Įkraunama...
Įkraunama...

Avon-35 tema

QUOTE(simulka @ 2008 09 17, 21:00)
DEjA, na nematau as nieko keisto.
TArkim, as pati plaukus Avon sampunu pplaunu kasdien. NEjau ir TAI keista? g.gif
O kad naudoja tas atkuriamasias kaukes taip daznai irgi nematau nieko keisto. Viena is tu naudotoju, mano klasioke, klausiau, tai ji atsake: "Labai dziaugiuosi, kad Avon'e yra si kauke. Mano plaukai be jos butu labai siurkstus:("

aš nieko ir nesakau,kaip kam gerai taip tas daro,tiesiog per dieną du kart plauti ir dar su kauke,tai gal tik man keista.

O kaukės šios tikrai geros,man daugiau patinka su mėlynu dangteliu,visada perku ją.
Atsakyti
QUOTE(dėja @ 2008 09 17, 22:12)
aš nieko ir nesakau,kaip kam gerai taip tas daro,tiesiog per dieną du kart plauti ir dar su kauke,tai gal tik man keista.

O kaukės šios tikrai geros,man daugiau patinka su mėlynu dangteliu,visada perku ją.

man irgi labai keista, kad galvą plauna per dieną 2 kartus ir dar dar kaukę deda doh.gif dar tokio dalyko nebuvau girdėjus smile.gif

ryt ir aš jau gausiu svarstykles, smalsu kaip jos atrodo tikrovėj smile.gif
Atsakyti
Labas rytas mielosios, visoms geros dienelės 4u.gif
Man tai nieko keisto, kad 2x plauna galvą, gal žmogus sportuoja ar dirba kokiame karštame darbe, tipo kokioje kepykloje ar kažkas pnš g.gif O tos kaukės plaukams nieko nekenkia, kitos jas naudoja vietoje balzamo, sako, l pasiteisina mirksiukas.gif .
Tik ryte praplėšiau tas svarstykles, tai visai normalios, net sakyčiau gražesnio dizaino už mano austriškas, nu thumbup.gif dovana, visai patiko smile.gif
Ką tik pabaigiau savo lūpų putlinamąjį pieštuką Anew Clinical Plump&Smooth, na thumbup.gif dalykėlis, tepdavausi tik rytais (taupumo sumetimais), dabar jo nesimato kataloge, bet l tikiuosi, kad atsiras. Ilgai užteko, nepuolė pūslelinė ir šiaip lūpos atsigavę, rodos lyg ir putlesnės tapo, lauksiu vėl pasirodant biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabe60: 18 rugsėjo 2008 - 07:09
QUOTE(simulka @ 2008 09 17, 16:26)
norit tikekit, norit ne, bet man irgi buvo keista, kad per men. sunaudoja butent 4 dezutes, nes kasdien po 2 kartus plauna galva ir tepa ta kauke:)

Gal joms galvoj negerai. unsure.gif

QUOTE(gabe60 @ 2008 09 18, 08:08)
Labas rytas mielosios, visoms geros dienelės  4u.gif
Man tai nieko keisto, kad 2x plauna galvą, gal žmogus sportuoja ar dirba kokiame karštame darbe, tipo kokioje kepykloje ar kažkas pnš  g.gif  O tos kaukės plaukams nieko nekenkia, kitos jas naudoja vietoje balzamo, sako, l pasiteisina  mirksiukas.gif .

kaukės būna labiau koncentruotos nei balzamas, todėl jų ir negalima dažnai.
Atsakyti
kreipiuosi i visas konsultantes_bukit geros_PATARKIT,
viena kliente uzsiprase vyr.kvepalu is Avon, apibudindama: "Kad butu astraus kvapo, bet i salduma."
Kokius galeciau jai pasiulyt?
Avon Essence, Full Speed ir IB_netinka.
Atsakyti
Gal BLACK SUEDE TOUCH g.gif jie pakankamai klasikiniai ir turi saldumo
Atsakyti
QUOTE(simulka @ 2008 09 18, 13:55)
"Kad butu astraus kvapo, bet i salduma."

gal Signature..? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Po_saule @ 2008 09 16, 20:00)
Kaip nagų lakas trapiems nagams? g.gif

Tikrai tikrai nebandėte?? 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ksiuša @ 2008 09 18, 15:10)
Gal BLACK SUEDE TOUCH g.gif jie pakankamai klasikiniai ir turi saldumo

aciu uz patarimus, bandysiu imt situs "BST":)
Atsakyti
QUOTE(simulka @ 2008 09 18, 17:33)
aciu uz patarimus, bandysiu imt situs "BST":)

Nėr už ką smile.gif Svarbiausia, kad klientei patiktų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Po_saule @ 2008 09 18, 18:09)
Tikrai tikrai nebandėte??  4u.gif  biggrin.gif

QUOTE(gabe60 @ 2008 09 16, 21:30)
Nagų lakas trapiems nagams labai geras, drėkina ir sustiprina nagus  thumbup.gif  ir yra l populiarus jau daugelį metų.

aš pastoviai jį naudoju

Atsakyti
sveikos_
kaip jums ta rozine kelionine kosmetine is NETO pasiulos po 12.90 Lt. Pareklamavau Sm vienoj temoj, uzsisake moteris, paskui klasioke_2 uzsisake. JAu kai uzakyma paleidau, tai klasiokes sesuo paskambino, sako, blyn ir man paimt kokias 3 tas kosmetines (1 sau pasiliksi, kt._Kaledom po egle dukrom padesiu). Tai paskambinau i Vilniu ir, kadangi saskaita dar nebuvo israsyta, itrauke i mano uzsakyma.
Sedziu ir mastau, a nepritruks ju sandely? 6 vnt kosmetiniu... g.gif
Atsakyti