Visiskai sutinku su deja ir vixiuke.
QUOTE(vixiuke @ 2008 09 16, 11:49)
niu aš visiškai pritariu... ir dar jūs man pasakykit, ar gali skaitytis moteris, mergina konsultante, jei ji nesurenka per mėnesį užsakymo už 130lt? jei perkate tik sau, tada taip, jums šios sąlygos nėra į gerą, bet nematau katastrofos, kad 15lt reiks surinkti daugiau, norint gauti nuolaidą. O katalogų nepabrangino dar niekas, čia kad nebūtų sugedęs telefonas....
nesvarbu sau ar ne sau perkant, jei nesurenkama tas 130 taigi galima 2-3 susijungti ir dar netgi gausis didesne nuolaidele
stai koki atsakyma gavau is avon:
Ankstesnė nuolaidų skaičiavimo sistema konsultantams sukeltavo nepatogumų, sunku buvo apskaičiuoti pateikto užsakymo sumą, nes ne kosmetikos produktai nebuvo įtraukiami į bendrą užsakymo sumą. Todėl gavome nemažai prašymų supaprastinti esamą modelį, nes beveik kiekviename užsakyme yra butent šios kategorijos produktų.
Paanalizavę užsakymus bei atsižvelgę į situaciją ir konsultančių pageidavimus patobulinome nuolaidų taikymo sistemą.
Nuo 14 kampanijos užsakymui suteikiama nuolaida priklauso nuo visų kataloge esančių produktų ir Avon ženklo gaminių.
ir dar ten pavyzdys su skaiciavimu ir t.t.
bet man asmeniskai anksciau geriau buvo, nes tu nekosmetikos gaminiu sakosi retai. ir tas naujas % skaiciavimas visai nepatinka
Ankstesnė nuolaidų skaičiavimo sistema konsultantams sukeltavo nepatogumų, sunku buvo apskaičiuoti pateikto užsakymo sumą, nes ne kosmetikos produktai nebuvo įtraukiami į bendrą užsakymo sumą. Todėl gavome nemažai prašymų supaprastinti esamą modelį, nes beveik kiekviename užsakyme yra butent šios kategorijos produktų.
Paanalizavę užsakymus bei atsižvelgę į situaciją ir konsultančių pageidavimus patobulinome nuolaidų taikymo sistemą.
Nuo 14 kampanijos užsakymui suteikiama nuolaida priklauso nuo visų kataloge esančių produktų ir Avon ženklo gaminių.
ir dar ten pavyzdys su skaiciavimu ir t.t.
bet man asmeniskai anksciau geriau buvo, nes tu nekosmetikos gaminiu sakosi retai. ir tas naujas % skaiciavimas visai nepatinka
QUOTE(MUDU @ 2008 09 16, 09:12)
Aige imk juk nėra to blogo kas neišeitų į gerą ,o išverstos akys grožio nepriduoda
Laukiu savo užsakymo laptinė su kodu,grįžus iš darželio palikau atidarytas duris,po poros min girdžiu bum užtrenkė,vėl nubėgu atidarau,pririšu,ir vėl girdžiu trinkt Jaučiu taip ir pražiopsosiu,kai taip taip bobulytės atidarytas duris laikė,nepriprašiau,kad uždarynėtų,o dabar kai mažiausiai to reikia sąžiningai uždarinėja
Laukiu savo užsakymo laptinė su kodu,grįžus iš darželio palikau atidarytas duris,po poros min girdžiu bum užtrenkė,vėl nubėgu atidarau,pririšu,ir vėl girdžiu trinkt Jaučiu taip ir pražiopsosiu,kai taip taip bobulytės atidarytas duris laikė,nepriprašiau,kad uždarynėtų,o dabar kai mažiausiai to reikia sąžiningai uždarinėja
Paskambink į biurą , ar parašyk meilą , ir nurodyk durų kodą, tada nereiks laukti
o mes su kurjeriu jau sutarę, jis visada parašo sms -"namie" -ir aš atrašau. Liuks sistema.
Man dar patiko kai visoms buvo 23 % stabili nuolaida, bet tai buvo labai seniai, ir galima buvo pirkti biure uz grynus.
QUOTE(aige @ 2008 09 16, 14:01)
Paskambink į biurą , ar parašyk meilą , ir nurodyk durų kodą, tada nereiks laukti
o mes su kurjeriu jau sutarę, jis visada parašo sms -"namie" -ir aš atrašau. Liuks sistema.
Ačiū už pasiūlymą,bet sėkmingai sulaukiau savo užsakymo,raštelis ant durų padėjo
Žinai jei kas antrą dieną užsakynėčiau,gal gerai tas sms,bet į mėn 1-2k, kažin ar suprastų,jei savo tel pasiūlyčiau
QUOTE(aige @ 2008 09 16, 13:01)
Man dar patiko kai visoms buvo 23 % stabili nuolaida, bet tai buvo labai seniai, ir galima buvo pirkti biure uz grynus.
Va kad biure pirkti buvo galima,tai gerai.Žiūrėk padarai užsakymą,o dar kokio daigtelio prisireikia,nueini ir nusiperki.Ir pačiai gerai ir klientė patenkinta.
Papildyta:
QUOTE(MUDU @ 2008 09 16, 13:23)
Ačiū už pasiūlymą,bet sėkmingai sulaukiau savo užsakymo,raštelis ant durų padėjo
Žinai jei kas antrą dieną užsakynėčiau,gal gerai tas sms,bet į mėn 1-2k, kažin ar suprastų,jei savo tel pasiūlyčiau
telf .turėtų būti ant dėžutės,kaip ir adresas pristatymo.Man kartą pasiskambino ir pasiklausė ar būsiu namie ir ar gali užsukti,pasakė kada.Bet kurį laiką mano zonai pristatinėje,toks vienas berniukas.Ir jis visada iki12val.pristato,kaip keisdavosi kurjeriai,tai dažnai vėluodavo su užsakymais.O kartą buvo užsukes ir pas mane į darbą,tai paprašiau kad mano dėžutę pristatytų kiek gali ankščiau,taip ir padarė
pagaliau ir as gavau prekes, vel kurjeriai keitesi, tai kol surado
o tos svarstykles tai fainos, tik abejoju ar tikslios, nes kaskart vis kitaip rodo
o tos svarstykles tai fainos, tik abejoju ar tikslios, nes kaskart vis kitaip rodo
AIGE, o is kas tau dave kurjeriu nr.?
juk tai labai UZSLAPTINTA info...
Papildyta:
ka tik parsiveiziau is biuro prekes. Fainuolis tas musu Kauno biure dirbantis Rolandas_duoda anksciau nei 15 h:)
man tos svarstykles_nieko gero:( gal reiks kam padovanot..
sutinku su tuo, kad blogai, kad biure nebera urmines prekybos Avon gaminiais. su Deja, trukdavo ko nors, sast nueini_nusiperki. O db?
juk tai labai UZSLAPTINTA info...
Papildyta:
ka tik parsiveiziau is biuro prekes. Fainuolis tas musu Kauno biure dirbantis Rolandas_duoda anksciau nei 15 h:)
man tos svarstykles_nieko gero:( gal reiks kam padovanot..
sutinku su tuo, kad blogai, kad biure nebera urmines prekybos Avon gaminiais. su Deja, trukdavo ko nors, sast nueini_nusiperki. O db?
QUOTE(*kitty @ 2008 09 16, 12:40)
nezinia kada sulauksiu, tai ryte atveza, tai kokia 4 val. taip ir sedi namie laukdama
todėl į namus ir neužsakau. Man būdavo ir 21val ir net kitą dieną atveždavo, tipo nerasdavo namie, o aš laukdavau kaip durnelė, todėl nusispjoviau ir geriau pati į centrą nuvažiuoju. Ten tik problema toje Mickevičiaus gatvėje, kad nėra kur mašinos statyti, visur ženklai ir mokama, tad tenka mikriu vaziuoti.
Oi, ryt ir aš gausiu svarstykles , bus kam nors dovanoms, nes turiu elektronines ir tikslias.
Man irgi patiko ta stabili nuolaida, bet matyt jiems nuostolis buvo, kad visokių nesąmonių vis prigalvoja. Man atrodo, kad įprasim ir iš tikro bus dabar aiškiau kiek trūksta, taip, kad nereikia labai panikuoti .
QUOTE(simulka @ 2008 09 16, 14:54)
Klausimas ne man, bet pvz as kurjerio numeri zinau, nes jis man visada paskambina paklausti, ar busiu namuose tokia ir tokia valanda, siaip labai fainai bendraujam, liuxiskas berniukas
Klausimelis iskilo - o jus kurjeriams duodate arbatpinigiu uz atvezima? as visada i kisene idedu du litus
kaunietes konsultantes_
gal kartais kuri nors darysit sia savaite skubu ar reguliaru uzsakyma?
lauksiu i AZ.
beje, ar taikot nuolaida, jei konsultante perka is konsultantes?
gal kartais kuri nors darysit sia savaite skubu ar reguliaru uzsakyma?
lauksiu i AZ.
beje, ar taikot nuolaida, jei konsultante perka is konsultantes?
QUOTE(simulka @ 2008 09 16, 16:14)
Visada,kokia pati gaunu,tiek ir duodu.