Merginos, gal darysit kuri greitu laiku uzsakyma? Man keleto daikteliu reikia, tai neapsimoka paciai uzsakineti. Butu gerai jei butumet is Fabijoniskiu arba Naujamiescio.
P.s. nepamenu niko per kuria uzsakinejau jau karta, tai jei pamenat bukstelkit. Lauksiu
QUOTE(Kentaure @ 2008 10 29, 11:24)
Merginos, gal darysit kuri greitu laiku uzsakyma? Man keleto daikteliu reikia, tai neapsimoka paciai uzsakineti. Butu gerai jei butumet is Fabijoniskiu arba Naujamiescio.
P.s. nepamenu niko per kuria uzsakinejau jau karta, tai jei pamenat bukstelkit. Lauksiu
Parasiau i az
labaliukas
jei atsirado norinciu uzsisakyti is avon'o prekyciu drasiai rasykite meilu man afalija@yahoo.com (norus ir klausimus) padesiu kiek galesiu, o prekytes galesiu pristatyti bet kurioje Vilniaus vietoje
as uzsakyma darysiu lapkricio 4d.
jei ka, tai atsiuskite pageidavimus, savo varda, tel numeri ir adresa kuriuo pageidaujate gauti
o su uzsakymu gausite ir sekanti (siuo atveju - kaledini) kataloga
kataloga galite pavartyti internete www.avon.lt
jei atsirado norinciu uzsisakyti is avon'o prekyciu drasiai rasykite meilu man afalija@yahoo.com (norus ir klausimus) padesiu kiek galesiu, o prekytes galesiu pristatyti bet kurioje Vilniaus vietoje
jei ka, tai atsiuskite pageidavimus, savo varda, tel numeri ir adresa kuriuo pageidaujate gauti
QUOTE(zirafyce @ 2008 10 29, 17:18)
labaliukas
Cia jau gryna reklama, kuri grieztai cia draudziama Turetu moderatores atkreipt demesi
QUOTE(rutulyte @ 2008 10 29, 19:20)
Cia jau gryna reklama, kuri grieztai cia draudziama Turetu moderatores atkreipt demesi
Gi naujokė , dar nežino mūsų žaidimo taisyklių
Zirafyce, pirmiausia čia pasisveikina su visomis ir prisistato
Sveika prisijungus
QUOTE(meeglee @ 2008 10 27, 13:03)
tai turbut ir isims, nes parasyta kad paskutini karta kataloge
Dar vienas klausimelis apie personal match pudra, kiek ji kainuos 16 kataloge?
QUOTE(groovy @ 2008 10 19, 19:04)
Aha, norėčiau ir aš komentarų
seip labai neblogos ,ypac kelioneje, ir dar metinis melynas gaivinamasis sveitiklis super,jau gal 5 pakuote naudoju,geresnio nezinau
QUOTE(FoxLady @ 2008 10 29, 19:41)
Dar vienas klausimelis apie personal match pudra, kiek ji kainuos 16 kataloge?
28,90lt
Laba
senokai neužsakinėjau nieko, bet vėl susiruošiau. sakykit, kokios DEMO prekės šią kampaniją? nerandu tinklapy
senokai neužsakinėjau nieko, bet vėl susiruošiau. sakykit, kokios DEMO prekės šią kampaniją? nerandu tinklapy
QUOTE(Tomike @ 2008 10 30, 12:52)
Sveikos
gal netycia kuri turit siuos kvepalus, noreciau suzinot kaip issilaiko kvapas
gal netycia kuri turit siuos kvepalus, noreciau suzinot kaip issilaiko kvapas
Turiu is avono kvepaliuku man sitas ir skaniausiai kvepia ir ilgiausiai issilaiko
Papildyta:
QUOTE(VIOLA @ 2008 10 30, 13:03)
Laba
Dabar po ranka neturiu laikrastuko, bet prisijungus kaip konsultante iskart ismeta lentele o ten 15kamp. informaciniai leidiniai, po to HELLO TOMORROW bukletas
ir viska matysit