Įkraunama...
Įkraunama...

Avon-35 tema

QUOTE(simulka @ 2008 09 19, 17:52)
kaip jums ta rozine kelionine kosmetine is NETO pasiulos po 12.90 Lt.

Turiu darbe spintoje pasikabinusi ir kitą namuose vonioje.
Man tai l patogios tokiems smulkiems moteriškiems daikčiukams susidėti thumbup.gif . Tikėkis, kad nepritruks mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas darys dar uzsakyma ir uzsakytu ir man ta kelionine kosmetine,kazkaip praziopsojau esu vilniete
Atsakyti
sian paleidau reguliaru uzsakyma, ka tik saskaita paziurejau ir nesupratau_uzsakymo suma buvo katalogo kainom 208 Lt. Nuo 200 Lt uz siuntos pristatyma mokescio juk _0 Lt, o man saskaitoj parasyta_APTARNAVIMO MOKESTIS_5 Lt.
va ir suprask, kas tai? g.gif
nejau, cia mokestis uz tai, kad tel.paprasiau, kad i uzsakyma dar idetu 2 prekes? g.gif
ar ne vienai tokio mokescio nebuvo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simulka: 19 rugsėjo 2008 - 18:24
QUOTE(simulka @ 2008 09 19, 18:23)
sian paleidau reguliaru uzsakyma, ka tik saskaita paziurejau ir nesupratau_uzsakymo suma buvo katalogo kainom 208 Lt. Nuo 200 Lt uz siuntos pristatyma mokescio juk _0 Lt, o man saskaitoj parasyta_APTARNAVIMO MOKESTIS_5 Lt.
va ir suprask, kas tai? g.gif
nejau, cia mokestis uz tai, kad tel.paprasiau, kad i uzsakyma dar idetu 2 prekes? g.gif
ar ne vienai tokio mokescio nebuvo?

bet gal užsakyme buvo nekosmetikos gaminių. g.gif
Atsakyti
QUOTE(funnygirl- @ 2008 09 19, 18:49)
Gal kas darys dar uzsakyma ir uzsakytu ir man ta kelionine kosmetine,kazkaip praziopsojau esu vilniete

Parašiau į až. 4u.gif
Atsakyti
aha, tai stai kur suo pakastas:(
yo, uzsakyme buvo 2 sepeciai, 2 pinigines (tos, kur prie Anew paakiu kremo) ir is Neto 3 kelionines kosmetines.
Aisku, supratau, uz ka tie 5 Lt.
Atsakyti
QUOTE(simulka @ 2008 09 19, 21:11)
yo, uzsakyme buvo 2 sepeciai, 2 pinigines (tos, kur prie Anew paakiu kremo) ir is Neto 3 kelionines kosmetines.

Visdėlto gerai kad bus nuo 14kamp.įtraukiami nekosmetikos gaminiai wub.gif
Atsakyti
taip, gerai. Nors kazka gero Avon sugalvojo konsultanciu labui thumbup.gif
beje, ar ne viena nzn, kokia tu svarstykliu verte lt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(simulka @ 2008 09 19, 22:11)

as tai suprantu, kad ne kosmetikos gaminiai neskaiciuojami tik i suma nuolaidai gauti, o uzsakymo bendra suma tai kas kita ir neturetum moketi tu 5Lt. g.gif
Atsakyti
daviau uzklausima rastu Avonui vakar, ziuresim, ka pirmadieni atsakys, uz ka man tuos 5 Lt reiks moket? g.gif
O gal cia naujas mokestis, uz tai, kad telefonu papilde 2 prekem mano uzsakyma? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simulka: 20 rugsėjo 2008 - 11:36
Pagal mane tai neto niekur nesiskaičiuoja nei nuolaidai nei dėl atsiuntimo, gal nesiekė 200 (be neto prekių) ir įrašė siuntos mokestį unsure.gif
Gal pagaliau tikrai bus mažiau tos painiavos, nes jau ir mane užkniso tie skaičiavimai.
Atsakyti
stai toki gavau atsakyma is Avon, 115 zonos vadybininkes: "Perziurejau jusu saskaita_joje yra 2 plauku sepeciai. Jie ne kosmetika. Del to tik 15 % ir 5 Lt aptarnavimas."
Atsakyti