Įkraunama...
Įkraunama...

Avon-35 tema

Agnir, ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomike @ 2008 10 30, 12:52)
Sveikos  4u.gif
gal netycia kuri turit siuos kvepalus, noreciau suzinot kaip issilaiko kvapas  ax.gif
user posted image

Aš turiu ir labai jais patenkinta. kvapas tikrai ilgai išsilaiko. Tiesiog jis po kiek laiko pasidaro labai švelnus. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(uogyte111 @ 2008 10 30, 09:56)
seip labai neblogos ,ypac kelioneje, ir dar metinis melynas gaivinamasis sveitiklis super,jau gal 5 pakuote naudoju,geresnio nezinau

man sis sveitiklis irgi labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
meeglee apie koki sveitikli kalbi blush2.gif niu man irgi reiketu
Papildyta:
ir gal galit patarti kokia pudra geriau pirkti, mat mano oda tokia mandra plemai serpetoja, o kitur lygtai rieboka blink.gif nesuprantu as jos mad.gif
Atsakyti
QUOTE(dontute @ 2008 10 30, 17:03)
Papildyta:
ir gal galit patarti kokia pudra geriau pirkti, mat mano oda tokia mandra plemai serpetoja, o kitur lygtai rieboka blink.gif nesuprantu as jos mad.gif

tai gal turit misria oda.
Manau, kad pirmiausia reiketu pasirinkti tinkamas priemones odos prieziurai, nes tik nuo prieziuros priklauso, kaip dengsis makiazo pagrindas smile.gif
mano oda misri, tai man labiausiai patinka ideal shade skysta pudra, o kompaktiniu visai nenaudoju. dar misriai odai tinka "Prie odos prisitaikantis makiazo pagrindas" ax.gif
Atsakyti
Visada, nutepusi veidą makiažo pagrindu, veidą truputį papudruoju ir raudonio uždedu, vos vos, kad natūraliai atrodytų ax.gif

Neįsivaizduoju, kaip kitos gali išsiversti be veido šveitiklio blink.gif , na man niekaip nepavyktų lygiai užtepti, veltusi makiažo pagrindas, veidas būtų nelygus ir t.t. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabe60: 30 spalio 2008 - 19:04
QUOTE(dontute @ 2008 10 30, 17:03)
Papildyta:

O sveitikli naudoji?
Gal dehidratuota uztat serpetoja g.gif
Atsakyti
siuo metu nenaudoju, nzn dabar koki issirinkti g.gif o tie plemai senai vargina, net dermatologas nepadejo,nzn kas yra, o kitos vietos tokios lyg riebokos islenda vienas kitas spuogelis blush-anim-cl.gif dabar lygtai pagerejo truputi, kai pradejau tepti serumu REJUVENANTE ir tos serijos prausikli naudoti, bet va daba nzn kokia pudra naudoti, bijau vel tuos plemus prisisaukti, nes jei tik kas, tuoj jie mane apseda wacko.gif mad.gif
va..pripasakojau cia blush-anim-cl.gif
niu bandysiu turbut ta kuri prisitaiko, girdejau kad ji gera clap_1.gif
aciu uz patarima aqnir 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontute @ 2008 10 30, 22:14)
siuo metu nenaudoju, nzn dabar koki issirinkti  g.gif o tie plemai senai vargina, net dermatologas nepadejo,nzn kas yra, o kitos vietos tokios lyg riebokos islenda vienas kitas spuogelis blush-anim-cl.gif dabar lygtai pagerejo truputi, kai pradejau tepti serumu REJUVENANTE ir tos serijos prausikli naudoti, bet va daba nzn kokia pudra naudoti, bijau vel tuos plemus prisisaukti, nes jei tik kas, tuoj jie mane apseda wacko.gif  mad.gif
va..pripasakojau cia blush-anim-cl.gif
niu bandysiu turbut ta kuri prisitaiko, girdejau kad ji gera clap_1.gif
aciu uz patarima aqnir  4u.gif

Tau reiktų mitybą susireguliuoti. 4u.gif
Atsakyti
kam dar pasiulyt avon kosmetikos....mmm... nedaug liko reik jau po truput rinkt uzsakyma....
Atsakyti
dontute, apie kokį dermatologą kalbėjai ar kosmetikos kabineto? Jei taip, manau tau reik eitį į polikliniką. Ar tos sausos dėmėlės niežti kai sudrėkini? Jei taip, tu ko gero pasigavai erkutę. Jų galima susimedžioti nuo senų knygų.
Atsakyti
Buvau poliklinikoj, eme visokius tepinelius, po kazkokia lempa sedejau ir vistiek jie man nieko nepasake , o tie plemai niezti ir atsiranda maziukai, paskui vis pleciasi. Dabar ju neturiu, pagerejo odos bukle po ANEW serumo naudojimo, o del maisto tai sutinku rolleyes.gif tikrai reiketu reguliuot essen.gif
Atsakyti