Įkraunama...
Įkraunama...

Avon-35 tema

QUOTE(groovy @ 2008 10 24, 14:29)
A, na taip, bet dažniausiai, galiu pasakyti, būna vidinė užtrauktuku užsegama kišenėlė ir pora mobiliajam telefonui dėti skirtų kišenėlių. Nors kaip šitoje — nežinau.

Nepastebejau doh.gif kataloge yra parasyta, kad viduje yra 2kiseneles, tik kazin jos uzsegamos ar ne? O gal jos mobiliam telefonui?
Atsakyti
QUOTE(agnir @ 2008 10 24, 13:40)
Nepastebejau doh.gif kataloge yra parasyta, kad viduje yra 2kiseneles, tik kazin jos uzsegamos ar ne? O gal jos mobiliam telefonui?

Viena tai tikrai turėtų būti užsegama g.gif O kita gal mobiliajam g.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2008 10 23, 20:50)
Na man Ideal Shade visai nepatiko, kazkaip sunkiai nelygiai pasiskirsto schmoll.gif
O va Personal Match tai thumbup.gif Kazin ar dar bus ji pardavime? g.gif

Personal Match nebandžiau, nežinau, bet Ideal Shade tai labai man gerai užsitepė, patiko. bandžiau mėginuką, mąstau, kad reiks užsisakyt 4u.gif o Personal Match, kaip suprantu, nebebus g.gif nes turbūt ją pakeitė Ideal Shade g.gif bet nesu įsitikinus 4u.gif
Atsakyti
16 kamp.nebus NETO pasiulos sad.gif
ryt busiu biure, tai galesiu apziuret jusu norima 'Francesca"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simulka: 24 spalio 2008 - 15:52
gal kas jau bandėt tušą Mistake Proof? rolleyes.gif
Atsakyti
taip. man jis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*MiAu* @ 2008 10 24, 16:10)
gal kas jau bandėt tušą Mistake Proof?  rolleyes.gif

ir aš bandžiau... na visai nieko, bet man vistiek geriausias atskiriamasis - ilginamasis smile.gif o dėl tos želė,, kur galima pavalyti jei išsiteplioji, pamirštu aš ją... vistiek iš įpročio su ausų krapštuku pavalau smile.gif
gal kuri bandėte ir AT serijos plaukų želė, kuri padeda suformuoti garbanas? reikia atsiliepimų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vixiuke: 24 spalio 2008 - 18:30
QUOTE(*MiAu* @ 2008 10 24, 17:10)
gal kas jau bandėt tušą Mistake Proof?  rolleyes.gif

[QUOTE] Laaaabaj geras. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . Na butent man labai patiko. Is visu tusu jis man kol kas 1 vietoj.
first.gif
Atsakyti
valio thumbup.gif taip ilgai laukiau kada avone atsiras skatinantis nagus augti aliejukas,tikuosi pades thumbup.gif 4u.gif
Papildyta:
[quote=Lina dvynukai,2008 10 25, 15:24]
[QUOTE] Laaaabaj geras. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . Na butent man labai patiko. Is visu tusu jis man kol kas 1 vietoj.
first.gif
[/quote]
oi nea,man nepatiko,nereikalingas visiskai tas kitas galas schmoll.gif g.gif blush2.gif
Papildyta:
kur pamatyti 16 kampanijos kataloga?kodel neto nebus verysad.gif
Atsakyti
Papildyta:
kur pamatyti 16 kampanijos kataloga?kodel neto nebus verysad.gif
[/quote]
Cia galima:
http://www.webconsul...alogs_70_1.html
Atsakyti
nemoku rusiskai,nerandu avon 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Aš gavau jau naujausią katalogą bigsmile.gif Tai jis man dvigubai storesnis pasirodė g.gif Nes Kalėdinė akcija atseit, tai labai daug rinkinių siūlo bigsmile.gif
Atsakyti