Įkraunama...
Įkraunama...

Avon-35 tema

Merginos, gal darysit kuri greitu laiku uzsakyma? Man keleto daikteliu reikia, tai neapsimoka paciai uzsakineti. Butu gerai jei butumet is Fabijoniskiu arba Naujamiescio.

P.s. nepamenu niko per kuria uzsakinejau jau karta, tai jei pamenat bukstelkit. Lauksiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kentaure @ 2008 10 29, 11:24)
Merginos, gal darysit kuri greitu laiku uzsakyma? Man keleto daikteliu reikia, tai neapsimoka paciai uzsakineti. Butu gerai jei butumet is Fabijoniskiu arba Naujamiescio.

P.s. nepamenu niko per kuria uzsakinejau jau karta, tai jei pamenat bukstelkit. Lauksiu 4u.gif

Parasiau i az 4u.gif
Atsakyti
labaliukas
jei atsirado norinciu uzsisakyti is avon'o prekyciu drasiai rasykite meilu man afalija@yahoo.com (norus ir klausimus) padesiu kiek galesiu, o prekytes galesiu pristatyti bet kurioje Vilniaus vietoje wink.gif
as uzsakyma darysiu lapkricio 4d.
jei ka, tai atsiuskite pageidavimus, savo varda, tel numeri ir adresa kuriuo pageidaujate gauti
o su uzsakymu gausite ir sekanti (siuo atveju - kaledini) kataloga wink.gif
kataloga galite pavartyti internete www.avon.lt
Atsakyti
QUOTE(zirafyce @ 2008 10 29, 17:18)
labaliukas
jei atsirado norinciu uzsisakyti is avon'o prekyciu drasiai rasykite meilu man afalija@yahoo.com (norus ir klausimus) padesiu kiek galesiu, o prekytes galesiu pristatyti bet kurioje Vilniaus vietoje wink.gif
as uzsakyma darysiu lapkricio 4d.
jei ka, tai atsiuskite pageidavimus, savo varda, tel numeri ir adresa kuriuo pageidaujate gauti
o su uzsakymu gausite ir sekanti (siuo atveju - kaledini) kataloga wink.gif
kataloga galite pavartyti internete www.avon.lt

Cia jau gryna reklama, kuri grieztai cia draudziama schmoll.gif Turetu moderatores atkreipt demesi g.gif
Atsakyti
QUOTE(rutulyte @ 2008 10 29, 19:20)
Cia jau gryna reklama, kuri grieztai cia draudziama  schmoll.gif Turetu moderatores atkreipt demesi  g.gif

Gi naujokė irnesakyk.gif , dar nežino mūsų žaidimo taisyklių biggrin.gif
Zirafyce, pirmiausia čia pasisveikina su visomis ir prisistato mirksiukas.gif
Sveika prisijungus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(meeglee @ 2008 10 27, 13:03)
tai turbut ir isims, nes parasyta kad paskutini karta kataloge  unsure.gif

Dar vienas klausimelis apie personal match pudra, kiek ji kainuos 16 kataloge? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FoxLady: 29 spalio 2008 - 18:42
QUOTE(groovy @ 2008 10 19, 19:04)
Aha, norėčiau ir aš komentarų 4u.gif

seip labai neblogos ,ypac kelioneje, ir dar metinis melynas gaivinamasis sveitiklis super,jau gal 5 pakuote naudoju,geresnio nezinau
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2008 10 29, 19:41)
Dar vienas klausimelis apie personal match pudra, kiek ji kainuos 16 kataloge? 4u.gif

28,90lt mirksiukas.gif
Atsakyti
vis neprirenku tinkamos sumos uzsakymui...gal yra tokiu is klaipedos ir nores ka nors uzsisakyt labai nedaug truksta....kaip naujokei platint tai sekas ne per geriausiai..bet jau zengiu i prieki....tai va....
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
gal netycia kuri turit siuos kvepalus, noreciau suzinot kaip issilaiko kvapas ax.gif
user posted image
Atsakyti
Laba

senokai neužsakinėjau nieko, bet vėl susiruošiau. sakykit, kokios DEMO prekės šią kampaniją? nerandu tinklapy g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomike @ 2008 10 30, 12:52)
Sveikos  4u.gif
gal netycia kuri turit siuos kvepalus, noreciau suzinot kaip issilaiko kvapas  ax.gif

Turiu mirksiukas.gif is avono kvepaliuku man sitas ir skaniausiai kvepia ir ilgiausiai issilaiko wub.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(VIOLA @ 2008 10 30, 13:03)
Laba

senokai neužsakinėjau nieko, bet vėl susiruošiau. sakykit, kokios DEMO prekės šią kampaniją? nerandu tinklapy  g.gif

Dabar po ranka neturiu laikrastuko, bet prisijungus kaip konsultante iskart ismeta lentele o ten 15kamp. informaciniai leidiniai, po to HELLO TOMORROW bukletas
ir viska matysit mirksiukas.gif
Atsakyti