Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetologės, manikiūrininkės kursai

Merginos norėčiau pabaigti kosmetologių ar visažisčių kursus kaune. Esu slaugytoja, ar tai turi kokių privalumų? kokia kaina ir trukmė kursų bonoj feminoj? Ar sunku susirasti darbą? Kaip tos rekomendacijos, kurias suteikia bonoj feminoj, ar tai padeda susirast darbą? Ačiū visoms, kurios atsakysit.

Atsakyti
Aš baigiau Femina bonoj prieš metus vakarinius makiažo kursus.
Duoda pažymėjimą.
Šiaip labai patiko ir dėstytoja, ir kursai.
Daugiau nežinau ką ir pasakyti, nes baigiau ne tam, kad iš to duoną valgyti. Ta prasme, kad nedarau vestuvinių ir proginių makiažų už pinigus. Baigiau tam, kad galėčiau dažyti savo modelius fotosesijoms. tongue.gif

Dabar tie kursai berods 700 Lt kainuoja. g.gif
Atsakyti
QUOTE(katinas2 @ 2008 04 17, 18:08)
labas panos,as irgi noreciau pasidalinti patirtim su jumis!tai noreciau pasakyti kad jokiais budais nesugalvotumete lankyti "agnum"mokymo centre manikiuru,nagu priauginimo ir t.t..
Nes jai rimtai galvojate dirbti ir norite igauti ziniu,tai tikrai ten nieko nepesite tik ismesaite pinigus,ten tik sugundo mazesne kaina ir daug prizada,o baigusi turi ieskotis kur pasitobulinti ir vel moki pinigeliu.VIENU ZODZIU TIKRAI NUOSIRDZIAI NEPATARIU.............!!!!! schmoll.gif

Keista, mano gera drauge baige Agnum centre kursus ir labai patenkinta liko, daug praktikos, ir man dare manikiura vietoje modelio,kai mokinosi. Geram salone isidarbino. bigsmile.gif
Atsakyti
Sveiki, norejau paklausti, ar yra manikiuro ir pedikiuro kursai vilniuje vakarais?
Atsakyti
Kas gali patarti vizazistu kursus? Be femina bonos.Buciau dekinga
Atsakyti
QUOTE(Lahja @ 2008 08 09, 10:12)
Kas gali patarti vizazistu kursus? Be femina bonos.Buciau dekinga

Pasidomėjau, kad Elizoj šiuo metu kosmetikių-visažisčių kursai kainuoja 700 lt/mėn. Kursai trunka 6 mėn., pradžia - rugsėjo mėn. yra ir rytinės grupės. Man tai per brangus malonumas. rolleyes.gif
Radau tokį skelbimą dėl visažo kursų: http://www.grozionam...=...st&id=11330
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eliga: 11 rugpjūčio 2008 - 11:53
QUOTE(katinas2 @ 2008 04 17, 19:08)
labas panos,as irgi noreciau pasidalinti patirtim su jumis!tai noreciau pasakyti kad jokiais budais nesugalvotumete lankyti "agnum"mokymo centre manikiuru,nagu priauginimo ir t.t..
Nes jai rimtai galvojate dirbti ir norite igauti ziniu,tai tikrai ten nieko nepesite tik ismesaite pinigus,ten tik sugundo mazesne kaina ir daug prizada,o baigusi turi ieskotis kur pasitobulinti ir vel moki pinigeliu.VIENU ZODZIU TIKRAI NUOSIRDZIAI NEPATARIU.............!!!!! schmoll.gif

KEISTA KAIP BLOGAI GALVOJI APIE AGNUM, AR PATI BAIGIAI? NEA? NES AS PAVYZDZIUI JUOS DABAR LANKAU, ESU NEREALIAI PATENKINTA, KAINA VISAI NEMAZA 1400LT VYKS DU MENESIUS..MOKYTOJA NEREALI, PRAKTIKOS GAUNU JAU NUO PAT PIRMOS DIENOS..DAR KELIOS TIK SAVAITES PRAEJO BET SUZINOJAU PAKANKAMAI DAUG NORS KAIP MOKYTOJA SAKO DAR TIK PRADZIA 4u.gif ..
Atsakyti
Labuka as ir ieskausi kursu manikiuro bedikiuro ar kosmetaloges Kaune ,Skambinausi i FEMINA Bona tai ten kainuoja 900lt trunka 3savaite gal kas zinot kursus kaune ne Femina bonoj aciu 4u.gif

O gal kas lankote Nagavit kursus siuo metu ar nesenai esat baigia ar zadat lankyti ,nes as pati labai susigundziau sia mokykla ir rimtai galvoju ja lankyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ngabrielyte @ 2008 09 19, 16:40)
O gal kas lankote Nagavit kursus siuo metu ar nesenai esat baigia ar zadat lankyti ,nes as pati labai susigundziau sia mokykla ir rimtai galvoju ja lankyt  4u.gif

planuoju pradeti lankyti manikiurininkes kursus, dabar renkuosi tarp femina bona, nagavita ir elizos. Norisi pasirinkti tokius kursus, kuriuose butu galima kuo daugiau igyti ziniu, praktikos. Idomu, kokie sansai po tokiu kursu isidarbinti manikiurininke ?
Atsakyti
Noreciau Šiauliuose Saulės Mozaikos kursus pabandyti, gal geresni atsiliepimai apie juos šiais metais g.gif
Atsakyti
Gal kas lankė Kaune "Agnus" manikiūrininkių kursus? g.gif Kokie įspūdžiai?
Atsakyti
Sveikos, mergaites! gal zinote kur Siauliuose galima butu palankytis visazisciu kursus? bigsmile.gif labai uzsimaniau wub.gif taip patinka makiazas ir kita.. lauksiu atsakymu 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti