mm... radau nagavita rengia 12 saviciu kursus. siaip brangoka, apie 3t. mokimo programa atrodo tikrai gera, isduoda diploma. atsiliepimai vien teigiami
Taip apie nagavita atsiliepimai tik teigiami...
Bet as dar tikiuosi rasti kazka naudingesnio finansine prasme.
Man svarbiausia,kad patys mokymai prasidetu apie 10val.,nes as ne is pacio Kauno.Kad speciau atvaziuoti.
Bet as dar tikiuosi rasti kazka naudingesnio finansine prasme.
Man svarbiausia,kad patys mokymai prasidetu apie 10val.,nes as ne is pacio Kauno.Kad speciau atvaziuoti.
oh, sudetinga.. man irgi kazkaip reiketu kursus derinti su darbu.tikiuosi, jog kaip nors pavyks nieko, susirasim kursus ir ismoksim svarbu, siekti uzsibriezto tikslo
Skambinau i Agnum centra,bet nieks nenorejo sneketi...
Feninoj kursai nuo kovo 3d.,ir kainuoja 800lt.Atrodo padori kaina.Reikia registruotis,nes tris savaites,tai imanoma suderinti darba su kursais.
Nezinau,ryt dar bandysiu rinkti info,skambinti i Femina.
Pranesiu naujienas
Feninoj kursai nuo kovo 3d.,ir kainuoja 800lt.Atrodo padori kaina.Reikia registruotis,nes tris savaites,tai imanoma suderinti darba su kursais.
Nezinau,ryt dar bandysiu rinkti info,skambinti i Femina.
Pranesiu naujienas
feminoj bonoj tik 800? oho... maniau jog zymiai brangiau bus.. idomu kokia kursu programa..
800 todel,kad kursai trunka tik 3sav.
Atrodo,kad visi pagrindai ieina i kursu mokymo medziaga.Dar pasidomesiu Femina.
O turint pagrindus,ziniu galima prisirankioti dalyvaujant seminaruose.Juk dirbant 3-4men.lankyti kursus nerealu.
Atrodo,kad visi pagrindai ieina i kursu mokymo medziaga.Dar pasidomesiu Femina.
O turint pagrindus,ziniu galima prisirankioti dalyvaujant seminaruose.Juk dirbant 3-4men.lankyti kursus nerealu.
QUOTE(kaaaramele @ 2007 08 30, 12:33)
O tai kur geriause? Noreciau pasimokinti manikiura, ar nors nagu priauginimo. Gal kas zinot kokius kursus Siauliuos ar klaipedoj. Gerai ir koks 2-3 dienu seminaras butu
Sveikutes!
Klaipedoje zinau nauja nagu studija, kurioje vyksta geliniu nagu priauginimo kursai, kaina priklauso nuo ju ilgumo kiek zinau visa info yra cia www.nailfeja.mums.lt
Sekmes
Agnum mokymo centre kiekviena pirmadieni susitinka su naujokais.
Adresas Laisves al.51B.
Kursai trunka 2men.,kaina- 950lt.
Galima lankyti ne kasdien,bet nebaigsi kursu tol,kol neismoksi gerai.
Planuoju pirmadieni nulekti i Agnum,ir uzsiregistruoti.
Nes kaip uz 2 men.,tai kaina labai tinkama,tuo labiau,kad galima praleisti paskaitas,o dirbant,kitaip nerealu.
Kiek ieskojau internete,Agnum svetaines neradau.Belieka tik pasiskambint ir pasiklausti.as beveik jokiu ziniu apie manikiura neturiu,tik tiek kad pati sau ji darausi.tai visokia mokymo programa man atrodo mano sugebejimams bus gera.
Tiesa pasakius,nezinau ka geriau butu galima rasti kainos ir laiko atzvilgiu
I az idesiu telefono nr.,pabandyk pasidometi.As bet kuriuo atveju,vaziuosiu pirmd.,ir susizinosiu,ka ten siulo.
Adresas Laisves al.51B.
Kursai trunka 2men.,kaina- 950lt.
Galima lankyti ne kasdien,bet nebaigsi kursu tol,kol neismoksi gerai.
Planuoju pirmadieni nulekti i Agnum,ir uzsiregistruoti.
Nes kaip uz 2 men.,tai kaina labai tinkama,tuo labiau,kad galima praleisti paskaitas,o dirbant,kitaip nerealu.
Kiek ieskojau internete,Agnum svetaines neradau.Belieka tik pasiskambint ir pasiklausti.as beveik jokiu ziniu apie manikiura neturiu,tik tiek kad pati sau ji darausi.tai visokia mokymo programa man atrodo mano sugebejimams bus gera.
Tiesa pasakius,nezinau ka geriau butu galima rasti kainos ir laiko atzvilgiu
I az idesiu telefono nr.,pabandyk pasidometi.As bet kuriuo atveju,vaziuosiu pirmd.,ir susizinosiu,ka ten siulo.
as pries pora metu turejau siek tiek manikiuro pamoku.uzrasu nedaug, bet ir nepamenu kur juos padejau po persikraustymo i nauja buta, siaip daugiausia mus mokino nail art, rode kaip ir ka daryti. poto dar ideju pasirankiojau is manikiurininkiu kai praktikika atlikinejau salone noreciau rimciau mokintis manikiuro
Na va,kad as irgi noriu rimtai kibti i manikiuro subtilybes.galvoju,kad trumpi kursai gali neduoti norimos naudos........
Kovo men.uzsirasiau i priauginomi kursus,nes jau niekur nebera vietu.
Butu gerai iki priauginimo pasimokyti paciu pagrindu.
sake,kad agnum centre konsultuoja ir del irankiu susipirkimo.
Nezinau,bandysiu prazonduoti viska is arciau...nepabandziusi nesuzinosiu.Kazin ar pradejus kursus,galima nutraukti mokymasi,jei nepatinka mokymo kokybe?
Kovo men.uzsirasiau i priauginomi kursus,nes jau niekur nebera vietu.
Butu gerai iki priauginimo pasimokyti paciu pagrindu.
sake,kad agnum centre konsultuoja ir del irankiu susipirkimo.
Nezinau,bandysiu prazonduoti viska is arciau...nepabandziusi nesuzinosiu.Kazin ar pradejus kursus,galima nutraukti mokymasi,jei nepatinka mokymo kokybe?
tai gal ir galima nutraukti jei kazkas nepatinka. bet jei iskart susimokesi uz visus kursus, tai pinigeliai nuplauks. nors gal ten galima susitarti.. o as greiciausia pavasari uzsirasysiu i kokius kursus
Jei nori pradeti lankyti pavasari,tai jau dabar turi kur nors registruotis.
Nes as sausio pirmom dienom uzsiregistravau tik kovo pabaigai.
Kai kur kursai organizuojami mazom grupelem,tai jos greit uzsipildo.
Nes as sausio pirmom dienom uzsiregistravau tik kovo pabaigai.
Kai kur kursai organizuojami mazom grupelem,tai jos greit uzsipildo.