Įkraunama...
Įkraunama...

Avon-35 tema

QUOTE(mamyciuke20 @ 2008 10 21, 10:57)
esu naujoke siame versle platintoja...tai dar nelabai gaudaus kaip kas...bet jau judu i prieki...

Sėkmės versle 4u.gif jei moki apskritai internetu naudotis, neturėtų būti sunku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamyciuke20 @ 2008 10 21, 13:34)
... reik uzsiregistruot avon tinklapyje  o dar neturiu savo kodo..tik ryt gausiu....padarysiu uzsakyma...reiks uzmoket pinigus....sunku atrodo yra bet kai isivaziuoju i tai tampa lengviau kai yra kas paaiskina....pirma kart darau tai ir paziuresiu kaip pirma kart iseis ar neprisvils man blynas

Tikrai nėra taip sudėtinga, kaip atrodo startuojant. Avon sukūrusi labai patogią ir nesudėtingą internetinių užsakymų ir atsiskaitymų sistemą. smile.gif Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
dekuj dekuj
Atsakyti
o as noriu pagirt Avon LOGO 2 gaminius_kelioninis krepsys ir kosmetine yra thumbup.gif
sestadieni buvau biure ir maciau juos in really bei ciupinejau. Tikrai verta juos isigyt kiekvienai is musu:)
Atsakyti
QUOTE(simulka @ 2008 10 21, 19:39)
o as noriu pagirt Avon LOGO 2 gaminius_kelioninis krepsys ir kosmetine yra  thumbup.gif

tai, kad atostogos baigėsi, o tuo pačiu ir kelionės mastau.gif , lauksim akcijų-atrakcijų, nepratusios pilna kaina mokėt biggrin.gif
Atsakyti
tai, vargiai bus LOGO nuolaida? g.gif
Atsakyti
QUOTE(simulka @ 2008 10 21, 18:39)
o as noriu pagirt Avon LOGO 2 gaminius_kelioninis krepsys ir kosmetine yra  thumbup.gif
sestadieni buvau biure ir maciau juos in really bei ciupinejau. Tikrai verta juos isigyt kiekvienai is musu:)

Čia jūs apie tokius raudonos spalvos? Aš užsisakiau kosmetinę ax.gif Šiandien turiu gauti. wub.gif

QUOTE(simulka @ 2008 10 21, 19:53)
tai, vargiai bus LOGO nuolaida? g.gif

Taigi parašyta, kad gaminiams su Avon ženklu tai pat jau taikoma nuolaida.
Atsakyti
KSIUSA_na, taip apie tuos raudonus:)
sakai, LOGO taikoma nuolaida? hm..
kai gausi kosmetine, parasyk, kokia jai nuolaida padare?

a tai tu jau gal is 15 kamp.uzsakyma darei?
Atsakyti
QUOTE(simulka @ 2008 10 21, 19:39)

man labiausiai patiko papuosalu dezute mirksiukas.gif grazi ir gan talpi, ne tokia kaip buvo kataloge, kur tik keli papuosaliukai tilpo doh.gif
Atsakyti
aha, maciau ir ja:)
ofiso darbuotoja Daiva nuvede i kt.sale ir parode ja, stovincia uz stiklo vitrinoje:)
Atsakyti
Ka, mergaites, jungiuos ir as prie jusu 4u.gif Isbandysiu save ir sioje srityje thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(simulka @ 2008 10 22, 08:35)
KSIUSA_na, taip apie tuos raudonus:)
sakai, LOGO taikoma nuolaida? hm..
kai gausi kosmetine, parasyk, kokia jai nuolaida padare?

a tai tu jau gal is 15 kamp.uzsakyma darei?

Buklete, oir internetinėje svetainėje, kur parašyta apie naujas nuolaidų sąlygas, yra lentelė. Joje įrašyti taip pat ir AVON ženklo gaminiai. Aš taip suprantu, kad tai ir yra LOGO gaminiai. Ar ne taip? g.gif na, gal ir ne taip svarbu, nes vis tiek nuolaidą kosmetinei pritaikė tokią, kuri gavosi nuo užsakymo dydžio smile.gif

schmoll.gif paskutinį iš C14
Atsakyti