tai
QUOTE(mama2004 @ 2008 10 22, 13:13)
Ka, mergaites, jungiuos ir as prie jusu Isbandysiu save ir sioje srityje
Sveika prisijungusi
[quote=dangute12,2008 10 23, 09:08]
kur matei 16 kamp.kataloga? imesk visoms nuoroda. aciu
kur matei 16 kamp.kataloga? imesk visoms nuoroda. aciu
QUOTE(dangute12 @ 2008 10 23, 09:08)
Sveikos . Seniai skaitineju jusu tema ir noriu jungtis prie jusu . Jau maciau 16 kamp Kaledini kataloga . Kaip cia kazkuri sake anksciau visos prekes bus jau pabrange . Taigi pries sventes pirksim jau brangiau .
Visur infliacija........o užsakymus bus vis sunkiau susirinkti.....
Bet Avon prieš kalėdas visada didesnėmis kainomis parduoda. Daro nuolaidas, bet ne mažiausias galimas dažniausiai, nes vistiek perka. O va po to katalogas jau pigesnis būna.
QUOTE(dontute @ 2008 10 21, 10:54)
ar matet, kaip atrodo rankine "Franceska" .Mano mamyte noretu ja pirkti, tik va rankines nori talpios, tad ir neapsisprendzia,o as nemaciau negaliu padeti
mane irgi domina si rankine ar yra viduje skyreliu ar kiseneliu? kaip ji realiai atrodo ar verta demesio?
QUOTE(aguoniuke @ 2008 10 19, 21:02)
Makiazo putos tinka riebiai ar misriai odai. Bet nors mano oda misri, man tos putos nepatiko, nes sausino oda
O pati geriausia pudra siuo metu man yra IDEAL SHADE be dozatoriaus. puikiai pasidengia ir oda pasidaro svelni svelni
O pati geriausia pudra siuo metu man yra IDEAL SHADE be dozatoriaus. puikiai pasidengia ir oda pasidaro svelni svelni
Na man Ideal Shade visai nepatiko, kazkaip sunkiai nelygiai pasiskirsto
O va Personal Match tai Kazin ar dar bus ji pardavime?
QUOTE(agnir @ 2008 10 23, 18:01)
mane irgi domina si rankine ar yra viduje skyreliu ar kiseneliu? kaip ji realiai atrodo ar verta demesio?
Aš tokiu atveju visada pasižiūriu išmatavimus ir primetu, ar tilps, pavyzdžiui, A4 formato lapai ir pan.
QUOTE(groovy @ 2008 10 24, 00:32)
Aš tokiu atveju visada pasižiūriu išmatavimus ir primetu, ar tilps, pavyzdžiui, A4 formato lapai ir pan.
dydi tai galima taip nustatyti bet kiseneliu kieki viduje tai nelabai
QUOTE(agnir @ 2008 10 24, 13:01)
dydi tai galima taip nustatyti bet kiseneliu kieki viduje tai nelabai
A, na taip, bet dažniausiai, galiu pasakyti, būna vidinė užtrauktuku užsegama kišenėlė ir pora mobiliajam telefonui dėti skirtų kišenėlių. Nors kaip šitoje nežinau.