Įkraunama...
Įkraunama...

Avon-35 tema

QUOTE(meeglee @ 2008 10 27, 14:05)
bet kad nieko gero tas rinkinys ir 35,90 kainuoja

na bet kogero viskas plaukam ten,sampunai ir t.t.o man is tos serijos plaukam lb tinka ir patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(donaciuka @ 2008 10 27, 12:31)
na bet kogero viskas plaukam ten,sampunai ir t.t.o man is tos serijos plaukam lb tinka ir patinka thumbup.gif

Rinkinys "Healthy Shine"
Rinkinyje yra:
šepetys ir šukos
plaukų galiukų serumas
žvilgesio plaukams suteikiantis šampūnas ir balzamas (mini pakuotė)
žvilgesio plaukams suteikiantis purškiklis (mini pakuotė)
Atsakyti
QUOTE(meeglee @ 2008 10 27, 15:00)
Rinkinys "Healthy Shine"
Rinkinyje yra:
šepetys ir šukos
plaukų galiukų serumas
žvilgesio plaukams suteikiantis šampūnas ir balzamas (mini pakuotė)
žvilgesio plaukams suteikiantis purškiklis (mini pakuotė)

mini pakuote? g.gif
Atsakyti
QUOTE(donaciuka @ 2008 10 27, 13:08)
mini pakuote? g.gif

išties gaila, nes už tokią sumą galimą visą rinkinį susikomplektuot pačiam ir ne mini pakuočių.
Atsakyti
neto pasiuloj yra blizgesys arabian glow... ar verta ji imti?
Atsakyti
QUOTE(Glory @ 2008 10 26, 18:43)
Merginos, kaip jums naujieji BOND 007 kvepalai? wink.gif

Kvapas tai tikrai labai fainas good.gif tik kad laikosi nepergeriausiai
Atsakyti
Laba diena victory.gif

Buvau užsisakiusi iš neto rankinę "Graikija" ir vakar ją gavau. Galiu pasakyti, kad labai šauniai atrodo, geros medžiagytės, minkštutė ir nauja wub.gif esu patenkinta, o taip bijojau, kad bus kokia nevykusi blink.gif

Beje, telpa net aplankas a4 dydžio. Nežinau ar dabar yra neto pasiūloje ta rankinė.

Naująjame kataloge labai gražūs auskariukai pirmąjame puslapyje wub.gif išskyrus paskutiniuosius, bet komplektukas superinis. Reikės gal kam dovanų paimti, bet ir aš pati jų labai norėčiau.

Beje, tas naujasis makiažo pagrindas (dryžuotas biggrin.gif ) yra labai panašus į prieš 2 metus gal buvusį g.gif įdomu, čia kažkas panašaus? Visai vilioja užsisakyti, nes nereikės atspalvio derinti, jis vienas tinka visiems odos atspalviams. O gal kas nors jau spėjo išbandyti jį?
Atsakyti
Merginos gal galit pagelbet, ax.gif gal kuri zinot kaip tie vyriški rinkinukai iš 38-39psl.kuris geriau, skaniau kvepia?Ar geresni kvepaliukai iš 44psl.ir pagal jus kurie,ir gal kuri matet gyvai ta dirza kaip jis? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(SUNO @ 2008 10 28, 13:12)
Merginos gal galit pagelbet, ax.gif gal kuri zinot kaip tie vyriški rinkinukai iš 38-39psl.kuris geriau, skaniau kvepia?Ar geresni kvepaliukai iš 44psl.ir pagal jus kurie,ir gal kuri matet gyvai ta dirza kaip jis? blush2.gif

dirzas visai neblogas, o is vyrisku aromatu man full speed labiausiai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*skorpioniuke* @ 2008 10 28, 10:28)
Kvapas tai tikrai labai fainas good.gif  tik kad laikosi nepergeriausiai

Is naujasniu man puikiai laikosi tik Ungaro thumbup.gif ir kvapas wub.gif

QUOTE(SUNO @ 2008 10 28, 14:12)

Is vyrisku man pats paciausias "Avon Essence", kaip tik vienas is tu apie kuriuos klausiat
Atsakyti
Dekui už atsakymus. 4u.gif
Bet vistiek niekaip neapsisprendziu del kvepalu,toks didelis pasirinkimas. ax.gif
Dabar jau galvoju gal tuos Ungaro sau ir vyrui užsisakyt. g.gif O kaip Ungaro kvepaliuku kvapas,ar nera jie saldus(nes nemegstu saldziu).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SUNO: 28 spalio 2008 - 16:11
QUOTE(SUNO @ 2008 10 28, 16:10)
Dekui už atsakymus. 4u.gif
Bet vistiek niekaip neapsisprendziu del kvepalu,toks didelis pasirinkimas. ax.gif
Dabar jau galvoju gal tuos Ungaro sau ir vyrui užsisakyt. g.gif O kaip Ungaro kvepaliuku kvapas,ar nera jie saldus(nes nemegstu saldziu).

Ungaro tiek vyriški tiek moteriški man nerealūs wub.gif labai skaniai kvepia ir ilgai laiko thumbup.gif kvapo nemoku nupasakot, bet nesaldūs smile.gif
Atsakyti