
QUOTE(Amura @ 2008 10 28, 21:17)
Nuo sausio vilniuje bus organizuojami tie kursai 12sav. kaip buvau akrilo seminare instruktore Vaida taip sake...siulyciau tiksliau pasidomet
Deja, nebus kursu sausi, planuoja kitu metu antram pusmetyje organizuoti, tikslios datos dar nera...
QUOTE(Lahja @ 2008 08 09, 11:12)
Kas gali patarti vizazistu kursus? Be femina bonos.Buciau dekinga
idomu, kodel femina bonos kursai tau netinka? ar kas ten negerai? papasakok. nes as planuoju pavasari ten mokytis.
Iš tikro, gal kas lanket Femina Bonoj, kaip tenai viskas?
QUOTE(susidomejus @ 2008 11 10, 23:34)
Iš tikro, gal kas lanket Femina Bonoj, kaip tenai viskas?
Man patiko. Vakarinius lankiau.
as baigiau pries pora men.visazistes kursus kaune.ilgai ieskojus pasirinkau kauno komercijos ir kooperacijos darbuotoju profesines sajungos mokymo centra,jei neklystu gedimino g.33(II aukste).tikrai labai gera visaziste mokytoja buva.ausra malakauskiene(ji ir tv dirba),mokejau 650lt(daba kiek zinau pabrange gali but).mokymo programai yra skirta 36val.,daromos mazos grupes(vat cia tai pliusas).tik tiek,kad norint is to duona valgyt,tikrai neuzteks to,reikia ir seminaru ir visa kita.bet kiek zinau,tiek ten,tiek femina bonoj ir kt.,suteikiami tik PAGRINDAI,tai cia tik apsisprest reik,ar uz varda moket daugiau norisi,ar ne.
ai,pasakysiu ir butent tos mokyklos dideli minusa,kurios pastebet neimanona....patalpos,apsvietimas tikrai tam nepritaikytas,bet...
as nesigailiu,tik daba domiuosiu seminarais,kitais tobulejimo budais,pazistamas siulausi isdazyt,nes praktikos reik
ai,pasakysiu ir butent tos mokyklos dideli minusa,kurios pastebet neimanona....patalpos,apsvietimas tikrai tam nepritaikytas,bet...
as nesigailiu,tik daba domiuosiu seminarais,kitais tobulejimo budais,pazistamas siulausi isdazyt,nes praktikos reik
Sveikutes Na ziuriu kad klaipedoje isviso niekas nevyksta Viskas vilniuje ir kaune...nagi klaipedietes...gal zinote kur visazistes kursai vyksta???
QUOTE(Artemide8 @ 2008 07 20, 16:09)
Keista, mano gera drauge baige Agnum centre kursus ir labai patenkinta liko, daug praktikos, ir man dare manikiura vietoje modelio,kai mokinosi. Geram salone isidarbino.
Sveikos, norejau paklausti, tai kur tas Agnum centras isikures, ar cia tas pats, kut jogos mokina? nes kito kaip ir nerandu inete.
Baigiau manikiuro ir pedikiuro kursus Klaipedoj, 'Gyvenimo Veidrody'. Nei vienai nepatariu ten eit!!! Be reikalo pinigus sukisau, uz daugiau nei 1000Lt 'nusipirkau' 2 diplomus, nes visiskai nieko neismoke (nes ten net pamoku nebuvo, tik manikiuro sausa teorija supyle, o is pedikiuro 4psl atsviete - mazdaug ruoskites egzui kaip norit ). Praktika irgi be rysio, mazam 'grozio salone', kur nebuvo imanoma net apsisukt kartu su kirpejom budavom, bardakas visiskas.
Aš mokaus Feminoj bona, labai įdomus ir platus kursas, bet sunku, atsikaitymų daug na žodžiu greibe už visur kur griebias , taip pat žinau apie nagavita , puskė mokinos tai puse svorio numetė, nes ir šiaip jautri yra, o kai budavo atsiskaitymai tai iki ašarų sake žodžiu mergaitės jei kas eisit i kursus siuos tai pasiruoškit mokintis net ir tokius dalykus kurių gal galvosit, kad nepravers, bet paruošia tikrai gerai
QUOTE(ALLUREs @ 2009 01 12, 18:48)
Aš mokaus Feminoj bona, labai įdomus ir platus kursas, bet sunku, atsikaitymų daug na žodžiu greibe už visur kur griebias , taip pat žinau apie nagavita , puskė mokinos tai puse svorio numetė, nes ir šiaip jautri yra, o kai budavo atsiskaitymai tai iki ašarų sake žodžiu mergaitės jei kas eisit i kursus siuos tai pasiruoškit mokintis net ir tokius dalykus kurių gal galvosit, kad nepravers, bet paruošia tikrai gerai
Sveika, tu klaipedoje mokaisi> ? Kiek kainavo mokslai??