Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetologės, manikiūrininkės kursai

QUOTE(fyfokaite @ 2008 04 13, 23:30)
idomu koks miestas tave domina, siaip nesunku butu susirasti... mirksiukas.gif
maniukiurininko kursai vyksta stai cia www.groziostudija.lt, taip pat www.feminabona.lt
panarsinek internete ir tikrai ne viena rasi mirksiukas.gif
as tau parasiau tik pora

tai grozio studiaj tik marijampileja? g.gif ar as cia taip supratau? g.gif
Atsakyti
labas panos,as irgi noreciau pasidalinti patirtim su jumis!tai noreciau pasakyti kad jokiais budais nesugalvotumete lankyti "agnum"mokymo centre manikiuru,nagu priauginimo ir t.t..
Nes jai rimtai galvojate dirbti ir norite igauti ziniu,tai tikrai ten nieko nepesite tik ismesaite pinigus,ten tik sugundo mazesne kaina ir daug prizada,o baigusi turi ieskotis kur pasitobulinti ir vel moki pinigeliu.VIENU ZODZIU TIKRAI NUOSIRDZIAI NEPATARIU.............!!!!! schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(eugenija_s @ 2008 04 17, 11:23)
tai grozio studiaj tik marijampileja? g.gif ar as cia taip supratau? g.gif

taip grozio studija marijampoleje
Atsakyti
Sveikos
Gal zinote, kur Siauliuose vyksta kosmetikiu kursai? Skambinau i Saules mozaika, tai ten labai ilgai. Gal kuri zinot kur vyksta trumpiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katinas2 @ 2008 04 17, 17:08)
labas panos,as irgi noreciau pasidalinti patirtim su jumis!tai noreciau pasakyti kad jokiais budais nesugalvotumete lankyti "agnum"mokymo centre manikiuru,nagu priauginimo ir t.t..
Nes jai rimtai galvojate dirbti ir norite igauti ziniu,tai tikrai ten nieko nepesite tik ismesaite pinigus,ten tik sugundo mazesne kaina ir daug prizada,o baigusi turi ieskotis kur pasitobulinti ir vel moki pinigeliu.VIENU ZODZIU TIKRAI NUOSIRDZIAI NEPATARIU.............!!!!! schmoll.gif

Teoriškai tam neprieštaraučiau. Jei iš tikrųjų savo ateitį siejate su rankų priežiūra ir norite būti geros meistrės - šie kursai nieko verti. Gerai, jei gabumai tam duoti ir viskas pavyksta savarankiškai. ( Tyliai džiaugiuosi, kokia aš gabi hihihi.gif )
Bet savom akimis mačiau, duodamus diplomus toms, kurių padarytas manikūras buvo tragiškas, nagų dailė - doh.gif , o padaryta antakių korekcija - ašaroti gali priversti. Buvo ir tokių, kurios visa tai darė tikrai puikiai.
Mokymo kokybė ( gal man čia tik taip apsirodė, kaip prie tam tikros mokymo tvarkos įpratusiai) tikrai ne kokia, koncentruotos teorijos - 0. Daugiau info susirandi internete.
Meistrė... Na, visokių žmonių būna, visokių ir reikia. Kam sutampa biolaukai, gal ji ir visai šauni.
Atsakyti
labas,
labai jau man norisi i kursus, del sawes, nes man patinka... galvoju kol maziu auginu galeciau... Nors mano darbas absoliuciai su tuo nesusijes...
Perziurejau internete info, sunku issirinkti. Noretusi, kad kaina nesikandziotu... Paskambinau i Darbo birza, tai zinokit labai fainai pakonsultavo mane thumbup.gif Bet kadangi esu motinystes atostogose ir turiu darbo vieta, tai per DB neturiu sansu sad.gif bet sake, jei neturi darbo laukia isskiestom rankom ir tikrai pades drinks_cheers.gif
taigi reik daba privaciai ziureti... man dar aktualu, kad netoli zirmunu butu. Eliza tinka, bet pazystama ten dirba, tai kazkaip kraipo galva apie ju kokybe doh.gif
Nailbar kaina nebloga... o femina bona tai kazkaip tik pradziamokslis g.gif
gal jau kuri kur vilniui pradejote lankyti ar irgi ruosiates, atsiliepkit, bus smagiau ieskoti info thumbup.gif
arba parekomenduokit, gal dar kuri ka zino... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Buzyte: 25 balandžio 2008 - 08:48
Pasiskambinau i zirmunu mokymo centra, tai mokslai prasidetu apie geguzes 19 d, jeigu ne per birza einant kainuoja 1 menesis 350 lt, kursu trukme 13 sav, tik nepaklasusiau ar priemones duoda doh.gif jei kam aktualu ju tel 852 77 66 21, http://www.vzdrmc.lt....php?1443185308
Elizoj trukme 3 men, 1 menesio kaina 500 lt http://www.eliza.vln.lt/
Nailbar 700 lt, bet trukmes neradau http://www.nailbar.l...&TopicID=40#123

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Buzyte: 25 balandžio 2008 - 09:16
QUOTE(Buzyte @ 2008 04 25, 09:10)
Pasiskambinau i zirmunu mokymo centra, tai mokslai prasidetu apie geguzes 19 d, jeigu ne per birza einant kainuoja 1 menesis 350 lt, kursu trukme 13 sav, tik nepaklasusiau ar priemones duoda  doh.gif jei kam aktualu ju tel 852 77 66 21, http://www.vzdrmc.lt....php?1443185308
Elizoj trukme 3 men, 1 menesio kaina 500 lt http://www.eliza.vln.lt/
Nailbar 700 lt, bet trukmes neradau http://www.nailbar.l...&TopicID=40#123

apie nailbar'ą dar nieko gero nesu girdėjusi g.gif
Atsakyti
cia as gal truputi ne i tema...
bet gal zino koki psl, kur viskas aprasyta apie nail art. kaip daryti, kokiais dazais ir pan... toks uzsidegimas daba yra lotuliukas.gif nes paciai tai nlb sekas rasti, tik labai daug pvz, o apie technika nieko sad.gif nors truputeli suzinoti.... ax.gif
hm, galvoju gal kas pakonsultuoti entuzjaste galetu g.gif nes rusu kalba yra pradziamokslis isleistas, bet kur ji gauti doh.gif

na mergaiciukes, ka patartumete, i katruos kursus man vln mestis? taip noriu... wub.gif naktim miegot negaliu, o kai atsikeliu tik apie tai ir tegalvoju.... kaip mazas vaikas doh.gif
aisku, noretusi kuo pigiau gauti gera moksla, nes pinigeliu nera per daug o noras begalinis blush2.gif bigsmile.gif
pradziai noriu del sawes ismokti, o poto kazkaip jauciu kad galiu uzsikabliuoti thumbup.gif taigi taip ir nzn ar tai butu kaip pomegis ar darbas? g.gif

Pasidalinkite savo nuomonem kur krimsti zinias smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Buzyte @ 2008 04 28, 12:20)
na mergaiciukes, ka patartumete, i katruos kursus man vln mestis? taip noriu...  wub.gif naktim miegot negaliu, o kai atsikeliu tik apie tai ir tegalvoju.... kaip mazas vaikas  doh.gif
aisku, noretusi kuo pigiau gauti gera moksla, nes pinigeliu nera per daug o noras begalinis  blush2.gif  bigsmile.gif
pradziai noriu del sawes ismokti, o poto kazkaip jauciu kad galiu uzsikabliuoti  thumbup.gif taigi taip ir nzn ar tai butu kaip pomegis ar darbas?  g.gif

Pasidalinkite savo nuomonem kur krimsti zinias smile.gif

nu va,as ir kaip uzsidegiau,tai vis lakstau ,ir ieskau ,skaitineju.eliza,jau kaip ir sakiau eisu,bet va nera,kam mazojo paziuret,juk elizoja 500lt ir manikiuras-pedikiuras,o ten ziurmunuos,kiek suprnatu 350 tik manikiuras.o kodel femina bonoja pradziamokslis?as,kazkaip maniau ,kad ten geriasia,bet tik pradeda nuo birzelio rink grupelias,
JEI KOKA INFO DAR RASI BUTINAI PRANESK mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Ta prasme zinau, kad kosmetologiu kursuose ieina ir depiliacija
Atsakyti
As ruosiuos eiti i femina bona visazistes kursus ir atvirai pasakius noriu bet bijau kaina 3500lt ,ir nezinau ar verta ,cia paskaicius tai radau neblogu nuomoniu ,bet tos nuomones skelbtos berots 2006m.tai gal yra kokiu mergaiciu baigusiu nesenai ir ka placiau galetu papasakot ypac rupi kaip darba susirado ir kaip sekas dirbti kokios algos ir darbotvarke ,ar uztenka seimai laiko ,nes juk visaziste tai kai nuosprendis -bumas savaitgaliais PRASAU ATSAKYKIT I PASKUTINIA KLAUSIMO DALI VISOS DIRBANCIOS SI DARBA notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif
Atsakyti